Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות על אתר ali express, האם אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שהם לא נותנים אופציה לשלם עם פייפיל, אז ממי אקבל אחריות על המוצר?

מדובר על קנית עגלה על סכום של550$

המוכר הוא: Foshan Shunde District Xiaoshan Plastics Machinery Co., Ltd.

תודה מראש

פורסם

Aliexpress עובד בשיטה דומה ל-Ebay, וזה אומר שיש בו ה-מ-ו-ן מוכרים.

קישור לאחד המוצרים או לדף של המוכר עצמו יוכל לעזור (או לחלופין: בדוק את מספר ההזמנות שבוצעו דרכו + אחוז הרייטינג שלו).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

האתר אמין ואין חשש מלקנות בו. א-ב-ל אחריות האתר מוגבלת לקבלת המוצר ואישורך שקיבלת את המוצר שהזמנת. אחריות היא מול הספק בלבד.

אני קונה שם לא מעט, אבל פריטים זולים בלבד.

:turn-l:
פורסם
Aliexpress עובד בשיטה דומה ל-Ebay, וזה אומר שיש בו ה-מ-ו-ן מוכרים.

קישור לאחד המוצרים או לדף של המוכר עצמו יוכל לעזור (או לחלופין: בדוק את מספר ההזמנות שבוצעו דרכו + אחוז הרייטינג שלו).

http://www.aliexpress.com/store/633917

וכמה מכס יש ע"ז?

פורסם

מוכר עם 8 פידבקים (אומנם 100%). אני אישית לא הייתי לוקח סיכון בסכום כזה.

בנוגע למיסים - מעל 75$ יש 18% מע"מ. לא יודע מה קורה בנוגע למכס מבחינת ציוד כזה.

פורסם

זה לא מכרז, אבל אם הבנתי נכון, מדובר על מכירה של הצילון הצהוב או משהו בסגנון, ולא של כל ההעגלה.

אני לא מבין בתחום העגלות, אבל זה מה שההיגיון אומר.

פורסם
מה ההסבר שאותו מוצר ממישהו אחר עולה פרוטות, האם זה מכרז ואם לא, אז למה כתוב שנותרו רק עוד כמה ימים?

מצורף קישור

http://www.ebay.com/itm/Bugaboo-bee-plus-Sun-Canopy-Yellow-RRP-40-/261511691844?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item3ce34fbe44

שים לב שמדובר רק על הכיסוי הצהוב, לא העגלה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מעל 75 דולר עד רק מעמ.

מעל 325 דולר זה כולל גם מכס שזה משהו כמו 30%.

שזה אומר שאשלם עוד 48%? א"כ כבר לא משתלם
פורסם

אני קניתי משם מוצרים זולים אבל גם 4 טלפונים, כל אחד ממוכר שונה בעלות של כ-$300.

אם אתה קונה ממוכר אמין עם פידבקים ושאת אותו מוצר לא מעט אחרים הזמינו אז זה יחסית עניין בטוח.

פורסם

אני אחרי עשרות קניות אונליין לא ממליץ על אלי.

בקנייה השביעית או העשירית שלי באתר המוכר שלח את החבילה שלי למישהו מגן יבנה (נעליים בשווי 56 דולר) פתחתי בקשה להחזר באלי ולאחר שחפרתי לשירות הלקוחות שלהם במשך חודשים לא קיבלתי שום מענה.

כבר כמאת ושנה שהקייס נותר פתוח וממתין למענה משירות הלקוחות של אלי.

בשתי מילים לא ממליץ

פורסם
שים לב שמדובר רק על הכיסוי הצהוב, לא העגלה.

לא ברור הקטע של בוגבו, אבל בכל העולם הם מוכרים את הצלון בנפרד מהעגלה. יכול להיות שבגלל זה נפוץ מאוד שאנשים עושים לעצמם צלון קאסטום עם דוגמה לבחירתם.

אגב, למי שהיה מעוניין אבל התלבט בגלל שאין לעגלה אמבטיה, מסתבר שהאמבטיות של מיקרלייט מתאימות לעגלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני אחרי עשרות קניות אונליין לא ממליץ על אלי.

בקנייה השביעית או העשירית שלי באתר המוכר שלח את החבילה שלי למישהו מגן יבנה (נעליים בשווי 56 דולר) פתחתי בקשה להחזר באלי ולאחר שחפרתי לשירות הלקוחות שלהם במשך חודשים לא קיבלתי שום מענה.

כבר כמאת ושנה שהקייס נותר פתוח וממתין למענה משירות הלקוחות של אלי.

בשתי מילים לא ממליץ

ומנגד,אני כן ממליץ על קנייה מהאתר הזה בגלל האינטואיטיביות שבו והשרות המצוין.

קרה שהזמנתי פלאפון שלא הגיע ופתחתי קייס מול המוכר.המוכר הודה שהפלאפון נעלם במשלוח ואת הכסף קיבלתי חזרה תוך שבועיים מפתיחת הקייס.

ברור לכל שלא ניתן להקיש על המקרה הזה שמייצג בטחון מלא של 100 אחוז במקרים כאלה ואחרים ,דא עקא רבים מהמוכרים הסיניים מוחקים את ישראל-פשוטו כמשמעו-עקב התנהגותם הנלוזה של הקונים הישראלים שמתחמנים ומצהירים חדשות לבקרים שלא קיבלו את הזמנתם,פותחים קייס,מזוכים בסכום וכשהחבילה מגיעה לא מודיעים על כך .

גם הדואר הישראלי הכה ידוע לשמצה "עוזר" למוכרים באליאקספרס למחוק אותנו ממפת המכירה והשילוח.ויש על כך שרשור ענק כאן בפורום שמהווה כאן מן "כותל" של בכי ונהי על הצלחתו הכבירה של דואר ישראל להשניא את עצמו על כולנו.

ולעצם השאלה-חובה על המזמין לוודא היסטוריה טיפול של המוכר מכל המשתמע מכך.

ליאור

• תוכן חדש...