Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה או אפסולוט תלוי במחשב הרכב , כי יש כאלה שאי אפשר לצרוב עליהם , או תוכנה חיצונית , בסביבות ה35 40 כוח .

התכנון להגיע מ190 לסביבות ה250

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

186 כ"ס אם להיות מדוייק.

יהיה לך קשה מאוד להביא את הרכב הזה ל-250 כ"ס.

אחרי תוכנה וחמוצים אני בספק אם תאמץ עוד 50 כ"ס לאורווה, וזה עוד באופטימיות.

אשמח לראות דיינו לאחר העבודה על הרכב, אם תגרד את הנתון שאתה מכוון אליו, מי יודע, אולי אתחדש לי גם :)

"יאללה בירי".

פורסם
לא הייתי מחליף את השירוקו, לא בולוסטר לפחות.

היה לי פולו gti עזוב שזה אותו רכב , הרכב מדהים , לא מאחל לך להחזיק אחת , אתה מתפלל לפני כל התנעה שלא תדלק איזה נורה , מנוע וגיר לא אמינים ואני מחמיא עכשיו , כל טיפול בצ׳מפיון גובל בחזירות , הביקוש ירד מאז המנועים שרק מתחלפים והגיר שרק דופק , אז וואלה אני מזמין אותך לנסיעה אחרי שאני אסיים עם הרכב ואני מבטיח לך שהדעה שלך תשתנה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אם כבר עלה הנושא,

הוולוסטר מגיעה בUS וCA עם 201 כ"ס. בארץ עם 186 לצרכי אמינות באקלים חם יותר.

כפי שנראה כאן אפשר להוציא 237כ"ס עם מחשב ניהול חדש.

upsolute מציאה 221כ"ס ו35קגמ בעזרת תוכנה.

DTE systems מציאה 216כ"ס ו33קגמ בעזרת קופסא.

BTR - החברה שמספקת ניהול חדש, ממליצה מאוד לשפר את מערכת הקירור. הרכב נוטה להתחמם גם ללא ניהול לאחר מספר הרצות דיינו.

להביא את הרכב ל250 לא יקרה עם תוכנה בלבד.

בקשר לצביעה, די לצעצע רכבים. :puzzled:

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

היה לך תקלות עם הפולו?

נשמע שהפחידו אותך, אנשים "מבינים" או סתם קריאה ברשת.

יש לאנשים נטייה לפחד מהשילוב של הגיר והמנוע בעל הטרובו הכפול, בצדק? לא יודע, דעתי היא שלא (הגיר פחות מעניין אותי כרגע).

זה לא שמי שלא החליפו לו מנוע יבוא ויספר כמה האוטו אמין, אף אחד לא יפתח על זה שרשור.

לטעמי, צריך "לכבד" את הרכב הזה והמכלולים שלו יותר, הרצה לפי הספר בקבלת הרכב, כשחם לא לוחצים, כשמסיימים נסיעה לתת לו את הדקה וחצי בסרק וכו'.

דואגים? מקדימים מעט מרווח טיפולים, פלאגים בדרגת קור נמוכה יותר.

יד על הדופק, אבל כמו כל אוטו ספורטיבי אחר שעובד קצת יותר חזק ממשפחתמטית רגילה.

עברתי כבר 84k עם הרכב שלי, יש לי תוכנה של apr v2.3, דאון פייפ של emotor, אינטייק של VW racing, צמיגים לא רעים, מתדלק 98 ככה שהסט אפ מלא.

הרכב נוסע באמינות מופתית, מטפל כל 12k, מעולם לא נדלקה נורה, לא היו לי תיקוני הצתה, הכל עובד עגול ונעים.

כבר יצא לי להבין שלא אחת צ'מפיון בישרו ללקוח שלהם על כך שהרכב "שבר מנוע", ובמוסך אחר שלא אזכיר את שמו, עלו על בעיה פשוטה בהרבה, קוייל שרוף נניח במקרה אחד.

הדיאגנוסטיקה של צ'מפיון שווה לתחת נקודה.

גם היום לאחר כל הסיפורים שקראתי ברשת, הייתי קונה את הרכב הזה שוב.

ולענייננו, כחול או תכלת עדין :)

אם תצבע גם את הקאליפרים בכלל הצגה.

"יאללה בירי".

פורסם

אפשר ללחוץ גם כשחם.שים אינטר של S3 ומתנול.גם 40 מעלות בחוץ לא ילחיץ אותך:-)

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

באמת שאם היה לי מחשבה להשאר עם הרכב עוד זמן רב, לא הייתי חושב חצי פעם והייתי הולך לפחות על הקולר.

אבל אני על גבול ההחלפה, להכנס להוצאה כזו כרגע יהיה לא חכם בשבילי.

"יאללה בירי".

פורסם

לבחור עם הצ׳יפים , יש לך מושג אם אפשרי להשיג את המחשב ניהול שמביא את הכוחות סוס ל237 בארץ?

לבחור שמדבר על הפולו , אין יותר פדנט ממני בכל מה שקשור לרכב , הפולו עברה כל 8 אלף קילומטרים טיפול , רק במורשה . שמנים איכותיים . נוסע רגוע , מחכה חצי דקה בהתנעה , 2 דקות בסוף סיום נסיעה , הגיר התחיל לעשות בעיות לפני המכירה , כל נורה שנדלקת , ונדלקו לי פעמיים , יצאתי עם 650 שקל פעם אחת במוסך , פעם שניה 1300 , היה לי תרכב סך הכול 4 חודשים , טיפול שמנים סטנדרטי 1290 שקל , מילאתי אישית כמה פעמים שמן בעצמי כל שבועיים הרכב היה בולע שמן , הרכב נוסע מעולה מגיב מעולה ונראה מעולה , אך מפחיד לאחזקה , אם לא הייתי משאיר אותו באהבה , בשלישי נעשה עניין הצביעה , אני מתלבט חזק בין הצהוב ללבן , וגם התכלת נכנס לתמונה , באותו רגע אני יחליט מה נסגר , ולבחור הראשון כל השרשור אני מדבר גם על דאון פייפ צנרת דוד וקיט יניקה , לא דובר רק על הצ׳יפ .

פורסם

אוקיי הבטחתי לעדכן אז , שלשום הרכב עבר השחרת חלונות בכל הרכב בגאז' גג חלונות אחוריים 3 אחוז (הכי כהה)

מקדימה 20 אחוז , הכי פחות כהה , העבודה הייתה מקצועית החלונות פורקו לצורך העבודה , מ10 בבוקר עד 5 בערב .

והיום הרכב עבר השחרה בפנסים אחוריים ראשיים פנסים אחוריים קטנים אגזוזים אחוריים סמלים אחורה+קדימה ופנסי ערפל מקדימה , התוצאה מדהימה :twisted:.

שבוע הבא הולכים לעשות צ'יפ על דיינו עד אז תהנו מהתמונות של היום :) ,במציאות זה נראה הרבה יותר טוב וקרבי.

IMG_4985.jpg

IMG_4982.jpg

IMG_4981.jpg

IMG_4968.jpg

IMG_4959.jpg

IMG_4913.jpg

IMG_4912.jpg

IMG_4957.jpg

פורסם

יפה מאוד למרות שבדרך כלל אני לא מתחבר להשחרות יצא ממש משש יפה,במיוחד הפנסים!

אני מסיק שאתה אוהב מאוד שחור:-D

drive for life

פורסם
מה שלטון החוק אומר על השחרת פנסים?

את זה העתיד יגיד , למרות שהששחרה לא מאה אחוז כמו בדברים השניים שציינתי רואים ממש את אורות הברקס והכול , יעירו , נוריד .

פורסם

לא אהבתי את ההשחרה בפנסים, חסר קצת קונטרסט של צבע אחר משחור.

חוץ מזה פצצה, הרכב נראה מעולה. :mm_yeah:

מחכה לתוצאה של דיינו, עדכן בנושא.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...