Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב מקביל, יש בית פרטי מבין כמה בניינים שהוא בעל חנייה פרטית.

בהתאם לכך, יש מעטפה על הכביש אשר מאפשרת לו כניסה לחנייה שלו.

אבל, זה אבל גדול. החנייה של הנ"ל בכלל חסומה וסגורה בשער שכן מעולם לא נכנס לשם רכב.

הרכב של בעל הבית מחנה על המעטפה ומשאיר פתק נחמד לפקח.. אני גר פה

מתוך סקרנות נטו, העניין חוקי? האם הכניסה לחנייה יכולה לתפקד כחנייה לכל דבר?

בנוסף, ברחוב שלי מצוקת החנייה היא מטורפת.

ישנה כניסה נוספת לחנייה פרטית אבל מאז ומתמיד גודל המעטפה ואורך הסימון אדום לבן הוא לא פרופורציונלי בעליל, הכניסה לחנייה היא כשניים וחצי מטר כאשר המעטפה כמעט באורך חמש מטר. גם כאשר באים לחדש את הסימונים ממשיכים באותו אופן.

מה ניתן לעשות במקרה הזה ?

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם התחבטתי בעניין, ופחתי בזמנו נושא דומה.

בעקרון - לא, בפועל - לרוב כן. אין הרבה מה לעשות.

פורסם

בנוסף, ברחוב שלי מצוקת החנייה היא מטורפת.

ישנה כניסה נוספת לחנייה פרטית אבל מאז ומתמיד גודל המעטפה ואורך הסימון אדום לבן הוא לא פרופורציונלי בעליל, הכניסה לחנייה היא כשניים וחצי מטר כאשר המעטפה כמעט באורך חמש מטר. גם כאשר באים לחדש את הסימונים ממשיכים באותו אופן.

מה ניתן לעשות במקרה הזה ?

אמנם אצלי בבית אין סימון של מעטפה ואדום לבן אבל גם אני מחנה את רכבי במקביל לכניסה לחניה הפרטית. למה? כדי להימנע מפתיחת השער כל פעם. למה? כי אני יכול. הרכב אינו מפריע לתנועה והמקום אינו יכול לשמש כחניה לרכב אחר שכן הוא יחסום את הכניסה לחניה הפרטית.

אם גודל המעטפה לא פרופורציונלי בעיניך - פנה לאחראי על תמרורים ושלטים באזור מגוריך דרך הרשות המקומית ואני מניח כי שם תמצא מענה.

פורסם
למה שזה יפריע לכם החניה על המעטפה?

בגלל שלמעשה הוא שיריון לעצמו חניה פרטית בזמן שבבית הרחבה משמשת אותו במקום חניה לצרכים אחרים כמחסן ואולי גם לחניית רכב אחר.

כמו שלאף אחד אחר אסור לחנות על המעטפה, אותו חוק חל גם עליו.

פורסם

לדעתי זה גם צרות עין, אם זה לא מפריע לך וגם לא לאף אחד אחר למה זה לא מגיע לו?

בכל מקרה אני לא הבנתי כל כך איך המתחם בנוי אבל האם הוא לא חונה על המדרכה ומפריע להולכי הרגל?

Miata ND2

פורסם

אתם מבינים? לפתוח השרשור מפריע שהוא לא יכול לחנות ולחסום לבעל הבית את החניה אז הוא לא מעוניין שגם בעל הבית יהנה מהאפשרות הזאת

פורסם

פות"ש השרשור ציין שרוחב הכניסה כ2.5 מטר, המעטפה 5 מטר. ככה שאם כל המעטפות ברחוב היו קטנות יותר, אפשר היה ליצור עוד כמה חניות.

אבל בהתחשב בכך שהדייר לא ממש מחליט על גודל המעטפה, אלא נהנה ממצב קיים, לי אישית זה לא היה מפריע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

המעטפה בהרבה מקרים משמשת לשמירת חניה פרטית ברחוב, צמוד לבית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בגלל שלמעשה הוא שיריון לעצמו חניה פרטית בזמן שבבית הרחבה משמשת אותו במקום חניה לצרכים אחרים כמחסן ואולי גם לחניית רכב אחר.

כמו שלאף אחד אחר אסור לחנות על המעטפה, אותו חוק חל גם עליו.

לא מצאתי בדבריך הסבר, ל"למה זה מפריע" (בהנחה שרכבים אחרים חונים בהמשך לקו ה"מעטפה").

פורסם

השאלה שצריכה להיות היא: למה אנשים בעלי חנייה פרטית מעדיפים לחנות ברחוב? האם הם עד כדי כך חשובים וחסרי זמן עד שאין באפשרותם לחכות עד פתיחת השער או שיש סיבות אחרות שלי אין מושג אליהם. בעלי בתים עם חנויות פרטיו תשפכו קצת אור על הנושא!

תודה מראש.

פורסם
השאלה שצריכה להיות היא: למה אנשים בעלי חנייה פרטית מעדיפים לחנות ברחוב? האם הם עד כדי כך חשובים וחסרי זמן עד שאין באפשרותם לחכות עד פתיחת השער או שיש סיבות אחרות שלי אין מושג אליהם. בעלי בתים עם חנויות פרטיו תשפכו קצת אור על הנושא!

תודה מראש.

לי יש חניה פרטית אחת (2 מכוניות), אבל מדובר בחניה שתוכננה לפני למעלה מ-25 שנה, כאשר המכוניות היו צרות - ועם רכב מודרני (לא משהו חריג - יש לי סויפט ו-SX4) יש לי בעיה עם פתיחת הדלתות בחניה המוקצבת - מצד אחד יש קיר שפתיחת הדלת תתגרום לגירוד הצבע עליו, ומצד שני חונה השכן, ואני רוצה להמנע מפגיעות דלת ברכב שלו וברכב שלי. כיון שמצוקת החניה ברחוב אינה קשה בדרך כלל לא מדובר בהפרעה לשכנים, וביום שבו יש צפיפות חניה ברחוב אני (וכך גם השכנים) מחנים בחניה הפרטית ומשתדלים - לא תמיד בהצלחה שלמה - למנוע נזקים לרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...