Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטסט קאר היום.

במפתיע גם אני הייתי צריך כיוון גלגלים.

שיקפצו לי, לא עשיתי במכון הסמוך. הלכתי לשוקרון, עבד אולי 5 דקות, לקח חצי כסף ממה שהציעו שם. ואין לי ספק שהוא יותר מקצועי.

אני די משוכנע שלא באמת הייתי צריך כיוון, אז היה לי עוד יותר חשוב ללכת למישהו שלא יקלקל את זה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח - אבי עושה שם טסט כבר יותר מ 40 שנה ...וקילוף המדבקה הוא חלק מזיכרונות הילדות ...אבל אז זה היה פגוש כרום של חיפושית שתמיד עברה טסט ....

פורסם

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

המשך הסאגה: הבאתי אישור על כיוון גלגלים, אבל התעקשתי שהלוחית רישוי בסדר.

הוא הוציא אותי עם חותמת שלהם שכתוב עליה ככה: "ידוע לי שהרכב נפסל עקב לוחית רישוי פגומה ואני מתחייב לתקן את הליקוי בפכק זמן של 2 ימים מיום סיום מבחן הרישוי"

מה המשמעות של זה? עברתי או לא? קבלתי מדבקה...

הוא אמר שאני צריך ללכת לתחנת משטרה לקבל מהם אישור או משהו כזה..

עצבים

פורסם

הלוחית רישוי תקינה? קיבלת מדבקה? סע לשלום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל אחד מכם רשאי לסרב להחליף לוחית רישוי בכל מכון טסט.

לחתום על דף ולהמשיך הלאה.

פשוט תגידו- "לא רוצה להחליף" והם כבר יבינו אותכם לבד. זה חוקי לגמרי!!!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

כפי שאני מבין, בוחן שמתייחס ללוחית זיהוי וקובע שאיננה תקינה, עושה זאת כנראה על פי סמכותו, כמו כל בדיקה אחרת . אאל"ט בדיקת לוחיות הזיהוי מופיעה כסעיף בדף הבדיקות ומחייבת ציון-עובר לאישור המבחן השנתי. תוכל להסביר יותר את ענין הסירוב להחלפה, כי פסילת לוחיות זיהוי מאד נפוצה אצלנו, וההסבר שלך עשוי יעזור לרבים בהמשך.

פורסם (נערך)

אין מה לעשות, מדינת קומבינה.

מעניין מאוד לראות המון מכוניות "מיוחדות" בהמון מכוני טסטים שעוברות בלי בדיקה .....עם קריצת עין ו 1...000 ש"ח והמבין יבין.

מכוני טסטים הם שוק הנדלן החדש, בחיים לא תפסיד כסף גם אם מחצית מהלקוחות ינטשו אותם, אתם באמת חושבים שאת הבוחנים במכוני הטסטים באמת מעניין אם הרכב תקין או לא?\

הכל כסף והרבה זה עסק ותפקידו לייצר כסף.

לגבי לוחית זיהוי טיפ קטן :

ביום הטסט לנקות טוב טוב עם מים וסבון ,בנוסף לקחת טוש שחור בלתי מחיק ולעבור על הלוחית ,מבטיח לכם לא יכשילו אתכם.

לגבי כיוון אורות -ע"פ משרד התחבורה! באחריות מכון הטסטים כן שמעתם טוב לבצע את הכיוון לאורות.

כיוון גלגלים -הספקטרום רחב וזבו אחד המצבים בהם שיקול דעתו של הבוחן הוא שקובע בד"כ באופן אוטומטי.

תסתכלו על זה ככה:בכל טסט המדינה מרוויחה המכון מרוויח

בכל כשלון טסט המדינה מרוויחה שוב והמכון מרוויח שוב.

אאאאאזזזז שלא יעבדו עליכם!

עריכה אחרונה על ידי goose

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אני לא רוצה יותר מדי להרחיב אבל אותי שחררו משם עם רכב לא תקין, היה חופש רציני בגלגל הקדמי והייתי יכול לסיים את החיים שלי.

להתרחק משם במיוחד המהוסך של הכיווני פרונט!

• תוכן חדש...