Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי רכשתי לפני יומיים ולוסטר טורבו 2014 שחורה , שמחליפה את הGTI השחורה שהייתה לי , לא יודע אם ראיתם אבל בפולו צבעתי ידיות מראות חצאיות סמלים וטמבון קידמי בצבע אדום . (מצורפת תמונה)

אני מעוניין לצבוע גם בולוסטר רק פחות צעקני , ויותר קלאסי , הבעיה היא בחירת הצבע ואשמח לייעוץ , מה שנצבע הפעם זה חצאיות טמבון ופס מסביב לאגזוזים מאחורה , וכמובן הקאליפרים של הברקסים.

ההתלבטות היא בין

צהוב

כתום

אדום (היה כבר רוצה משהו חדש)

דברים שעברו בראש

תכלת עדין

לבן

אני גם משחיר את הפנסים פנסי ערפל קדמיים והפנסים הקטנים מאחורה ואת כל הסמלים בשחור

אני מצרף כמה תמונות שתבינו את הכוונה .

מדובר על החצאיות הצדדיות

הקטע האפור למטה בטמבון הקדמי

והפס בין האגזוזים

בהמשך כמובן חלונות שחורים , טיפול דיטיילינג , ואז נגיעות במנוע , קודם קוסמטיקה

צירפתי כמה תמונות מחול שתבינו את הרעיון.

תודה מראש!

IMG_4805.jpg

IMG_4830.jpg

IMG_4835.jpg

IMG_4836.jpg

IMG_4837.jpg

IMG_4850.jpg

IMG_4853.jpg

IMG_3606.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שחור הולך יפה עם זהוב,כסף,ותכלת.אתה יכול לצבוע ג׳נטים בצבע זהוב-נחושת וגם כמה נגיות בגריל באותו גוון.אין מה להשתולל יותר מדי.גם ככה הרכב ייחודי בעיצובו.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

החלק הקדמי בטמבון שאתה מדבר עליו, נקרא ליפ או ספויילר קדמי.

צבע אותו ואת החצאיות בצבע אפור עכבר, בידיוק כמו בצבע הג'אנטים, יהיה מדליק.

את הקאליפרים הייתי צובע בכחול.

את הסמלים תשחיר, ואת הכיתוב וולוסטר מאחורה תחליק.

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.

"יאללה בירי".

פורסם
החלק הקדמי בטמבון שאתה מדבר עליו, נקרא ליפ או ספויילר קדמי.

צבע אותו ואת החצאיות בצבע אפור עכבר, בידיוק כמו בצבע הג'אנטים, יהיה מדליק.

את הקאליפרים הייתי צובע בכחול.

את הסמלים תשחיר, ואת הכיתוב וולוסטר מאחורה תחליק.

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.

הם כרגע בצבע אפור עכבר , ההתלבטות נשארה בין כתום זוהר ! לצהוב ...

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

זהב וכתום יהיה פצצה, רק בבקשה אל תעשה את ההשחרת פנסים הזאת שלדעתי תהרוס את כל היופי של הרכב.

אם אתה מתעקש אז תעשה השחרה ממש בהירה שרק תכהה טיפה את הפנסים ולא תכער את הרכב בצורה כזאת.

פורסם

כל ההתעסקות הזאת בפרטים הקטנים האלה של פה לצבוע באדום ושם להשחיר ושם בצבע כזה ושם בצבע אחר וזה עוד רכב שרק עכשיו קיבלת אותו....לטעמי מיותר לחלוטין וחסר כל טעם.

תתעסק בדיטיילינג עכשיו :) לא אחרי מסע צביעה חסר טעם.

זו רק דעתי האישית, כמובן שאתה רשאי לעשות כרצונך...על טעם ועל ריח אין מה להתוכח.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

האוטו ממש יפה בצורתו המקורית, לדעתי אל תשנה כלום. גם ככה הפולו הייתה נראת צעצועון אז נראה לי התבגרנו כבר לא?!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בכנות?

ברכב הזה גם ככה ניראה כמו צעצוע מטוייסאראס, או מסרט של הרובוטריקים, לצעצע אותו יותר עם כול מיני צביעות ליפים וכדומה מיותר לדעתי, הוא אובר מוחצן גם ככה.

תעשה לו טיפול דיטיילינד טוב, ויישור קו במידה וצריך, זה יהיה הוצאה עדיפה של הכסף.

שוב - לדעתי האישית.

פורסם

בסה"כ הגיוני להשחיר את אורות הרוורס וגם את המאותתים האחוריים (איתות זה המקל שבולט מאחורי ההגה מצד שמאל, מושכים בו בדר"כ כשרוצים לעבור נתיב\לפנות)

אתה יכול להשחיר גם את אור הבלם שמעל השמשה האחורית, זה יעזור למשאית הראשונה להכנס בך מהר יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הרכב חדש אין שום יישור קו לעשות , בהמשך הרכב יקבל דאון פייפ צנרת דוד אחורי ציפ וקיט יניקה , מתחילים קוסמטיקה קודם , בשלישי אני שם נראה מה יוחלט .

פורסם

אל תעשה דוד אחורי ותסתפק בדאונפייפ-יניקה-תוכנה.דוד יחפור לך את נשמה.ד"א של מי התוכנה ומה הנתונים לאחר צריבה?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...