Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HERTZ 3 MLK 3 PA 2

shokim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם....

אני מתכנן לקנות את המפרט הבא והייתי רוצה לקבל המלצות לגבי המגבר או מגברים שאני אצתרך למפרט הזה:

קומפוננטים: HERTZ MLK 3 PA 2

סאב: DIGITAL DESINGS 10" 300 WATT RMS

בתודה מראש על ההמלצות

פורסם

רק התקנה של סט כזה היא הוצאה רצינית ביותר

אתה תצתרך בניה לדיפונים כולל איטום דלתות שאני מעריך בלפחות 3000 שח

ומעבר לזה בניה איכותית בקורות למידריינג +טוויטר שאני מעריך בלפחות 1500 שח

רצוי מאוד ללכת על 6 ערוצי הגברה הגברה אקטיבית חיתוך פסיבי על המידריינג +טטוויטר

ועל המידבאסים הגברה וחיתוך אקטיבי וחיבור המידבאסים ב-2 אום.

אישית הייתי מוותר על רכישת הסט

והולך רק על חלקים אקטיבי +פרוססור

ML280

ML700

ML1600

פרוססור אודיסון ביט 1

6 ערוצי הגברה

-----------

אם אתה מעוניין בהמלצה רק לערוצי הגברה

מה התקציב.?

פורסם

אני די נעול על המפרט הנ"ל הייתי רוצה לקבל חברות ודגמים ספציפים למגברים שיוכלו להגביר את המפרט הזה. אשמח גם לקבל הפנייה לאנשים שיודעים להרכיב מערכת כזאת כולל בניית פודים וקונסולות. אם צריך להוסיף אביזרים נלווים כדון פרוססורים קבלים וחיווט מיוחד אשמח גם לפירוט לגבי הנושאים הללו. תודה.

פורסם

אוקיי... אז אלך על הסט הMLK 3 PA שהוא זול הרבה יותר. עם הסאב שרשמתי למעלה. ומה שנשאר לי זה משהו שיגביר לי את העסק הזה... על מה אתם ממליצים ושוב אשמח אם תוסיפו אביזרים כגון פרוססורים וכאלה למקרה שצריך.... שמות דגמים ומקומות שאני יכול לקנות את הציוד וגם אם אתם מכירים אנשי מקצוע ברמה הגבוהה שיעתקינו ויכוונו את העסק גם בוני פודים וקונסולות יעזרו מאוד

פורסם

לאיזה מקור הכל הולך להתחבר?

מבחינת התקנה, ברור שצריכה להיות פה התקנה מדוקדקת ובשביל זה יש שני אנשי מקצוע מאד מומלצים

ישראל גוניור 0507277958

יוסי אלפיין : http://www.ecaudio.co.il

שניהם מתקינים ברמה מאד גבוהה, ומאד מומלצים.

לגבי התקציב, ומה כדאי להכניס בו, לדעתי.

Hu שתומך ב 4 way

או hu איכותי, ופרוססור

עדיין לא נפלתי מהרגליים משום מערכת שהיה לה פרוססור, ואם זה יקרה אני יודע שזה יהיה מפרוססור שלא נכנס לך בתקציב (אלפיין f#1).

בכל אופן שני האופציות יעלו בסביבות ה 3k (במקרה הטוב), וזה כמעט בגדר חובה, אלא אם כן אתה חושב להגביר פאסיבי.

הגברה- תלוי באיזה סוג הגברה תבחר, אם תבחר בהגברה אקטיבית תצטרך 7 ערוצי הגברה איכותיים, זה גם לא זול, ומייקר טיפה את ההתקנה, והרבה את העלות הכוללת של המערכת.

אם תבחר בהגברה פאסיבית שלושה או חמישה (ביאמפ) ערוצים יספיקו.

אין שום הבטחה שהגברה אקטיבית תשמע יותר טוב, ויש שם המון כאב ראש, כל פרמטר אפשרי ניתן לכיוון, הגמישות של הגברה אקטיבית היא איפה שהוא בין קללה לברכה, תלוי איך אתה מסתכל על לשבת שעות על כיוונים.

סט: הבנתי שאתה חושב על ההרץ, ולדעתי בסכומים האלה הם רחוקים מלהצדיק את המחיר, יש חלופות יותר זולות ולא פחות טובות, אך זה לא משנה מהם החלופות, כיוון שזו תהיה טעות לרכוש כזה סט מבלי לשמוע את המתחרים, שמאד יכול להיות שתאהב יותר.

SCANSPEAK

פורסם

אשמח לשמוע על האלטרנטיבות.... אבדוק את הנושא אשמע את האיכות ואולי באמת אחליט לשנות כיוון אבל בינתיים שמעתי את ההרץ האלו ואני הוקסמתי מאיכות הסאונד וחדות הצליל... אני שומע לרוב גראנג' ורוק של פעם וההרץ עושים עבודה מצויינת בסאונד הזה

פורסם

התקציב שלך לא יספיק לסט אפ כמו שאתה רוצה. רק הסאב הקומפוננט וההתקנה יגמרו לך את רוב התקציב. זה לא רעיון טוב לקנות רכיבים כאלה ולהגביר אותם על jbl 1004 ולעבוד עם hu לא איכותי.

לגבי אם הסט שווה את הכסף או לא זה הרבה עניין של טעם אישי, עניין של כיוונים ועניין של תנאים נכונים לסט. בכל מקרה מדובר בסט ברמות הגבוהות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...