Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע מצוין לכל חברי הפורום, ברצוני לשאול האם מצבר פריקה עמוקה (אם אני טועה בשם תתקנו אותי בבקשה) מתאים לכל רכב, או שצריך דגם מצויים לרכב מסויים, או למגברים מסויימים.

תודה רבה לכולם

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

זה מגיע בגרופים (קבוצות) לפי גודל פיזי וקיבולת כמו מצברים רגילים.

אבל בד״כ אנו מנסים להכניס את המצבר הכי גדול שאפשר פיזית.

סתם לדוגמא אצלי במקור היה מצבר של 52 אמפר שעה במקור, ושמתי מצבר פריקה עמוקה של 60-65 אמפר שעה.

פורסם

לא כל כך הבנתי, אם יש לי 40 אמפר שעה מה אני צריך לשים, זה לא פוגע במערכות חשמל שברכב, וזה בא כתחליף למצבר שלי או בנוסף.

אני ראיתי פשוט מצברים שרשום עליהם 600 אמפר 850 אמפר , מזה קשור?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

מהווה תחליף. אין סיבה שהוא יפגע במערכת חשמל שלך כל עוד הוא מוצהר כמצבר למערכת ל12 וולט.

המספרים שציינת בד״כ מתארים את מקסימום הפריקה של המצבר בעת התנעה בטמפרטורה של 30 מעלות.

מצבר פריקה עמוקה עובד בדיוק כמו מצבר רגיל, פשוט יש לו יכולות פריקה הרבה יותר מסיביות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אתה אומר שלא משנה איזה מצבר לשים , הבנתי עכשיו, תודה רבה לך עזרת לי מאוד

• תוכן חדש...