Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעוני כושר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש ברשת ובפורום נתקלתי ביותר מידי תוצאות ולא הצלחתי לרכז את המידע (בכולם ההמלצה הסופית הייתה לפאביה כמובן).

חברה שלי מעוניינת בשעון כושר/דופק.

היא מתאמנת 5-6 שעות בשבוע בסטודיו/חדר כושר ופעם בשבועיים טיול אופניים ללא ריצות חוץ. מצאנו מגוון של שעונים ורצועות והחלטנו להתמקד ב-Polar.

המטרה העיקרית שלה היא הכרת יכולת הגוף ושיפור הכושר.

ההתלבטות היא בין Polar FT7 (כ-400 שקל), Polar RCX3 (בערך ב-900 שקל) או לקנות רק רצועה-Polar H7 (מחיר ממוצע 450 שקלים) ולסנכרן עם האייפון.

האם הבדל המחיר שווה את ההבדל בין השניים הראשונים או שבכלל השעון מיותר ולהשתמש ברצועה ובאייפון?

תודה לרצים!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

השאלה היא עד כמה הגברת מתעניינת בכל הפונקציות שיש במכשירים המשוכללים.

האמון האישי שלי כנראה דומה לזה של חברתך - 30-60 דקות ביום בחדר הכושר.

אישית היה לי בעבר F55AL שהיה דגם משוכלל לפני כ-8 שנים. אני מתקשה להשוות ל-RCX3 מבחינת התכונות, אבל בסופו של דבר השתמשתי רק במד הדופק ולא בשאר התכונות. את זה היא תוכל לקבל מה-FT7

כאן נכנס עניין נוסף, שכלל אינו קשור לשימושיותשל השעון: העיצוב. ה-FT7 הוא בעל עיצוב פשוט מאד, לדעתי אפילו מכוער. ה-RCX3 אמנם יותר גדול, אבל נראה יותר טוב, שיקול חשוב אצל בחורה צעירה. שימוש בחגורה בלבד עם קישור לסלולרי יפתור לחלוטין את בעיית האופנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על המענה.

אתה מכיר קצת יותר לעומק את החגורה שמתממשקת לIphone?

אשמח אם אתה או מישהו יוכל לפרט קצת יותר על החגורה הזאת:

1. יתרונות/חסרונות מול השעונים.

2. עד כמה זה טוחן סוללה?

3. האם צריך להיות מחובר לאינטרנט בזמן השימוש?

4. האם יש פיצ׳רים שקיימים בrcx3 ולא קיימים ברצועה?

5. האם ניתן להעביר את הנתונים למחשב?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש עוד כמה יצרנים - גארמין (שמומחים ב-GPS), סואונטו (גם מתוצר פינלנד, כנראה עולים על פולאר בעיקר בתחום ה-GPS והאקסטרים, אישית איני אוהב את העיצובים שלהם) וגם שעונים של חברות המתמחותבציוד ספורט.

לדעתי לצרכים של חברתו של פות"ש מספיק שעון בסיסי או חגורה המתקשרת לטלפון, הבחירה ביניהם היא עניין של טעם או ש תנאי אימון. אני, למשל, לא לוקח את הטלפון לחדר הכושר כך שהחגורה לא מתאימה לי. יתכן שבסיסוב הבא אשנה את דעתי.

לגבי שאלותיך:

חגורת הפולאר הסטנדרטית עם משדר המתחבר בפתורים מחזיקה בין 1-2 שנים בחן החלות סוללה (בהנחה של שעת אימן אחת ביום).

השעונים מתחברים למחשב ודרכו גם לאתר של פולאר שמאפשר עיבוד המידע, אבל מצריכים מתאם ייעודי שעולה עוד כסף. כיון שהשעון עצמו אוגר הרבה מאד מידע אני לא רואה צורך ביצ'ר זה, אבל, שוב, מכורים שעושים הרבה סטטיסטיקות אולי יהנו ממנו.

בכל מקרה - החגורה מתחברת למחשב הדוםק בקישור אלחוטי (במקרה של טלפון - BT) ואין צורך בחיבור לאינטרנט בעת השימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...