Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החברות לאו קוסט האלו - זה נחמד למי שצריך לנסוע ליומיים או שלושה ויכול להסתפק בתיק יד,

ברגע שמוסיפים את כל התוספות של חברה סדירה, כמו מזוודה, בחירת מושב וכו', כבר מגיעים קרוב למחיר של טיסה סדירה ולעיתים גם גבוה ממחיר של טיסה סדירה.

שלא נדבר על זה שהמושבים צפופים יותר, אין מערכות בידור (אפילו משותפות), אין אוכל (אפילו שלרוב זה לא משהו, אבל לפעמים זה נחמד לנשנש משהו ולהעביר את הזמן), אין שתיה.

מזל שלא לוקחים כסף על השירותים. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעולה!

נראה לי שזה גודל שמתאים לבגדיים לשבועיים + זוג נעליים.

sperial, האמת שבטיסות קצרות (3-4 שעות) לא באמת אכפת לי איפה אני יושב, ואני גם לא צריך שתייה/אוכל.

אם אני מוותר על כל התוספות, כולל מזוודה גדולה יותר ממה שצויין, לדעתי המחיר משתלם.

בקשר למערכות בידור - בחיים לא השתמשתי בהן בטיסות. גם לא בטיסות של 11-12 שעות.

בכללי אני הולך לישון בטיסה / קורא משהו / רואה סרט במחשב הנייד.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אתה לא שותה 4 שעות באויר היבש של המטוס? קשה לי להאמין.

אישית מזוודה קטנה כזו תספיק לי ללא יותר מ-2-3 לילות. בשבוע הבא אני נוסע נסיעה קצרה (4 לילות, כולל טיסת ערב הלוך), וברור לי שאקח מזוודה בגודל היורד לתא המטען. דווקא תיק הגב שלי בד"כ קל - כמה סנדביצ'ים ומחשב\טאבלט, נכנס מתחת למושב שלפני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזוודה כזו מספיקה לי בכיף לשבועיים במזג אוויר קיצי. מה גם שאם הבחור לא בתנועה כל הזמן, אפשר גם לכבס.

לא נראה לי שהוא הולך לטוס עם חליפות או משהו בסגנון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מספיק אולי לחופשה על חוף הים בגופיה ושורטס. לא כאשר לריך להתלבש קצת יותר מסודר, למרות שהפסקתי לקחת אפילו ג'קט לכנסים המקצועיים. כיון שאני שומע הרצאות ולא מרצה אני לא צריך להיות רשמי. אבל מה לעשות - צריך 4 חולצות, שני זוגות מכנסיים, זוג נעליים ואני נוהג לקחת אתי גם קצת אוכל כדי לא להשאר רעב ביום-יומיים הראשונים, עד שאני מתארגן, ועוד כמה חפצים קטנים - והופ צריך מזוודה בינונית.

אבל טוב זהזכרת לי לבדוק מה הציוד בחדר המלון שבו אני אמור ללון. אולי יחסוך לי קצת סחיבה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני טס לחבר שגר שם, ולכן אני לא לוקח איתי שום דבר חוץ מבגדים (שגם אותם אני יכול לכבס).

sperial, לא שותה ולא אוכל בטיסות קצרות של 3-4. אני אומר את זה מניסיון של כמה טיסות (שהגישו בהן סנדוויץ ושתיה קלה, ולא נגעתי).

אה, ואני לא לוקח חליפות. מקסימום חולצה מכופתרת :wink:

פורסם

זה ההבדל בינינו. אני לן במלונות ומשתדל למעט באכילה במסעדות, שוקש התארגנות אחרת.

אבל אתה לא לוקח כלי רחצה? מכונת גילוח? ערכת עזרה ראשונה קטנה? הכל דברים קטנים, אבל תופסים נפח..

פורסם

ספריאל, כל מה שציינת נכנס לי בכיף במזוודת העליה למטוס ועוד משאיר מקום. המזוודה שלי לנסיעות כאלו גדולה יחסית מתאימה על המילימטר לדרישות של איזיג'ט, ויכול להיות שכאן ההבדל.

יש לי גם מזוודה קטנה וקלה לנסיעות קצרות יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ספריאל, לא הבנתי אם ההבדל ביני לבינך, או בינך לבין ניטש.

בכל מקרה, כלי רחצה אני לא לוקח (רק מברשת שיניים). מכונת גילוח אני כן לוקח. ערכת עזרה ראשונה לא.

האמת שמדובר במקרה לא רגיל, מכוון שאני נוסע לדירה של חבר.

פורסם

עדכון:

הזמנתי בסוף כרטיס דרך EasyJet.

אני אקח תיק קטן שלא יעבור את המידה 50X40X20cm כדי שהוא בטוח יעלה איתי למטוס.

כמה שאלות למי שיש לו ניסיון איתם:

- אין בכלל הגבלת משקל על התיק שעולה איתי למטוס?

- מכונת תספורת ומכונת גילוח (לא סכין גילוח) אפשר לשים בתיק שעולה איתי למטוס?

ובכללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הטיסות דרכם?

לא יצא לי לטוס עם EasyJet עד היום.

פורסם

בדרך הלוך סביר שלא תהיה בעיה. בדרך חזור, לעומת זאת, צפה צרות.

בדיקות הביטחון באיטליה בלתי צפויות לחלוטין. יש לי עדיין טראומה מהביטחון בוורונה (שלוחה של הביטחון במילאנו) שאילצו אותי לבקש עזרה מנוסעים כיון שאסרו עלי להעלות למטוס מצלמה ודיסקמן (אני מדבר על לפני 10 שנים, לפני ימי ה-MP3). את החפצים פיזרתי בין כמה נוסעים אחרים ואספתי בנתב"ג.

ברומא הפכו לכל הנוסעים את המזוודות מסיבה לא ברורה - ככל הנראה כדי לעכב את נוסעי ישראייר עד שנוסעי אלעל יעברו בשערים המגנטיים.

כיון שאתה נוסע לתקופה קצרה מאד - הסתפר לפני הנסיעה, קח אתך סכיני גילוח חד פעמיים בהלוך ואל תחזיר אותם, והיה מוכן לשגעונות של בודקי הביטחון האיטלקיים - אין שום דרך לצפות אותם.

פורסם

אתה מדבר על הבדיקות ביטחון בכללי או בדיקות של EasyJet?

ואני מקצץ את הזקן עם המכונת תספורת + מכונת גילוח, כך שאני לא ממש יכול לוותר עליהם. אני לא משתמש בסכיני גילוח.

אין לי בעיה שיהפכו את כל המזוודה גם 7 פעמים. אני לוקח רק בגדים, מכונת תספורת, מכונת גילוח ומברשת שיניים.

פורסם

אתה יכול לקחת גם תיק גדול יותר שעומד במידות אם נוח יותר, אם בטיסות סביב פסח היה מקום לכולם, אני לא רואה בעיה. מקסימום אתה מקבל אותו בנחיתה.

מבחינת חוקי האיחוד מכונת תספורת וגילוח הן בסדר גמור, אבל לאור הניסיון של ספריאל, הייתי מציע לך לברר מול חברת התעופה אם מותר. אם יהיה לך אישור מהם בכתב, מקסימום תפקיד את התיק בחזור על חשבונם.

מבחינת משקל, הכי הרבה שהעמסתי באיזיג'ט היה 22 קילו. לא הייתה לי בעיה. הבעיה הייתה להרים אותו לתאי האכסון, אבל עם קצת שרירים מסתדרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

טוב, אז בדקתי כמה מזוודות טרולי שיש לי ולחברים, וכולם נושקים לאיזור ה-60 ס"מ גובה (כולל גלגלים וידית).

ב-EasyJet רשום עד 56 ס"מ.

השאלה היא עד כמה הם עושים בעיות בעניין הזה? ממש לא בא לי לשלם 70$ על המזוודה הזאת.

פורסם

עושים בעיות, בדקו אותי בכל טיסה.

יחד עם זאת אם התיק 60 ס"מ כולל הידית, יש סיכוי שיהיה בסדר. אצלי התיק קצת גמיש בחלק העליון אז העסק נדחס די בקלות למיטת סדום שהם משתמשים בה בשביל לבדוק את הגודל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...