Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בלגאסי שלי - אני עושה הכולן לבד - כל הטיפולים, הכול חוץ מעבודות שבאמת צריכים מוסך בשבילם כגון גיר, מנוע עצמו.

פעם בשנה אני מוציא את שסתום ה PCV ומנקה אותו עם ספריי מיוחד (ספריי לאינג'קטורים) - זה היה עושה את העבודה מצויין.

אך לא תמיד יש מזל - הרכב אכן לא חדש וכנראה בגלל זה - כשניסיתי להוציא את השסתום הוא יצא יחד עם 2 ס"מ של המתכת מסביב. (מלבן שלמזלי השסתום עדיין היה מסתובב ונתפס! מה שעשיתי זה לקחתי חתיכת פלסטיק עמיד לחום וחברגתי את השסתום יחד עם הפלסטיק. זה נתן לי סוג של "גשר". לקחתי דבק אפוקסי העמיד לחום מאד גבוהה והדבקתי את הכול מסביב, הפעלתי את הרכב בכדי שהיניקה תסחוב את הדבק טיפה פנימה. ואז מלמעלה שמתי עוד שכבה עבה של הדבק. אין כניסה של אויר והשסתום עובד.

שאלתי:

האם עשיתי נכון? האם יש איזה סוג של דבק מומלץ עבור עבודות כאלה?

אולי כדאי מלמעלה לשים את הדבק השחור (זה שמשתמשים בסגירות ראש מנוע... יש אדום ויש שחור... השחור לדעתי יותר טוב...

בבקשה תנו לי עצה.

לפי הבנתי להחליף את החלק שנפגע (ראה תמונות) זה "להוריד חצי מנוע" - לא כלכלי. אלא אם כן אני מוצא אחד מפירוק. ועוד שאלה - האם ניתן לעשות הלחמה בסוג המתכת הזאת? לדעתי זאת לא מתכת חזקה במיוחד ולכן הלחמה לא נראת כרעיון טוב - אך אולי אתם יודעים יותר ממני.

נתקלתם בבעיות כאלה?

עכשיו הרכב עובד טוב - הטורים נורמאליים - אין חדירה של אויר מהמקום שסגרתי. הכול תקין.

רציתי לעשות "אינפוזיה" לרכב עם BK44 ישירות ליניקה של האוויר. אך בטח עכשיו עדיף להימנע? מה דעתכם?

:-( להלן התמונות, שמתי בעיגול את המקום שתבינו על מה אני מדבר בדיוק. כל ה"סתימה" שאתם רואים מסביב השסתום זה הדבק שהפך להיות כמו

engiene1.jpgengiene2.jpg

• תוכן חדש...