Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התכוונתי לתאי הנוסעים של מרצדס, לא של מכוניות סאלון יפניות ישנות.

התמונה היא של מיצובישי דבונאייר מסוף שנות ה 80', והתמונה השנייה של טויוטה קרסידה מתחילת שנות ה 80'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מצחיק, קצת הפוך - לוח השעונים של פרארי 360 שנהגתי בה היה באיכות לא אחידה וכלל פלסטיקה ועיצוב שהתאימו אולי לפיאט פונטו.

אבל זה באמת לא שינה לי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
"מראה מאופק ותכליתי" ? אתה רציני ??

OMG אני מתאפק לא להקיא, מה זאת הזוועה הזו ??

שכחת את שנות השמונים העליזות?

סטנדרט היופי אז היה מאוד שונה. כל מיני לדים מנצנצים ותצוגות LCD ירקרקות היו אות ומופת לתחכום ועיצוב תעשייתי מתקדם. רצוי כמובן בכל מיני זוויות ישרות.

כילד בסוף שנות ה-80 אני זוכר איך עמדתי משתהה מול סובארו XT (של תייר, עם הגה ימני). לוח המכוונים, שנראה כמו משחק של אטארי, היה מרשים ביותר.

אני מאוד זוכר לטובה את הסאלון של המרצדסים שנסעתי בהן בלבנון. אלו היו דגמי 230 בעיקר משנות ה-80 המוקדמות והן אמנם היו מאוד פשוטות (בטח ביחס לאורגני האורות היפניים של אותה תקופה) אבל מאוד-מאוד איכותיות. ריפוד הבד והמושבים הנוקשים היו נוחים להפליא ועמידים בהתעללות של החיילים. הפלסטיק אולי לא הכי נעים למגע אבל עמיד ואיכותי. נגיעות של פס עץ, כמה צבעים בהירים הזכירו לך שאתה יושב בתוך מכוניות יוקרתית.

לפני כמה חודשים זכיתי לשבת מאחורי ההגה של 280SE מסוף שנות ה-70 ואיזה התקף נוסטלגיה זה היה. הרכב לא היה שמור במיוחד ועדיין הרבה יותר איכותי מכמעט כל רכב בן גילו. הפאר מאוד-מאוד מאופק (משהו שמרצדס קצת איבדו בסוף שנות ה-90), אבל אתה מרגיש שאתה נוהג במשהו מיוחד.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)

אפרופו אולדסקול/ווינטעג' - בתור ילד לא אשכח את ההתרגשות וההתלהבות כשנתקלתי לראשונה בקונסולה הדיגיטלית של הפיאט טיפו.

אחד העובדים בעבודה של אבא נתן לי לשבת בטיפו שלו וזה היה כ"כ מאגניב(!!!11אחד) ושונה. כבר אז הרוב המוחלט של הרכבים שיעמם וזו פשוט היתה חוויה יוצאת דופן.

maxresdefault.jpg

DOC SLOW הקדים אותי רק עם דאש של סובארו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

Golf Gti Mk6

אני אמנם משוחד אבל הריפוד של המושבים, הכל שחור שלדעתי מגניב, ההגה הענק והקטום ועוד כל מיני גאדגטים כמו הdivider של הכוסות שנשלף והופך לפותחן פשוט הרשימו אותי. אגב המושבים של Gti נבחרו בידי מספר מגזינים וביקורות כמושבים הנוחים בעולם.

פורסם
מצחיק, קצת הפוך - לוח השעונים של פרארי 360 שנהגתי בה היה באיכות לא אחידה וכלל פלסטיקה ועיצוב שהתאימו אולי לפיאט פונטו.

אבל זה באמת לא שינה לי...

תשמע, כמובן שמפרארי מצופה הרבה יותר.

אבל דווקא הפונטו עושה בית ספר לכל הסופר מיני בטווח המחירים שלה מבחינת עיצוב פנים.

20131221_145433.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יגואר XF ופיאט קופה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מרצדס CLS SHOOTING BRAKE ומרצדס CLA (בתערוכת ז'נבה)

ובצד העממי יותר 508RXH (גם כן בז'נבה), רוצים תמונות תחשפו באינטרנט. אין לי סבלנות להוסיף.

נ.ב.

גם 208GTi ולאחרונה ה-C4 PICASSO החדשה.

פורסם
תשמע, כמובן שמפרארי מצופה הרבה יותר.

אבל דווקא הפונטו עושה בית ספר לכל הסופר מיני בטווח המחירים שלה מבחינת עיצוב פנים.

[ATTACH=CONFIG]387473[/ATTACH]

הפונטו הזו נראית הרבה יותר טוב מה 360...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא אתייחס למכוניות בתערוכות או תצוגות, שם ישבתי בבנטלי ארנאג', רולס פאנטום, כל סוגי הפרארי ומה לא.

נסעתי בפועל בהרבה מכוניות אולם האודי A8L, והפייטון בראש הרשימה של תאי הנוסעים הטובים שנסעתי בהם מרחק אמיתי.

הפיג'ו 605 זכורה לי מאוד לטובה.

וההפתעה: השנה הייתי בסין והסיעו אותי ב hongqui h7. המכונית הזו מיעדת לשוק המקומי בלבד. הייתי בשוק מרמת הגימור הגבוהה. כרגע אני רחוק מהבית וכותב עם טלפון, אעלה תמונות בהזדמנות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מרצדס S500 W140 עם בקרת אקלים וכיווני מושבים חשמליים גם מאחורה, שמגהצת את הכביש ב200 קמ"ש. בתור ילד בשנות ה90 באוקראינה זה היה כמו לטוס בחללית.

עוד אחד, כבר הזכירו פה, פיאט טיפו עם דשבורד דיגיטלי.

פורד טאורוס 97 שכמעט קניתי, אבל למזלי שמתי לב למצב מכני לא מזהיר.

עוד פורד, F350 צבאית, עם קבינה עצומה, שיכולה לאכלס בנוחות שישה מבוגרים, כשבמושב האחורי שלושה חיילים שחוזרים מאבט"ש עם נשק ארוך ואפוד.

ג'י אם סי וונדורה, תא נוסעים של אמריקאית ישנה, אבל כזה שמאפשר להגיע בהליכה לכל מקום. לקחת דגם נוסעים, להעיף חלק מהמושבים, לתקוע מיטה במקומם, ולא צריך שום דבר מעבר, כדי לבנות רכב טיולים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שכחת את שנות השמונים העליזות?

סטנדרט היופי אז היה מאוד שונה. כל מיני לדים מנצנצים ותצוגות LCD ירקרקות היו אות ומופת לתחכום ועיצוב תעשייתי מתקדם. רצוי כמובן בכל מיני זוויות ישרות.

...

הכל התחיל לדעתי ברכב הזה:

dscn0044_lagonda.jpg

עם הפנים הזה...:

car_photo_494209_25.jpg

מה שנקרא, SHOCK!

• תוכן חדש...