Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-225 לא תהיה תחליף לxs.

חפה לחלוטין מכל אבזור, המנוע וההתנהגות רחוקים שנות אור מלהזכיר את ההנאה שמקבלים בצרפתיות האטמוספריות של שנות ה2000 (לטובה ולרעה), ועוד לא אמרנו מילה על המחיר המבוקש ברכב הספציפי (כמובן שזכותו של כל מוכר לבקש על רכבו כרצונו).

חפש לך קליאו ספורט 203, מאמין ששם תמצא איזון בין להתחדש ולהשתדרג, לבין להנות מכל מה שאהבת (ויותר, הרבה יותר) בנהיגה עם הxs.

קליאו ספורט מאיזה דור? המוצלחות (ה"תלת אופן" :lol:) בנות יותר מעשור, ואמנם בתקציב שלי אני יכול לקנות כזו ולעשות לה אוברול מלא ועדיין ישאר לי עודף, אני לא רוצה "להתקדם" בשנה-שנתיים. אני רוצה רכב חדש יותר, על כל המשתמע מכך. זה לא רק הכח ותדירות התיקונים - זה גם הדברים הקטנים, כמה הרכב מרגיש מוצק, ורכב בן 10 נוטה לקרקש ולהרעיש - האיטום מתחת לדיפוני הדלתות מתפורר, הקליפסים השונים מתייבשים ונשברים וכו'. אני לא רוצה להכנס לתחזוקת שבר, רוצה רכב שירגיש "חדש". יש קליאו חדשות שעונות לצרכים ולתקציב שלי? (לא מצאתי ביד 2)

מה עם המיני? נראת כיורשת מתאימה. רכב מאוד מהנה לנהיגה. יהיה קשה למצוא אחת ידנית.

כנראה אסתכל בכיוון של המיני. לא אוהב את עיצוב הפנים שלה, אבל אולי it will grow on me. איזה דגמים של המיני יתנו לי מענה? כי חלקם חלשים למדי.

ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה כתומה וכועסת - למה לא איביזה קופרה? (שוב, אני גם לא יודע לומר למה כן, כי כל מה שיש לי זה נתונים יבשים)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם (נערך)
קליאו ספורט מאיזה דור? המוצלחות (ה"תלת אופן" :lol:) בנות יותר מעשור, ואמנם בתקציב שלי אני יכול לקנות כזו ולעשות לה אוברול מלא ועדיין ישאר לי עודף, אני לא רוצה "להתקדם" בשנה-שנתיים. אני רוצה רכב חדש יותר, על כל המשתמע מכך. זה לא רק הכח ותדירות התיקונים - זה גם הדברים הקטנים, כמה הרכב מרגיש מוצק, ורכב בן 10 נוטה לקרקש ולהרעיש - האיטום מתחת לדיפוני הדלתות מתפורר, הקליפסים השונים מתייבשים ונשברים וכו'. אני לא רוצה להכנס לתחזוקת שבר, רוצה רכב שירגיש "חדש". יש קליאו חדשות שעונות לצרכים ולתקציב שלי? (לא מצאתי ביד 2)

כפי שרשמתי, קליאו 203 (מתוחת הפנים, על שם 203 סוסיה), נמכרה כמדומני החל מ2010. מבחינת התנהגות היא עדיין שומרת על האופי המתנהג והאטמוספרי שאהבת בxsמצד אחד, מצד שני היא מאפשרת לך עלייה משמעותית בשנתון והיא נכנסת לך בול בתקציב. אומנם תלת אופן היא לא, אבל מבחינתי היא שמרה יפה ובכבוד על המסורת (בניגוד, לצורך העניין ל-225 שבאופן אישי לא הצלחתי להתחבר אליה כלל וכלל מבחינת התנהגות).

עריכה: ביד2 מצאתי רק שני רכבים כאלה, אחת אצל כונס נכסים (היה רכב הדגמה של קרסו בזמנו), והשנייה אצל סוחר. לא בדיוק מציאות השנה, אך אם יש לך סבלנות לחכות שאחת טובה תצוץ, כנראה שתקבל תמורה מלאה לכסף שלך.

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם

אני שוקל בכלל ללכת על גולף Highline מ 09. אמנם פחות ספורטיבית מהקופרה\קליאו\וכו' אבל יותר קל למצוא אחת במצב סביר, ונראית לי כמו אופציה טובה בין כח ופינוק.

אנסה לצוד קליאו אבל זה לא נראה מבטיח.

פורסם

הקליאו מכונס הנכסים זה בהחלט חתול בשק, היא הייתה רכב הדגמה ברנו כפי שאמרו ואח''כ נמכרה ליד פרטית, בלי היכולת לבדוק אותה זה מסוכן מדי לטעמי.

השחורה עם התוספות הכתומות, מזעזעת קוסמטית ועד לא מזמן הייתה בבעלות פרטית, הבחור זמן רב ניסה למכור אותה ואף הגיע למצב בה הוא פרסם אותה בסכום יחסית מגוחך, לדעתי באזור ה70...

ישנה אחת נוספת שחורה 2009 מרמת השרון שנראית לא רע, אין לי מושג כמה דורש, על פניו אם היו אקזמפלרים נוספים, אני הייתי חוטף ורצוי ממתיחת הפנים של הדור השלישי 2010-2012...

בהצלחה בכל אופן

פורסם

את הקליאו אני לא מוצא, כאמור יש רק את זו שבמגרש (ואני לא רוצה להתעסק עם מגרש, פלוס מה זה הכתום המזעזע הזה?). איפה ראית 2009 ברמת השרון? לא מצאתי.

ראיתי את ה DS3 טורבו, נראה מעניין, איך התחזוקה של הרכב הזה?

גולף GTI אני לא מוצא כרגע, ולהבנתי כדאי להתרחק ממנוע ה twin-charger שיש בגולף highline ובפולו GTI, אז זה פוסל לי עוד מועמדים וזה די בעסה.

מיני - בקושי יש בטווח מחירים שלי והיא נראית לי די ספרטנית מבחינת אבזור, לא עדיף כבר את המגאן הקיצונית על פני מיני עם קצת חריף בתחת אם לשתיהן רמת אבזור פנים דומה? ואגב המגאן, לא מוצא עוד כאלה כרגע.

ניסיתי לחפש OPC או Type R אבל גם זה לא מצאתי בתקציב, בקיצור.. המבחר דל :(

• תוכן חדש...