Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת עד 2000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה ואני גם לא מבין ממש במערכות קניתי עכשיו קיה פיקנטו ספורט ואני יודע שיש על הדשבורד מידות ארבע ואיפשהו מאחורה 5.25 הביאו לי מערכת מולטימדיה שלהם ככה שאני גם לא יודע איך היא אם מישהו מבין או יודע גם יכול להסביר רציתי לדעת מה כדי לי לשפר בעיקרון אני רוצה מגבר סאב ועוד לא יודע מה כדאי סט אחד מקדימה כי אני יודע שמקדימה תמיד עדיף או לקנות גם וגם אני שומע בעיקר היפ הופ/ראפ וההאוסים אז אני צריך באס טוב :)

פורסם (נערך)

שלום ריצ'י, ברוך הבא לפורום.

אמנם אין לי מידע לתת לך, אבל יש לי הארות שעליך לקחת לתשומת ליבך:

כתבת 5 שורות כאשר סימן הניקוד היחיד שהשתמשת בו היה כדי לציין נקודה עשרונית.

יש כאן חברים ותיקים שיכולים לעזור, אבל יתייאשו באמצע ההודעה ולא יתייחסו אליה בגלל סיבה זו.

דבר נוסף הוא שאתה יכול לבצע חיפוש, לקבל הרבה מאד מידע שכבר נכתב בעבר הרחוק והקרוב.

שיהיה בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Romek

מתחדשת*

פורסם

תוסיף בבקשה עוד הערות/הארות:

- אנא השתמש בפונקציית החיפוש לפני פתיחת שרשורים. יש בפורום שפע של שירשורים שעוסקים בהתקנות בפיקנטו.

- עבור גם על שרשורים אחרים שעשויים להיות רלוונטים ועל ה-FAQ בראש הפורום.

- קראת את הנ"ל ועדין יש לך שאלות - שאל.

• תוכן חדש...