Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קרה לי היום מקרה לא שגרתי-

חניתי את הרכב במקום אסור והוא נגרר למגרש של עריית ת"א,

שחררתי את הרכב לאחר ששילמתי 370 ₪ וחתמתי על זה שהרכב ניתן לי בחזרה.

כשהגעתי בערב הביתה הופתעתי לגלות שככל הנראה נפלה טעות-

הפקידה החתימה אותי על מסמכי רכב אחר שכנראה גם הוא נגרר באותו יום למגרש (אך בפועל שחררתי את הרכב שלי).

שאלתי מתחלקת לשתיים:

א. בעניין ה370 ש"ח ששילמתי כדי לשחרר את הרכב.+ 250 ₪ קנס שאותו אני צריך לשלם בדואר, האם לאור הטעות העירייה צריכה לבטל לי את הדוח?

ב. מכיוון שבסופו של דבר חתמתי שלקחתי רכב שהוא לא שלי (למרות שכאמור לא לקחתי, הטעות היא רק בטפסים) אני חושש שבעצם נטלתי אחריות על רכב זר מה שאומר שתאורטית יכולים להאשים אותי בעברות מצלמה/ השחתה/ גניבה של אותו רכב. אני יודע שהסיכוי שאכן אני יואשם בדבר כזה הוא קלוש, אבל בכל זאת זה מפריע לי. האם יש לי ממה לחשוש?

במידה וכן איך אני יכול לקבל אסמכתא לכך שהחתימה הייתה טעות של הפקידה ושאין לי אף אחריות על הרכב הזר?

 

תודה רבה

פורסם

1. האם הזדהית אצלה באמצעות תעודת זהות? איך הם ידעו שאתה בעל הרכב ולא סתם מישהו שבא לגנוב את הרכב?

2. אל תדאג, לא תקבל דו"חות מצלמה, אלא אם בטעות חתמת על יפוי כוח להעברת בעלות....

3. אין שום קשר לביטול הדו"ח של ה250 ש"ח.

פורסם
1. האם הזדהית אצלה באמצעות תעודת זהות? איך הם ידעו שאתה בעל הרכב ולא סתם מישהו שבא לגנוב את הרכב?

2. אל תדאג, לא תקבל דו"חות מצלמה, אלא אם בטעות חתמת על יפוי כוח להעברת בעלות....

3. אין שום קשר לביטול הדו"ח של ה250 ש"ח.

אכן הזדהיתי באמצעות ת.ז אבל היא בכלל לא בדקה אם הרכב שלקחתי הוא אכן בבעלותי (הרכב בכלל של הבוס שלי) כנראה שהוכחת בעלות זה שיש לך מפתח

פורסם

הסכנה היא שמגרש הגרירה עוד יתבע את בעל הרכב בעוד כמה חודשים על זה שאיכשהו הצליח למלט את הרכב בלי לשלם את הגרירה.

 

אם אתה רוצה ראש שקט אז עדיף לדבר איתם ולקבל אישור בכתב שהרכב שלכם שוחרר, הסכום שולם, והטופס היה בטעות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

×
×
  • תוכן חדש...