Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה! צריך את עזרתכם...

ברשותי פיג'ו 205 פוראבר 97' ידני 1400.

אחרי שהתקנתי רדיאטור משופץ עשיתי תאונה, הרדיאטור קצת התעקם ולא יושב בדיוק במקום (אבל מספיק חזק) למרות הנ"ל לא היו נזילות כלל (במשך כעשרה חודשים) לאחרונה עשיתי כמה נסיעות שביניהם כמה דקות בשביל כורכר ולמחרת אני רואה שלולית קטנה מתחת הרכב וכשפתחתי מכסה מנוע אני רואה רטיבות בגוף הרדיאטור וחוסר מים במיכל רזרבי/עיבוי (בערך 7 ס"מ)

מילאתי מים ונסעתי לירושלים (כשעה ורבע נסיעה) עשיתי עצירה בדרך ולא נראתה שום נזילה או חוסר מים בדקתי שוב כמה שעות אחרי הנסיעה ולא הייתה שום נזילה, הסתכלתי שוב יום אחרי ואין שום נזילה או חוסר מים...

עכשיו השאלות:

מה גרם לנזילה (השערות)?

איך פתאום היא הפסיקה?

לנסות לטפל בבעיה או שכל עוד שאין נזילה לא לעשות כלום?

המליצו לי על חומר שעולה 150 שסותם נזילות, מה דעתכם על השיטה הזו? יש לה חסרונות?

תודה מראש!

:-P
פורסם

במקום להשקיע בחומר שהוא הבל הבלים או כוסות רוח למת,התקן רדיאטור חדש תחליפי /מקורי ובא ציון גואל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שום חומר ושום נעליים . (150 שקלים שילכו סתם , גם ככה הרדיאטור עקום )

תחליף לרדיאטור איכותי ולא תחליפי ותהנה מהאוטו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתכם על שיפוץ הרדיאטור?

זה מחזיק מעמד לטווח ארוך?

ואם לקנות חדש, איפה אפשר לקנות בזול? מה העלויות בערך? מקורי או תחליפי? איזה חברות מומלצות?

תודה מראש!

:-P
  • תוכן חדש...