Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מדובר ברכב מסוג אאודי a6 2002

לאחר בדיקה שלי מסתבר שהגיר מושך את ההילוך בסלדים גבוהים ואינו מעביר הילוך עד שאני מרפה מהגז

וכאשר אני נוסע לדוגמא על מהירות 40 קמש ומעביר למצב טריפטוניק אני רואה שהגיר בכלל נמצא על הילוך 5

הוא מעביר להילוכים גבוהים מידי שלא צריך !

עוד עולה מבדיקה שהכנסתי למחשב בקטגוריות Auto Trans שני שגיאות:

17114 - Incorrect Gear Ratio

P0730 - 16-10 - Signal Outside Specifications - Intermittent

P0722 - 35-10 -output speed censor signal

כשהעברתי למצב ידני וניסיתי להעביר הילוכים רגיל מ 1 עד 3 היו רעידות חזקות והילוכים P R N D היבהבו בלוח השעונים

משמה הגיר נכנס למצב חירום

כיביתי והדלקתי את הרכב והבעיה איננה כאילו לא הייתה, אך איני לוקח סיכונים והלב שלי אומר שאכן מדובר במודול גיר

מדובר במחלה ידועה של הרכב אך חבל לזרוק כספים מיותרים על הדבר שיש סיכוי סביר שמדובר בכלל בחיישן מהירות

שמן גיר לא הוחלף כבר 3 שנים

יש לציין שמנורת החימום דולקת מסיבה לא ידועה החלפתי צינור מים לפני כמה ימים ואין שום נזילות

כנראה החיישן נתפס או משהו כזה חום מנוע תקין המנוע דופק פיקס

הרכב מטופל בקפידה לא חסר מים שמן מנוע הכל תקין אין שגיאות מקטגוריות Engine מלבד חיישני חמצן תקולים לפני הממיר אך אין קשר לנאמר למעלה

לפני הוצאות מיותרות רציתי לשמוע את דעתם של מביני הפורום שישפכו קצת אור על העניין,

תודה רבה ושבת שלום

עריכה אחרונה על ידי Mazda6Mps
  • תוכן חדש...