Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצילו הצילו

חברים יקרים לכל התותחים שבתחום המולטימדיה בטוח ידעו את התשובה לכך

יש לי

Citroen c4 2010

דגם טאץ זה אומר חבילה של מולטימדיה כלולה ברכב

בקיצור שאני שם קליפ או סרט בדי וי די הוא נעלם ברגע שאני מוציא את הגיר מהילוך חניה

מהמעט שגיליתי וחקרתי אמרו לי שאיפשהו יש באוטו את החוט הזה שנותן לו את ההוראה להפסיק

מישהו יודע מה עושים?

אולי יש רעיון יותר טוב???

אשמח לשלוח למי שרוצה תמונות באיכות גבוהה של כל חלקי המערכת

פורסם

ברוך הבא לפורום.

רצוי להבא לבצע תחילה חיפוש שכן הנושא נידון פעמים רבות, כמו לדוגמה פה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526931-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%91%D7%9C%D7%9D-%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94&highlight=%D7%91%D7%9C%D7%9D

בגדול מדובר לרוב בחוט שמקבל מינוס/פלוס כאינדיקציה לנסיעה מבלם היד/מצב ידית הילוכים, או מעגל אלקטרוני (שניתן לביטול ע"י מעגל דמה), כתלות במכשיר שברשותך.

פורסם

ראיתי את התכתובות בנושא הנ"ל שהזכרת אבל זה לא פתר את הבעיה... הגעתי לחוטים שמחוברים לבלם היד וניתקתי אותם אף על פי שבלם היד לא הבעיה מהסיבה שבשני המצבים שלו זה לא מונע מהסרט לפעול אלא הפעולה של להוציא את הגיר ממצב חניה - פארקינג

ניסיתי והגעתי לכל החוטים ותאמין לי שניסיתי הכל

המערכת הותקנה בגיל קאר וקיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי כי כמו שאתם יודעים סיטרואן מפוצצת במלוא מובן המילה בחוטים וקונקטורים שאלוהים יודע מה תפקידו של כל אחד

מי שמכיר את המערכת יודע בטוח מה עושים

מי שיכול לעזור בבקשה אשמח...

כמובן שאני לא רוצה לפגוע בחוקי הפורום אבל האשכולים הקודמים עדיין לא עזרו לי

• תוכן חדש...