Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים הייתי בצ'מפיון מוטורס כדי לקבל דיאגנוזה לגבי רעש בהתנעת בוקר, ראו שרשור שפתחתי כאן.

הרכב נשאר לילה במוסך בכדי שיניעו בבוקר ויום למחרת קיבלתי דיאגנוזה שמנחה להחליף מרימים של השסתומים, שרשרת טיימינג ועוד כמה חלקים מסביב.

סה"כ עלות = איזור ה 7000 ש"ח.

שילמתי עלות בדיקה בסך 350ש"ח והוצאתי את הרכב. דיברתי עם מוסך רון סיפרתי לו את כל הסיפור ומה אמרו לי - אמר לי תגיע אליי לבדיקה ללא עלות כי מה שאמרו לי נשמע לו לא טוב וייתכן שהבעיה מגיעה ממקור אחר.

הגעתי לרון - בהתחלה חשב שמדובר במשאבת שמן עקב לחץ שמן ממש נמוך בסרק, החליף משאבה ושום דבר לא השתנה, אותם רעשים ואותו לחץ שמן.

לאחר כמה ימים ובדיקות שהוא ערך על רכבים דומים, הגיע למסקנה שהבעיה שלי היא במנוע ולא שווה לשפץ או לפתוח אלא להחליף.

עכשיו לשאלתי - אם הייתי עושה את העבודה בצ'מפיון - הייתי משלם 7000ש"ח +- והתקלה שלי לא הייתה נפתרת אלא סביר להניח שהייתי צריך להוסיף להם עוד סכום עתק בשביל להחליף מנוע.

יש אפשרות לקבל מהם החזר על הדיאגנוזה בעקבות זה שהדיאגנוזה שגויה? פניתי [ ברוב טיפשותי ] למוסך מורשה יבואן כדי לקבל דיאגנוזה נכונה ב 100% ולא קיבלתי את זה.

מה באפשרותי לעשות?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם לא יחזירו לך כי מוסך אחר אמר משהו אחר.

הרי אתה לא יודע אם היית משלם את הסכום התקלה הייתה נפתרת או לא,וזה מה שהם יטענו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. שילמת לצ'מפיון 350 ש"ח והם לא עשו נזק, יצאת בזול.

ב. גם אם היו אומרים לך שזה המנעול של דלת הנוסע עושה את הרעשים ורון היה מוכיח שזה משהו אחר, לא היית רואה מהם גרוש כי ככל הנראה יש להם הרבה אותיות קטנות שמכסות להם על הת*ת בטופס הסיכום.

ג. נשמע שהאבחנה שלהם לא הייתה רחוקה מהאבחנה של רון כך שגם אם המילה של רון הייתה שווה משהו בשבילם, לא היית רואה מזה גרוש.

ד. עזוב אותך, תטפל באוטו וסע בדרכים טובות.

פורסם
שלום,

לפני כשבועיים הייתי בצ'מפיון מוטורס כדי לקבל דיאגנוזה לגבי רעש בהתנעת בוקר, ראו שרשור שפתחתי כאן.

הרכב נשאר לילה במוסך בכדי שיניעו בבוקר ויום למחרת קיבלתי דיאגנוזה שמנחה להחליף מרימים של השסתומים, שרשרת טיימינג ועוד כמה חלקים מסביב.

שילמתי עלות בדיקה בסך 350ש"ח והוצאתי את הרכב. דיברתי עם מוסך רון סיפרתי לו את כל הסיפור ומה אמרו לי - אמר לי תגיע אליי לבדיקה ללא עלות כי מה שאמרו לי נשמע לו לא טוב וייתכן שהבעיה מגיעה ממקור אחר.

הגעתי לרון - בהתחלה חשב שמדובר במשאבת שמן עקב לחץ שמן ממש נמוך בסרק, החליף משאבה ושום דבר לא השתנה, אותם רעשים ואותו לחץ שמן.

לאחר כמה ימים ובדיקות שהוא ערך על רכבים דומים, הגיע למסקנה שהבעיה שלי היא במנוע ולא שווה לשפץ או לפתוח אלא להחליף.

עכשיו לשאלתי - אם הייתי עושה את העבודה בצ'מפיון - הייתי משלם 7000ש"ח +- והתקלה שלי לא הייתה נפתרת אלא סביר להניח שהייתי צריך להוסיף להם עוד סכום עתק בשביל להחליף מנוע.

יש אפשרות לקבל מהם החזר על הדיאגנוזה בעקבות זה שהדיאגנוזה שגויה? פניתי [ ברוב טיפשותי ] למוסך מורשה יבואן כדי לקבל דיאגנוזה נכונה ב 100% ולא קיבלתי את זה.

מה באפשרותי לעשות?

תשמע, אני אקח רגע את הצד השני:

בא לקוח - קיבל דיאגנוזה והצעה לתיקון. לא רצה.

הלך למוסך אחר, קיבל דיאגנוזה אחרת, החליפו לו חלק סתם, לא השתנה כלום ואז אמרו לו להחליף מנוע.

מי אמר שהדיאגנוזה של מוסך האחר היא הנכונה?

בקיצור, הדרך היחידה להוציא אותם לא בסדר זה לתקן את הרכב -7000 ש"ח ולהוכיח שהבעיה לא נפתרה. אני מניח שאתה לא הולך לעשות את זה, אז...

פורסם

מי שטעה זה מוסך רון ולא צ'מפיון שנתנו לך דיאגנוסטיקה נכונה מההתחלה. אכן בסכום של 7,000 שקל אולי שווה כבר להחליף מנוע.

פורסם

לפי מה החלטת? בצמפיון טענו שהמרימי שסתומים דפוקים והם גורמים לרעש, לא החלפתי אותם.

הבעיה שלי הייתה לחץ שמן נמוך שלא נפתרה גם אחרי החלפת משאבת שמן.

פורסם

בוודאי שיש סיכוי לקבל החזר. הוא נע בין 0% ל-0.000000000001% בחזקת אינסוף.

תגובתו של נקמיצ'י היא הנימוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הם לא הציעו לי שיפוץ מנוע בכלל.

הם הציעו להחליף לי מרימי שסתומים שהתבררו כתקינים ושרשרת טיימינג שלא ממנה הגיעו הרעשים.

אני בטוח שאם הם היו מחליפים וגובים ממני 7000ש"ח ומגלים שלא זאת הבעיה, הם לא היו מחזירים לי את החלקים הישנים או את הכסף חזרה אלא ממשיכים הלאה לכיוןן המנוע, משמע שכבר הפסדתי 7000ש"ח והצעד הבא הוא שיפוץ [שמתברר כלא כדאי ולא כלכלי ] או החלפת מנוע.

פורסם

אני לא מנסה להוכיח כלום, אם תסתכל בהודעה השניה שלי אני ויתרתי על להילחם בצמפיון ואני פשוט לא אתקרב אליהם.

אני מנסה להבין את החשיבה של ch2856.

פורסם

שילמת להם על חוות דעת וקיבלת כזאת, כל ה"אולי הייתי משלם ואולי זה לא היה פותר את הבעיה ואולי בכל זאת הייתי צריך להחליף מנוע" לא שווה הרבה כי זה בגדר תאוריה בלבד.

אולי היה לך סיכוי לקבל את השקלים בחזרה אם הם טענו שזה הטיימינג ורון היה מאבחן שהרעש מגיע מהבלמים האחוריים.

מאחר והאבחנות די דומות (הם רוצים לשפץ מנוע, רון רוצה להחליף) הסיכוי לקבל החזר שואף לסיכוי של ישראל להגיע לגמר המונדיאל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
שלום,

מה באפשרותי לעשות?

דיאגנוזה אם נכונה אפשר לדעת רק אם בוצע התיקון לפי הדיאגנוזה ומכוון שלא בוצע שום תיקון כזה או דומה אין לך שום הוכחה שהדיאגנוזה שבוצעה הייתה לא נכונה

• תוכן חדש...