Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

די מבעס,יש לי בבית טאבלט של ארכוס , סביר + אבל השמע שלו לא מהמצטיינים , חשבתי בהתחלה לקנות 2 ושיהיו ברכב בשביל הילדים, למזלי התחלתי עם אחד כזה מיד 2 , במצב חדש אבל זה לא הכי נוח .

פורסם

ישנו בשרשור הסבר כיצד ניתן להיכנס להגדרות מהנדסים, נכנסתי ,שיניתי עוצמה והרמקולים עובדים הרבה יותר טוב מאשר בהתחלה.

שווה לנסות .

המון תודה על המדריך לפות"ש המשקיען :)

פורסם
ישנו בשרשור הסבר כיצד ניתן להיכנס להגדרות מהנדסים, נכנסתי ,שיניתי עוצמה והרמקולים עובדים הרבה יותר טוב מאשר בהתחלה.

שווה לנסות .

המון תודה על המדריך לפות"ש המשקיען :)

אכן,שכחתי מאופציה זו של רוט והתקנת רום מקוסטם , על זה אתה מדבר ?

פורסם

שלום לכולם.

הטאבלט הנ"ל הוזמן, חייב לציין שיחסית למחיר שלו הוא ממש טוב, אפילו מצויין.

לא הספקתי להשתמש בו הרבה, כחודש בערך, היום השארתי את הטאבלט ברכב, לא הרבה זמן, בערך שעה.

הרכב לא היה בשמש, אפילו היה מכוסה בכיסוי (אחד איכותי), שבאתי לקחת את הטאבלט, בקושי יכולתי לגעת בו מרוב שהוא רתח, הבטריה כנראה התנפחה מבפנים וניפצה את המסך, יש סדק מבפנים שלא מורגש על המסך החיצוני, וכרגע הטאץ עובד רק על חצי מסך.

שוב, יחסית למחיר הטאבלט מצויין, בבקשה לא לשכוח שבכל זאת מדובר במוצר סיני נחות.

פורסם

גם אם אין שמש , הטמפרטורה ברכב סגור ,ללא פתיחת חלונות היא קטסטרופה, אכן צריך להימנע מדברים כאלה להבא, רק הערה קטנה - אין קשר כ"כ לטיב המוצר, אולי קצת אבל בכל זאת..

פורסם
הרכב לא היה בשמש, אפילו היה מכוסה בכיסוי (אחד איכותי), שבאתי לקחת את הטאבלט, בקושי יכולתי לגעת בו מרוב שהוא רתח, הבטריה כנראה התנפחה מבפנים וניפצה את המסך, יש סדק מבפנים שלא מורגש על המסך החיצוני, וכרגע הטאץ עובד רק על חצי מסך.

שוב, יחסית למחיר הטאבלט מצויין, בבקשה לא לשכוח שבכל זאת מדובר במוצר סיני נחות.

אני לא חושב שמדובר במוצר סיני נחות במובן הרע של המילה, כי מעטים המכשירים שמצליחים לעמוד בטמפ' כזו ללא נזק, ובסה"כ מדובר במכשיר סבבה לגמרי. הוא לא מושלם אבל גם לא צריך לשכוח שבמחיר הזה אין מושלם.

הטמפ' ברכב עומד, סגור, יכולה להגיע ל 50-70 מעלות צלזסיוס תוך זמן קצר. ככה למעשה עובד גם "קולט שמש" שצמוד לדוד.

יכולת אגירת החום, בסביבה מנוטרלת מרוחות (יש חלונות ברכב, וב"קולט" יש זכוכית האוטמת אותו בחזית), של חפצים או כל דבר אחר, בשטח פתוח ועל אחת כמה וכמה אם מדובר במקום עם שמש, היא אדירה. נסה פעם לשים טרמומטר ברכב באיזור הדשבורד ותראה לאן הטמפ' מגיעה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אכן זה לא ביגלל היותו של המוצר הסיני נחות אלא קשור למיגבלה הטכנולוגית של סוללות ליפו/ליתיום שאסור בשום אופן לאכסן אותם ברכב סגור בשיא הקיץ הישראלי כי בקלות הטמפ' עוברת את המקסימום המותר לסוללות ליפו (לרוב זה 60 מ.צלסיוז) ואז מסתכנים בסכנת שריפה.

אתה צריך ליראות איזה אבונפחא האייפון 4 הופך ליהיות ברכב חח :-).

מעניין אותי ליבדוק האם גם בתא האחסון הטמפ' עוברת את ה60~70 מעלות?

השבוע ראיתי ברכב שהטמפ' בחוץ הגיעה לפעמים ל35 מעלות- אז אני מפחד לחשוב מה הייתה הטמפ' ברכב הסגור.

זו הסיבה שאני נימנע מליזרוק ברכב מארז סוללות A123 בשביל מיקרה חירום שהמצבר לא יניע, אני מפחד להשאיר אותו ברכב הרותח במשך הקיץ שחס ושלום לא יתלקח.

נ.ב- אם אנחנו כבר בנושא- האם מישהו מכיר נרתיקים או תיקים קטנים שמבודדי חום ובהם אפשר להשאיר את מוצרי סוללות הליפו שלנו ברכב מבלי שיפגעו ממכת החום?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הערת אגב לנושא האקלימי, לפעמים בעת ניווט המכשיר שלי נהיה חם לכן אני משתדל למקם אותו הכי קרוב לפתח האיוורור עמ לשמור על טמפרטורה יציבה .

פורסם

לא עבר את ה60 מעלות בחיים.

חניה מקורה, רכב מכוסה, פחות משעה, שעות ערב מוקדמות.

לא מחפש וויכוחים, אני אישית ארכוש עוד אחד, יפשוט לא יתפקד אצלי כמשהו שנמצא ברכב.

יש אצלי ברכב גם אייפוד דור 3 ששוכב בתא כפפות ומשמש לשמיעת מוזיקה, לאייפוד שלום.

פורסם

אם ככה אז זה באמת מוזר, רק מעל 60 מעלות אמורה הייתה ליהיות בעיה, פנה לחנות ובקש לממש אחריות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

hwgeek,

לגבי הטאבלט כפול הליבות המקורי, הרום בפוסט הראשון שפירסמת מבוסס על איזו גרסה? ראיתי באתר 4pda.ru שיש גרסה 1.08 להורדה. מה עדיף להתקין, את הגרסה שלך או את גרסה 1.08? מה ההבדלים בין הגרסאות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...