Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לטוס לפירנצה לשבועיים בסוף החודש.

בגדול אני לא לחוץ על יום מסויים, וגם החזרה לא ממש לחוצה. מתכנן לטוס באיזור ה-29.6 ולחזור באיזור ה-14.7.

בדקתי ב-Alitalia והמחיר שם מעל 700$. באל-על באיזור ה-650$.

ב-Easyjet יש טיסות לרומא, אבל נחיתות זה בשעה 12 בלילה וכבר אין רכבות לפירנצה בשעות האלה, לכן אני מעדיף להמנע מזה.

למישהו יש המלצות לדרכים נוספות?

אין לי בעיה לעשות קונקשנים או לטוס דרך ארצות אחרות - בגבול הטעם הטוב.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. בדוק באתרים מהסוג של sky scanner, edreams, expedia ((יש רבים - חפש בגוגל cheap flights).

2. הכנס לאתר של נתב"ג, ב"לוח טיסות מתוכנן" הרץ חיפוש לטיסות לרומא ומילנו (ואולי גם ורונה) לתקופה המתוכננת. שום את שמות החברות ובדוק באתריהן - יש הרבה חברות שכר שפועלות בקו בין ישראל לאיטליה ולא יופיעו באתרים הגדולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונקשיין דרך אוקראינה/רוסיה או טורקיה יכול להוזיל את העלויות, בנוסף חפש חברות שכר איטלקיות כמו NEOS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש עוד חברה איטלקית בשם מרידיאנה.

הסיבה שהמלצתי להתחיל באתר של נתב"ג הוא כדי לאתר את החברות הרלונטיות.

דור - אתה לא חושב שסיבוב דרך רוסיה\אוקראינה\לטביה הוא קצת מוגזם בשביל לחסוך כמה דולרים?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי כן, אבל יש כאלו שמוכנים לזה כדי לחסוך כסף - הפתרון הוא אפשרי.

אני הייתי עושה את זה אילו היה מדובר בטיסה לקנדה או ארה"ב, שם יכולים לחסוך מאות דולרים בתמורה להמתנה של שעה - שעה וחצי בשדה התעופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לשעות ההמתנה בנמה"ת תוסיף עוד הרבה שעות טיסה. ישירה לרומא היא עניין של כ-3 שעות. אנ מניח שדרך רוסיה\אוקראינה זה יהיה במקרה הטוב 12 שעות. האם חסכון של 100-200 דולר שוים אבדן של 1-2 ימי חופשה? בחשבון שלי - לא.

דוגמא אישית שלי: לפני שנתיים טסתי לניס. הלוך דרך פריס - לקח 10 שעות ויותר (היה אחור בקטע מפריס לניס, אבל גם בלי האחרו היה מדובר על 9 שעות). חזור - ישיר - 4 שעות. הנשנה אני נוסע לשם שוב - הפעם ישיר בשני הכיוונים (הבעיה - נוחת בניס ב-11 בלילה גם אם אין אחור).

בנסיעות לאמריקה הסיפור שונה לחלוטין. ראשית - כיון שהנחיתה במערב אירופה או בטורקיה לא מגדילה משמעותית את זמן השהות באויר, כך שכל הסיפור לא מתארך במיוחד. שנית - חוץ מניו יורק, פילדלפיה ו-LA כל יעד בארה"ב מצריך קישור, ועדיף לעשות אותו בקישור קצר ומתואם באירופה ולא בקישור של 4-5 שעות עם העינוי של ההמתנה ל-immigration בנמל הכניסה לארה"ב.

פורסם
תוכל לטוס לרומא בשעות נוחות דרך בלגרד בסרביה, וגם בזול:

http://www.airserbia.com/active/en/home.html

אין על מה.

האמת שהמחירים שם מעולים, והקונקשנים בסדר גמור (3 שעות המתנה).

השאלה איך החברה? למישהו יצא לטוס איתם?

קונקשיין דרך אוקראינה/רוסיה או טורקיה יכול להוזיל את העלויות, בנוסף חפש חברות שכר איטלקיות כמו NEOS.

ב-NEOS המחירים הזויים (ממה שבדקתי).

לרומא אין טיסות ב-4 חודשים הקרובים (הכל Sold Out). למילאנו הם רוצים 1800 אירו לטיסה הלוך חזור :shock:

יש עוד חברה איטלקית בשם מרידיאנה.

הסיבה שהמלצתי להתחיל באתר של נתב"ג הוא כדי לאתר את החברות הרלונטיות.

דור - אתה לא חושב שסיבוב דרך רוסיה\אוקראינה\לטביה הוא קצת מוגזם בשביל לחסוך כמה דולרים?

במרידיאנה טיסה הלוך חזור למילאנו עולה בסביבות ה-550$ וטיסה לורנה הלוך חזור עולה באיזור ה-450$.

לדעתי כן, אבל יש כאלו שמוכנים לזה כדי לחסוך כסף - הפתרון הוא אפשרי.

אני הייתי עושה את זה אילו היה מדובר בטיסה לקנדה או ארה"ב, שם יכולים לחסוך מאות דולרים בתמורה להמתנה של שעה - שעה וחצי בשדה התעופה.

אין לי בעיה להמתין שעתיים-שלוש בשדה תעופה, אבל אם כל ה"טיול" אורך 12-14 שעות זה כבר מוגזם ולא משתלם לדעתי.

על פניו נראה שלטוס דרך סרביה הכי זול ומשתלם, השאלה איך החברת תעופה?

מבחינת מטוסים, יחס וכו'.

פורסם

המטוסים לא חדשים במיוחד,

ה737-300 שלהם מאוד ישנים, מתקרבים לגיל 30,

הA319 והA320 חדשים יותר, הכי חדשים בגילאים 6-8 ככה, והישנים יותר בני 15 בערך.

יש גם ATR72 - מתוכם 2 בני 16, ו3 בני 24.

בקיצור - די ענתיקות. אם אתה רוצה לטוס במטוסים חדישים יחסית - טורקיש.

פורסם

ובהצצה חטופה - הטיסות לת"א ולרומא הן ב-733. לפחות אלה של היום.

פורסם

בדקתי עכשיו דרך EasyJet, יש למילאנו בסביבות ה-330$.

איך המטוסים שלהם? צריך לשלם על מזוודה תשלום נוסף?

פורסם

מטוסים חדישים כולם, אין מערכת בידור (לא משנה, טיסה קצרה), אוכל ומשקאות עולים כסף (לא משנה, טיסה קצרה), והפקדת מזוודה היא בתשלום (הזמן מראש באינטרנט או שלם מחיר מופרז).

מאידך, אין מגבלת משקל על התיק שאתה מביא לבטן המטוס, רק גודל. אפשר להביא איתך רק פריט אחד, אם יש לך עוד תיק קטן, הוא צריך להתאים בתוך מזוודת העליה למטוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

1. מסוג החברות שמחליפות מטוסים בתדירות גבוהה, הצי שלהם צעיר.

2. כל הרווח שלהם הוא על כך שהטיסה זולה, אבל הכרטיס ערום מכל שירות: רוצה לשריין מקום - שלם תוספת. רוצה לקחת מזוודה - שלם תוספת. לא רוצה לשריין מקום, אבל רוצה עדיפות בכניסה למטוס כדי לתפוס מקום - שלם תוספת. רוצה לשתות מים בטיסה- שלם תוספת (ובנמה"ת האירופיים לא מאפשרים לך להכניס בקבוקים למטוס, כך שאתה נאלץ לשלם). וכל התוספות יקרות. מציע לך להכנס לאתר ולנסות להזמין טיסות כולל כל התוספות שתצטרך - תגלה שאם לא מדובר בהזמנה לטוח של חצי שנה לפחות הם יהיו יותר יקרים מחברות סדירות.

3. יש כרטיסים יותר יקרים שכוללים יותר שירות.

4. לכל רמת מחיר מוקצה מספר מסויים של כרטיסים, כך שיתכן שתמצא טיסה עם כרטיס בסיסי ויהיה עליך לרכוש תוספות ,או טיסה במחיר יותר יקר אשר כולל את התוספות. ד"א - עניין המחירים המשתנים קיים גם בחברות הסדירות, הרבה פעמים מתחת לרדאר של הנוסעים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אתה יכול להעלות תיק עד גודל 56x45x25cm ללא הגבלת משקל וללא תשלום נוסף.

אם הוא בגודל של עד

50x40x20cm, הם גם מבטיחים לך שתוכל להיות איתו בקבינה, ושלא יורידו אותו לבטן המטוס אם לא יהיה מספיק מקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...