Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוני הרישוי בארצינו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יש לי טסט לרכב.

ידוע לי שמכוני רישוי רבים גם מנפיקים לוחיות רישוי ומוכרים פסי החזרת אור, ככה שיש להם אינטרס לפסול את אלה ברכבך, כדי למכור לך פסים ו/או להחליף לך את הלוחיות.

מה דעתכם על הנושא? מה הייתם ממליצים לי כדי למנוע קומבינה זו עליי? חשבתי לשאול את הטסטר לפני שאני מכניס את האוטו לטסט שיגיד לי מה דעתו על מצב הלוחיות; אם הוא לא מסכים לעשות שם קצת "רעש".

ושאלה לקינוח: האם למשרד הרישוי באמת לא אכפת מתופעה מעגילה זו?

יום טוב, אחד שנמאס לו מהשחיתות.

נ.ב יכול להיות שישנם דווקא מכוני רישוי הוגנים שלא סתם אומרים לך להנפיק לוחית, האם יש לכם פתרון שלא יפגע באלו?

פורסם

אחי... אתה חיי במדינת ישראל - מדינה שכולם דופקים את כולם... אין מה לעשות, חיים עם זה...

*** עריכה - אם אתם אחים - דברו בבית ***

פשוט אל תזכיר את נושא הלוחית עם הבוחן ולגבי הפסים שמחזירים אור החוק מחייב להדביק על הרכב משנתון מסויים, מצטער לא זוכר איזה...

פורסם

נראה לי שאתה קצת נסחף בתיאור מימדי התופעה.

במכוניות שהיו לי מעולם לא נדרשתי להחליף לוחית, ולא הסתובבתי אף פעם עם לוחיות דנדשות.

במסגרת ההכנה לטסט תמיד הייתי מנקה טוב טוב את הלוחיות, לפעמים עובר עם טוש שחור בלתי מחיק על הספרות אם הן נראו שחוקות ומעולם לא העירו לי על כך - ותאמין לי שאת האוטו שיש לי עכשיו הטסטרים מחפשים בנרות והרבה חרא אכלתי על סעיפים די הזויים.

לגבי מדבקות מחזירות אור - יצא לי שביקשו ממני להחליף אותם (ממש לא בכל טסט), וזה לא אסון גדול מדי לכיס.

באותה מידה חלק ממכוני הטסטים גם מוכרים מגבים, ומעולם לא ביקשו ממני להחליף מגבים שלא היו שחוקים באמת.

פורסם

הצורך להחליף את הלוחית/פס זוהר הוא על פי מידת ההחזר שלהם לאור. זה לא משהו מדעי , אבל אם החומר הזוהר בלוחית/פס הועם זוהרו , יש להחליף.

אגב -שים לב שבטופס מצויין שחור על גבי עיתון שאינך חייב לבצע את החלפת הדברים הלקויים במכון אלא בכל מקום בו תמצא לנכון . הסיבה להעדפת המכון היא קרבתו הפיזית.

פורסם
בקרוב יש לי טסט לרכב.

ידוע לי שמכוני רישוי רבים גם מנפיקים לוחיות רישוי ומוכרים פסי החזרת אור, ככה שיש להם אינטרס לפסול את אלה ברכבך, כדי למכור לך פסים ו/או להחליף לך את הלוחיות.

מה דעתכם על הנושא? מה הייתם ממליצים לי כדי למנוע קומבינה זו עליי? חשבתי לשאול את הטסטר לפני שאני מכניס את האוטו לטסט שיגיד לי מה דעתו על מצב הלוחיות; אם הוא לא מסכים לעשות שם קצת "רעש".

ושאלה לקינוח: האם למשרד הרישוי באמת לא אכפת מתופעה מעגילה זו?

יום טוב, אחד שנמאס לו מהשחיתות.

נ.ב יכול להיות שישנם דווקא מכוני רישוי הוגנים שלא סתם אומרים לך להנפיק לוחית, האם יש לכם פתרון שלא יפגע באלו?

גילוי נאות למי שאינו מכיר אותי עדיין, אני בוחן רישוי.

ועכשו לאחר שהסרתי את העול הזה מעלי, לעיניין:

קיימת קביעה של בג"צ שאין כל ניגוד אינטרסים בין ביצוע המבחן ומכירת אביזרי רישוי בתחום המכון.

בשטח המכון חייב להיות שלט, וגם שכפי שציין ה"ראדאר" על טופס הבחינה, שאת הליקויים הנך יכול לתקן בכל מקום שחפצה נפשך.

לעומת אביזרי רישוי, נאסר על המכונים לבצע את הפעולות הבאות:

(1)כיוון גלגלים, למרות שלרובם יש גם מכון פרונט צמוד.

(2)כיוון CO, כולה לסגור בורג.

(3)מכירת כימיקלים(תוספי דלק, שמן) אלא אם צויין בתעודת העסק אחרת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

היום בערב במהדורת החדשות של ערוץ 2 ,תהיה כתבה על מכוני רישוי שמעלים מכוניות מסוכנות לכביש עם "קומבינות",ראיתי את הפרומו נראה מעניין,היה שם קטע שתפסו בוחן "על חם" שהוא מעביר רכב עם ליקויים חמורים.

היה למשל רכב עם גומיית מסרק הגה קרועה וכו',אני ממליץ לצפות.

איציק.

פורסם

לא ברור לי על מה הרעש...

אתה בא לעשות טסט, זה מה שמפריע לך? הלוחיות?

אז פעם בשנה תוציא 80 שקל על הטסט. אז מה?

אתמול במקרה העברתי את האוטו שלי טסט (לא בראשון למי ששאל - תודה :) )

ולפני הטסט עברתי (כמו שאישפוז פה מציע גם הוא) על האותיות במרקר שחור, והעברתי עליהן גם איזה וויש יפה כדי שיראו היטב.

ומה אתה יודע - נדרשתי להחליף לוחית אחורית בלבד (כי באמת היא היתה במצב קטטוני מפאת הפדלים האכזריים של האופניים שלי...) ולא זו בלבד אלא שאת הישנה הבחור לקח והעביר לי במכונה שצובעת לה את האותיות למען תהיה לי לוחית נוספת לתלות על האופניים כשאני מסיע אותן...

כך ששוב, לוחית או פס זוהר זה שטויות למי שמחזיק אוטו, אלה לא ה100 שקל האלה שיגרמו לך למכור אותו בבוא העת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איזה עולם מצחיק............. איזה אנשים מצחיקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרי אם היו מבקשים ממך להחליף פסים זוהרים והיה אסור להם למכור אז היית צורח עד השמיים למה מטזזים אותך לחפש פסים(ואסור להם להגיד לך איפה מוכרים) ופוסלים לך את הטסט ואחכ אתה צריך לשלם על בדיקה כפולה רק בגלל שאין להם שם פסים זוהרים.

כשהיו מסבירים לך למה אסור להם למכור(ניגוד אינטרסים וכו'), היית עוד יותר מתעצבן ומקלל את הממשלה על זה שהם מרויחים מליונים ואנשים רעבים ללחם וכל מה שנשאר להם לחוקק זה בנושא פסים זוהרים.

לעניננינו..... דרישות הבוחן הן לא "מילה בסלע" והוא לא יכול לבקש ממך לתקן משהוא תקין (תאר לך שהוא יבקש שתצפצף ויגיד לך לתקן אחרי שהוא שמע ציפצוף רם וחזק...) אם המספרים והמדבקות תקינים אז הם תקינים וזהוא, אין פה פרשנות מכנית או חשמלית. ואם לא, אז תחליף. אם קביעת הבוחן לא מקובלת עליך, תמיד יש רב בוחן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...