Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח לגולף GTI MK6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לחדש את הביטוח לרכב שלי, גולף GTI MK6. העבר שלי נקי ואני לא מנוי ב"חבר" או קבוצה מסויימת שאני יכול לקבל דרכה הנחה משמעותית.

כרגע חברת הביטוח שלי הציעה לי ביטוח מקיף ב-4600 ש"ח וביטוח חובה ב-1750 ש"ח (6350 ש"ח סה"כ) והבנתי שאפשר לקבל מחירים זולים מאלה.

מישהו מכיר/יכול להמליץ על מקום זול יותר?

פורסם

שכחתי לציין... אני מעל 24 ואני הנהג היחיד.

אגב, הרכב יוצר בין אוקטובר לדצמבר 2009, אז הוא מוגדר כדגם 2009 או 2010? אני מניח שלקח קצת זמן עד שהוא ממש עלה לכביש וכו'.

פורסם

יכול להגיד לך שאני משלם על אותו רכב רק דצמבר 12 (מעל גיל 24 עם עבר נקי) על ביטוח מקיף 4100 וחובה כולם משלמים אותו הדבר.

Got To love It

פורסם
יכול להגיד לך שאני משלם על אותו רכב רק דצמבר 12 (מעל גיל 24 עם עבר נקי) על ביטוח מקיף 4100 וחובה כולם משלמים אותו הדבר.

תבדוק הצעה למקיף בAIG (רכב שאני יודע שאנחנו יחסית אטרקטיביים בו) וחובה תבדוק במחשבון חובה איפה יוצא לך הכי זול.

בהצלחה :)

*גילוי נאות אני עובד בAIG.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

ראיתי פרסומת של אתר שהוא זאפ של הביטוחים,שכחתי מה שמו...משו כמו wibo לא?

וגם אני יודע שדואר ישראל מציע שירות שדרכו אתה משווה הצעות מחיר בכל החברות...

פורסם
ראיתי פרסומת של אתר שהוא זאפ של הביטוחים,שכחתי מה שמו...משו כמו wibo לא?

וגם אני יודע שדואר ישראל מציע שירות שדרכו אתה משווה הצעות מחיר בכל החברות...

http://www.wobi.co.il

זה לא כמו זאפ אלא יותר סוכנות ביטוח אינטרנטית...

פורסם (נערך)

מחירים טובים יש לכם.

אצלי 01/2011 אני מעל 24 ומשלם 7000 ש"ח מקיף וחובה לנהג יחיד. זוהי ההצעה הזולה ביותר שמצאתי אצל סוכן פרטי. החובה והמקיף בחברת הפניקס.

מתעלק על השרשור.

יש אפשרות לבטח את כל התוספות ברכב? השיפורים אצלי בסביבות ה40K.

עריכה אחרונה על ידי CNX
פורסם

אישית לא מצאתי זול יותר ממה שאני מבטח, במיוחד לא ב aig שבכלל לא רצו לבטח את הרכב הנ״ל.

לבטח מערכת אני יודע שאפשר, אבל אם אתה מתכוון לחומרה שמעלה הספק עדיף שהביטוח לא ידע מזה, להזכיר לך זה לא משהו ״חוקי״.

Got To love It

פורסם

הבנתי שחלילה הרכב נפגע מגראד או משהו אז מס רכוש מחזיר את מחירון הרכב+ כל מה שיש ברכב לאחר מתן קבלות רכישה. חבל שהתחום הזה כזה שחור/אפור בארץ.

מטלהאמר תתקשר לאבי חביב 039506025 תבקש את אביבה. סוכן הביטוח שלי ושל עוד המון חברים בין היתר S3, S8 ,370Z, GtR וכו... יש שם מגוון רכבי ספורט.

פורסם (נערך)

נהג יחיד מעל גיל 30 - משהו כמו 3900 למקיף (על דגם פרמיום שהוא יותר יקר במחירון) ,עבור דגם רגיל קיבלתי משהו כמו 200 ש"ח פחות.

הרכב מודל 2010 .

אל תשכחו שהגיל משחק כאן תפקיד + נהג יחיד לכן עושה רושם שאין ממש הבדלים בין הסוכנים.

הבעלים הקודם של הרכב שלי היה מבוטח באלייד הסוכנות של צ'מפיון ושילם 6500 ש"ח על מקיף,

אז לא הייתי בונה על מחיר טוב...

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...