Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבועות האחרונים חפרתי פה לא מעט. אספתי ציוד, חלק בדרך, חלק כבר פה.

הרכב המדובר הוא קיה ספורטאג מהדור האחרון.

קומפוננט: hybrid audio clarus

מגבר: audison 4.1k

סאב: מכיוון שאני משתמש בקופסא ייעודית לרכב היו לי מגבלות, נפח קטן, אטומה וגובה התקנה נמוך יחסית. הלכתי על skar audio 8 , קצת הימרתי פה - ואני מקווה שלא אתאכזב/

איפה אני מתלבט:

1. האם יש בעיה מהותית ברכיבים שבחרתי עד כה? הכל ניתן לשנות, למכור, להחליף - אין לי בעיה.

2. HU - היו לי מחשבות על להתחבר למערכת המקורית באמצעות spdif דרך פרוססור, ואמנם לא זנחתי את זה לגמרי אבל זה כנראה לא בשבילי בעיקר בגלל אובדן השליטה בווליום מההגה ומה HU. אני כנראה אלך על דאבל דין, ככל הנראה פיוניר (כי היה לי רק נסיון טוב בעבר) יש הבדלים באיכויות בין 2450 לבין 8450? אולי בכלל משהו אחר שלא חשבתי עליו? חשוב לי שיהיה איכותי באופן יחסי, חיבור למצלמה, חיבור לפלאפון כדי לראות וויז וכמובן שה bluetooth יעבוד פיקס.

3. מבחינת איטום - אני מבין שההמלצה הגורפת היא לעשות לדלתות, קיבלתי הולך על זה, סד״ג של עלויות וחומרים מומלצים?

4. כבלים וכו׳ - מומלץ להזמין מחו״ל או שההפרשים קטנים ולא שווים את המאמץ, מעדיף לפרגן למתקין שייהנה אבל חבל לי לשלם יותר ולקבל מוצר פחות טוב

5. רמקולים אחוריים - לוותר או להתקין morel tempo ולחבר ל HU? (אולי עדיף לשמור את הכסף עבור כיוונים בסאונג נולדג׳?)

6. משהו נוסף שחשוב ולא חשבתי עליו?

פורסם

1.בנתיים עושה רושם שמדובר ברכיבים טובים שמתאימים לעבודה אחד עם השני

דבר שהייתי בודק הוא את עומק ההתקנה בדלתות המידבאס של הקלארוס הוא בעל עומק התקנה של 76 ממ

שזה עומק התקנה לא סטנדרטי.

2.מדובר בדגמים ישנים מהדגמים החדשים ה-Pioneer AVHX2650BT נותן תמורה גבוהה למחיר.

3.מומלץ דיינמייט אקסטרים והעלות משתנה ביחס לתמחור המתקין, סוג הדלת ,כמות החומר לשימוש\מספר שכבות לביצוע.

4.מומלץ על כבל מתח 4 גייג אמיתי {ויש רבים שרק מוצהרים כ 4 גייג} עשוי OFC עם בית פיוז ופיוז MINI ANL

אני ממליץ על Rockford Fosgate RFK4 חיווט לרמקולים 1.5 ממ לפחות

וכבלי RCA אישית אני ממליץ על סטינגר סידרה 6000 או אם אתה רוצה להשקיע סידרה 8000

זול וטוב גם ה-RFIT16 של רוקפורד.

5.סט אחורי זה עניין של טעם אישי את זה אני משאיר לך ,כיוונים על כל פנים זה MUST.

6.בחירה של מתקין טוב היא לא פחות חשובה מהציוד.

פורסם

דודי - תביט כאן

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/p_38486_Precision_Power_DSP-88R.aspx

אמנם אתה תצטרך כאן DAC באמת לאנלוגי כי מדובר בפרוססור שיש לו רק כניסה אופטית אם ראיתי נכון - אבל עדיין בשביל 210 דולר - מוצר מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , צר לי אבל אשמח להסברים טיפה.

מה אני עושה עם הפרוססור הזה? מחבר אותו ל spdif של הרדיו המקורי? או ליציאות רמקולים?

מבחינת סאונד - יש לזה עדיפות על HU פיוניר שיוצא ב RCA למגבר?

דודי - תביט כאן

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/p_38486_Precision_Power_DSP-88R.aspx

אמנם אתה תצטרך כאן DAC באמת לאנלוגי כי מדובר בפרוססור שיש לו רק כניסה אופטית אם ראיתי נכון - אבל עדיין בשביל 210 דולר - מוצר מעניין.

פורסם

יכולות עיבוד האות שלו טובות יותר וגמישות יותר - אבל אם אני זוכר נכון לPPI הזה אין SPDIF אלא רק אופטי ולך יש רק SPDIF ולא אופטי אז מה שהייתי מציע זה לחבר DAC ליציאת הSPDIF ביחידה המקורית שלך ואז להוציא אנלוגי איכותי לפרוססור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי העומק של הרמקול לא אמורה ליהיות בעייה.

לרמקול כזה איטום/בידוד זה יהיה צעד הכרחי

הסאב ניקנה בארץ או בחו"ל?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן, לגבי האיטום אני כמובן בעד, אם זה יסתדר כלכלית זה יהיה מצויין.

לגבי הסאב - הוזמן מחול - למה?

לגבי העומק של הרמקול לא אמורה ליהיות בעייה.

לרמקול כזה איטום/בידוד זה יהיה צעד הכרחי

הסאב ניקנה בארץ או בחו"ל?

פורסם

כמה בעייתי נושא ההתנגדות של הסאב הזה?

פתאום נראה לי כמאוד בעייתי, 81.8 ב DVC של 2 Ohm.

האם המגבר לא יצליח להתמודד עם הסאב הנ״ל?

האם זה ייגבה מחיר בדמות מערכת החשמל של הרכב?

תודה

כן, לגבי האיטום אני כמובן בעד, אם זה יסתדר כלכלית זה יהיה מצויין.

לגבי הסאב - הוזמן מחול - למה?

פורסם

טוב?

Screen Shot 2014-07-20 at 5.18.27 PM.jpg

אם מערכת החשמל שלך יכולה להחזיק את ההגברה הנ"ל אין שום בעיה

כמובן שזה דבר שהייתה צריך לחשוב עליו מראש.

• תוכן חדש...