Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חם, צריך לנסוע למודיעין, גר בירושלים, פ'גו 206 אוטומט 1400 סמ''ק שנת 1999

בודק שמן מים, מוסיף מים[משהו דפוק האוטו שותה לי מים, לא הרבה ובתדירות נמוכה, אבל שותה]

מניע את הרכב, נוסע דקה וחצי, בום! נדלקת נורת המצבר, הגה כוח לא מתפקד, למזלי זה קרה לי לפני היציאה מהעיר.

מזגן עובד כרגיל, אוטו מניע כרגיל

פותח מכסה מנוע, מגלה שאין רצועה.

נשבר לי כבר, זה הרכב השני שלי, גם בראשון זה קרה לי.

אולי אני מתחזק את הרכב בצורה מפגרת שזה קורה לי?

בקיצור, איפה ניתן להשיג רצועות כאלה

ואיך להימנע ממצבים כאלה בעתיד.

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכוון רצועת מנוע נקרעה...הרצועה עולה גרושים העבודה קצת יותר.

בשביל שזה לא יקרה פעם הבאה פעם בחודש תעיף מבט על הרצועה ותיראה אם יש עליה סימני שחיקה

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

עשיתי בדיקה אני לא חושב שזו רצועת מנוע, אחרי הכל המזגן עובד הכל עובד רק נורית המצבר נדלקה, הרכב גם נוסע לחלוטין, פשוט הגה כוח לא מקבל ''כוח'' ומצבר לא מקבל מתח.

פורסם

תחליף את כל הרצועות על הדרך,מחיר בערך 200 שקל החלפתי לפני כמה חודשים, הייתי ממליץ גם לבדוק מתי עשו טיימינג.

ככה יהיה לך שקט בנושא הזה כמה שנים.

פורסם

רצועת אביזרים זה נקרא, לא?

באוטו שלי זה כבר רצועה שלישית ב 6 שנים האחרונות, שתי הראשונות מקוריות, אין לי מושג מה "אוכל" אותן אבל חשוב לשים לב לסימנים מקדימים, חריקות מהרצועות, הבדלים בתגבור של ההגה ובכלל בעיות בתפקוד של כל מה שמחובר ברצועות.

פורסם
עשיתי בדיקה אני לא חושב שזו רצועת מנוע, אחרי הכל המזגן עובד הכל עובד רק נורית המצבר נדלקה, הרכב גם נוסע לחלוטין, פשוט הגה כוח לא מקבל ''כוח'' ומצבר לא מקבל מתח.

אני לא מבין בפיג'ו אבל איך הרכב נוסע ללא טעינה של האלטרנטור?

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם (נערך)

יש הוראות מתי צריך להחליף חגורת אביזרים לפי מ"ס שנים או לפי ק"מ . מסקנה טיפולים שוטפים במוסך כל טיפול לפי הוראות הייצרן ולא יקרעו לך חגורות

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם (נערך)

ברוב המקרים אין שום הנחיה ספציפית להחלפה יזומה של הרצועה אלא בדיקה של מצבה בכל טיפול

במקרים בהם יש הנחיה כמו כמו אצל רנו למשל הזמן שנדרש להחלפה הוא לרוב פי שתיים ממה שבאמת מחזיקה הרצועה בפועל

כשמחליטים להחליף רצועה חשוב לעשות את העבודה כמו שצריך לבדוק גלגלות לתקינות ומהגביליות למתוח כמו שצריך להשתמש ברצועה מקורית או מאיכות ידועה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם (נערך)
יש הוראות מתי צריך להחליף חגורת אביזרים לפי מ"ס שנים או לפי ק"מ . מסקנה טיפולים שוטפים במוסך כל טיפול לפי הוראות הייצרן ולא יקרעו לך חגורות

יש הנחייה בכל הרכבים מתי להחליף רצועות או לבדוק בטיפול לפי הק"מ או שנים תבדוק כל רכב במוסך יבואן תקבל תשובה ברורה

ברוב הרכבים החדשים אין ולא קיימת הנחייה של הייצרן או הייבואן מתי להחליף את רצועת האביזרים אלא רק לבדוק אותה לפי הנחיות הייצרן.

ברכבי קונצרן VAG -אין הנחייה להחליף את הרצועה כול X שנים או Y קילומטרים.

ברכבי מאזדה - אין

הונדה 2006 -אין

יונדאי I20/30 - אין

תשמ'ע, כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה כותב דברים מכיוון שאתה טועה. הפורום הינו פורום מקצועי וחלק מהתשובות

נכתבות על-ידי בעלי מקצוע מוכרים ויודעים בפורום כאנשים אחראים במתן תשובות ועזרה לאחרים.

אני מקווה שהנהלת הפורום תשים לב לתשובות שלך ותפעל בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ברנו יש אבל זה בגלל שיש הנחה כללית ברנו להחליף רצועה שהוסרה ולכן במועד ההחלפה של הטיימינג צריך להוריד את הרצועת אבזרים ואז כמובן להחליף אותה

יש גם הנחיית יצרן להחליף מותחן של הרצועה

אבל ברכב שההחלפה של הטיימינג היא במאה חמישים אלף ברור שהרצועת אביזרים לא מחזיקה כל כך הרבה כמו רצועת טיימינג

פורסם (נערך)

ברוב הרכבים החדשים אין ולא קיימת הנחייה של הייצרן או הייבואן מתי להחליף את רצועת האביזרים אלא רק לבדוק אותה לפי הנחיות הייצרן.

ברכבי קונצרן VAG -אין הנחייה להחליף את הרצועה כול X שנים או Y קילומטרים.

ברכבי מאזדה - אין

הונדה 2006 -אין

יונדאי I20/30 - אין

תשמ'ע, כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה כותב דברים מכיוון שאתה טועה. הפורום הינו פורום מקצועי וחלק מהתשובות

נכתבות על-ידי בעלי מקצוע מוכרים ויודעים בפורום כאנשים אחראים במתן תשובות ועזרה לאחרים.

אני מקווה שהנהלת הפורום תשים לב לתשובות שלך ותפעל בהתאם.

מצורף קובץ טיפולים רנו כולל החלפת רצועת האביזרים . אני מקווה שהנהלת הפורום תשים לב לתשובות ה"מיקצוענים"

לדיגמי הבנזין כל 90000ק"מ או 4 שנים

לדיגמי הדיזל החלפת רצועת אביזרים כל 160000ק"מ או 4 שנים

attachment.php?attachmentid=386258&d=1403362634&thumb=1&stc=1

IMG-20140621-WA0000.jpg

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...