Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת שקיבלתי שני חבילות חוטים יחד עם הכיסוי ושני מחטים,

הכנסתי את החוט למחט עשיתי חוט כפול כמו בתפירת בגדים וקשר בסוף שלא יצא מהחור ההתחלתי.

החוט לא נירא חוט תפירה רגיל, אלה חוט כמו חוט שפצור בצבא, שאפשר לשרוף בסוף והוא הופך לגוש קשיח...חוט פלסטיק אני מניח.

אם אני זוכר נכון חוט תפירה רגיל אם שורפים אותו הוא פשוט מתפורר.

וכן הכיסוי די יקר, כי לא אהבתי את הסינים הזולים שם...

עריכה אחרונה על ידי pingvin
פורסם
האמת שקיבלתי שני חבילות חוטים יחד עם הכיסוי ושני מחטים,

הכנסתי את החוט למחט עשיתי חוט כפול כמו בתפירת בגדים וקשר בסוף שלא יצא מהחור ההתחלתי.

החוט לא נירא חוט תפירה רגיל, אלה חוט כמו חוט שפצור בצבא, שאפשר לשרוף בסוף והוא הופך לגוש קשיח...חוט פלסטיק אני מניח.

אם אני זוכר נכון חוט תפירה רגיל אם שורפים אותו הוא פשוט מתפורר.

וכן הכיסוי די יקר, כי לא אהבתי את הסינים הזולים שם...

תודה, אני בהתלבטות, זה ב160 או תפירה מקצועית של אוטואלגנט ב500 - שם זה תפירה ברמה של פורשה, אבל המחיר בהתאם...

פורסם

ווואוו! מדהים! הרכב נראה ממש מבריק, אני רואה שממש עברת גם על הפלסטיקה באזור הסמל, ממש יפה.

עבודה נהדרת לדעתי, שמור על הרכב שישאר מבריק תמיד :)

אהבתי מאוד את הכיסויים למניעת הרשרושים, כבר הוזמן סט לרכב שלי גם, בזכותך :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

חח שמחתי לעזור, נירא לי לפעם הבאה אני יקנה ספוג של CG ליישום האוטם

כי הפאדים הצהובים הרגו לי את האצבעות, למישו יש ניסיון עם כלי נוח ליישום האוטם?

• תוכן חדש...