Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ישנם את מגיני השמש שמובנים ברכב בצד שמאל וצד ימין.

בצד שמאל יש כזה וו שניתן לה זזה ובצד ימין פלסטיק שאליו ניתן לקבוע את המגן שלא יזוז.

הצד הימני שבור כך שהמגן לא יכול להיות מקובע בו.

השאלה אם ניתן להחליף את הריבוע הזה כי נראה לי שהוא ניתן להסרה.

הבעייה שהחלק הזה כנראה מוברג אבל לא בברכה רגילה.

בקיצור האם ניתן להחליף את הריבוע הזה אליו מקובע המגן שמש.

איך נקרא כזה חלק אם ניתן בכלל להזמנה באיביי וכו.

תודה

פורסם

שים לב שאם תזמין מאיביי בריטניה אתה תקבל מגן עם מראה לצד הנהג.

בפירוקיה תוכל למצוא את מה שאתה מחפש ב 50-100 שקל, תלוי בפירוקיה ובכושר המיקוח שלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

נראה לי שמה שהוא מחפש זה הקליפס הקטן שנמצא בצמוד למראה פנימית ולא את המגן שמש עצמו.

אם כך, אז ניתן להחליף בקלות, ניתן לפעמים לקנות בחנויות חלפים בעלות של כמה שקלים, ניתן להזמין מ eBay. גם בבריטניה החלק הזה זהה.

נקרא sun visor clip.

פורסם

תודה לכולם ולמגיב האחרון במיוחד

אני מתכוון לא לכל המגן אלא לחלק הצמוד למראה ואליו נצמד המגן

מה שכן איפה ניתן להשיג בארץ ועוד שאלה, זה לא נראה מבוקר בברכה רגילה, אלא בצורה כזו שלא ממש הבנתי ואולי לא ניתנת להסרה.

תודה

פורסם

ראשית, נשמח אם תעשה הגהה לפני שאתה שולח הודעה, לא נוח לפענח את הכוונה שמאחורי שגיאות ההקלדה.

החלק הקבוע (זה שמחובר אל סך השמש עם פין שנכנס אל תוך סך השמש, ובצידו השני מחובר לתקרה) ניתן להפרדה מסך השמש עצמו בדור ראשון, תבדוק אם זה גם אצלך כך. ההפרדה מתבצעת במשיכה של הפין החוצה.

כדי שיוכלו לעזור לך, אני ממליץ לצרף תמונה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מצטער על הטעויות בכתיבה מתוך מהירות.

היום בררתי בפיאט חלק כזה עולה 126₪ ללא מעמ.

מופרז באופן הזוי.

יש מצב להשיג בארץ כזה משומש במחיר שפוי?

תודה

• תוכן חדש...