Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע רכשתי תיק דיטיילינג בcyc, שילמתי בפייפאל הכול תקין ועבר טוב.

כבר שבוע שההזמנה תקועה על processing-see order notes ועוד לא שלחו את החבילה, שלחתי להם מייל.

רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקל בתופעה הנ"ל.

כבר עשיתי משם הזמנה פעם וגם עשיתי הזמנות מעוד אתרים באנגליה ותמיד הכול היה זריז והמשלוחים לקחו גג שבוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הזמנות מcyc מגיעות תוך כמעט חודש לי לקח 28 יום,אני התקשרתי אליהם ונאמר לי שהם שינו חברת משלוחים בשביל להוזיל את עלות המשלוח וכל משלוח לוקח 20 יום אני קיבלתי בפועל אחרי 28. לא מזמין מהם יותר.

שיפוצים..

פורסם

טוב הם שלחו לי הודעה חזרה שהפריט גדול מידי לשליחה בדואר רגיל ולכן הם מחזירים לי את הכסף.

איפה אני הולך למצוא תיק כזה במחיר שפוי אני לא יודע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
טוב הם שלחו לי הודעה חזרה שהפריט גדול מידי לשליחה בדואר רגיל ולכן הם מחזירים לי את הכסף.

איפה אני הולך למצוא תיק כזה במחיר שפוי אני לא יודע.

איזה פריט אתה מחפש?

פורסם

http://www.cleanyourcar.co.uk/accessories/cleanyourcar-polisher-kit-bag/prod_824.html

כל המוצרי דיטיילינג שלי נמצאים בעליית גג בבית שלי בקומה שלישית אם שחכתי משהו אני צריך לעלות עד למעלה לקחת אותו, מלבד זה אני מוריד גם את הקרשר והשואב אבק, ויוצא שאני עולה 10 פעמים רק כדי להוריד את הדברים, התיק הזה מקל עלי ממש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

את הראשון יש לי, הוא רך ואי אפשר לסחוב איתו הרבה דברים בלי שהכול מתבלגן והשני אותו סגנון רק עם ריצ'רצץ'

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
  • תוכן חדש...