Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה 50" של סמסונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הייתי באלמ ויש להם טלויזיה של samsung 50" smart tv מדגם F5500 במחיר 5190 כולל סמסונג גאלאקסי טאב מתנה.

האמת שראיתי את אותה הטלויזיה בחנויות אחרות גם מהיבואן הרשמי ב- 4500 (מיבור מקביל יש גם ב - 4000).

מה דעתכם על הטלויזיה ? יש המלצות אחרות ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם חנות אחרת מוכרת לך את אותה הטלויזיה מאותו היבואן ב-690 ש"ח פחות, אז סימן שהגלאקסי טאב הוא לא במתנה אלא שהוא עולה לך 690 ש"ח.

חוץ מזה לי יש סמסונג 46 אינטש' בלי סמארט בבית ואני מרוצה עד הגג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה ברור שהטאבלט כלול במחיר, לא? הבעיה שהמבצע "המקורי" של סמליין הוא קונים טלוויזיה ומוסיפים 299 ש"ח לטאבלט.

המחיר של הטאבלט בסביבות ה-799 ש"ח, חנויות מסוימות שאינן רשתות גדולות כנראה מוכרות אותם בנפרד מה שלא אמור להיות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש לי את הF5500 (זו פלזמה למי שלא מכיר), וזה 51" ולא 50". עלתה לי 5400 באל"מ באוגוסט, וקיבלתי מתנה מקרן קול.

אני חייב להודות שאני די מאוכזב ממנה.

לפני כן הייתה לי פנסוניק 50PV80 (גם פלזמה, אבל HD READY), מעולה. נתתי אותה מתנה להורים.

לסמסונג יש בעיה של צבירה/צריבה שלא הייתה לי בפנסוניק, וזה מתבטא בכמה מצבים :

כשתמונה בעלת פרטים בקונטרסט גבוה מתחלפת בתמונה עם רקע בהיר, אז נשארים סימנים של התמונה הקודמת לכמה שניות, גם אם היא הייתה על המסך זמן קצר יחסית של 5-10 שניות.

מעבר לזה - אחרי כמה שעות של צפיה בערוץ אגו נצרב לי הלוגו של הערוץ, והוא לא נעלם כבר כמה שבועות, הרצתי את השטיפה לבנה שלהם וזה לא עוזר.

התלוננתי על הבעיות ליבואן סם-ליין, בא טכנאי, אמר שעל צריבה אין אחריות, ואת הבעיה של הצריבה הוא ראה והסכים שזה לא תקין.

לקחו את הטלויזיה לשבוע, טוענים שהחליפו כרטיס, אני לא רואה שינוי משמעותי ואין לי כוח לריב איתם ולהיות בלי טלויזיה עוד שבוע.

לא יודע אם זו בעיה ספציפית במסך שלי או שזה עניין גורף שאנשים לא שמים אליו כמוני.

בפנסוניק לעומת זאת - יצא שהשארתי תמונה סטטית במשך שבוע (!) כשנסעתי לחו"ל (מסך שחור והתוית של שם הכניסה בצהוב), והייתי בטוח שזה נצרב לנצח, להפתעתי אחרי כמה שעות של צפייה רגילה זה נעלם.

לגבי הסמארט TV - מתלהבים בהתחלה, אבל זה די מיותר ברגע שיש לך סטרימר כלשהו, מספיק קופסת אנדרואיד ב-60$ עם XBMC שעושה הרבה יותר מכל מה שהסמארט הזה עושה..אז אין טעם להשקיע בזה.

ה-3D זה גם גימיק, ראיתי שני סרטים בשביל ההתלהבות, ולא נגעתי בזה מאז. נראה לי מפגר לשבת עם המשקפיים האלה, וזה קצת מעייף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הבעיה בסמסונג לדעתי צריכה טיפול במסגרת האחריות .

יש לנו 2 טלויזיות פלזמה של סמסונג 51 מדגם D550 גם 3D , ואין צריבות על המסך .

לפעמים אני שוכח את ערוץ 8 עד גמר השידורים בלילה , והוא עומד עוד 1-2 שעות עם לוגו קבוע במסך .

פעם אחת חשבתי שיש צריבה , ביצעתי שטיפה והמסך חזר להיות נקי .

בקש שוב טכנאי ופתרון לבעיה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.. בדיליי מסויים. אחרי שהמשכתי לסבול מהבעיה של הצבירות בפלזמה החלטתי להתלונן שוב, ולהיות יותר אסרטיבי הפעם.

שלחו טכנאי, הראיתי לו את הבעיה של הצבירות - הוא הסכים שזה לא נראה תקין ודאגתי שהוא ימלא בטופס חוות דעת מפורטת למעבדה והוא לקח את הפלזמה.

כמובן שיצרו איתי קשר כעבור כמה ימים וטענו שאין אחריות על צריבה (הצריבה הקבועה של הלוגו שעליה כביכול לא התלוננתי כי ידעתי שיתנערו מזה).

אחרי שהסברתי לטכנאי את הבעיה האמיתית של הצבירות הוא הבטיח לבדוק שוב. חזר אליי אחרי כמה ימים - לא ראה בעיה.

אמרתי לו שיש לי סרטון שצילמתי שממחיש את הבעיה, ושלחתי לו במייל, בינתיים הוא דאג לי למכשיר חלופי (LED 46").

כעבור חודש בערך יצרו איתי קשר מאלקטרוניקס פרו (המעבדה שנותנת שירות לסמליין) - הם מסכימים שיש תקלה, אבל אין להם אפשרות לתקן אותה, ואין להם מסך זהה, או כל פלזמה אחרת לצורך העניין ולכן הם מציעים 2 אפשרויות :

- UA48H6400, ללא תשלום נוסף, מכשיר חדש עם 3 שנות אחריות. מחיר השוק כרגע 3600 ש"ח.

- UA55H6400 בתוספת תשלום של 2400 ש"ח. מחיר השוק כרגע 5400 ש"ח.

אני שילמתי על שלי 5400 ש"ח (נגיד 5000 בקיזוז המקרן קול) והמחיר כרגע 4600 ש"ח.

נתחיל מזה שאני לא סובל מסכי LCD/LED, אני אוהב תמונה של פלזמה. מעבר לזה - למה אני צריך לרדת בגודל מ-51 ל-48 ?

ואם הם לא מסוגלים לספק גודל מינימלי כמו שהיה לי - למה שלא יספגו את ההפרש בעצמם ?

מעבר לזה - בדקתי ויש מכשיר כמו שלי, של סמליין, לפחות בחנות אחת, כאמור ב-4600 ש"ח.

הם מחכים כרגע לתשובה ממני מה אני מעוניין לעשות - מה מציעים ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

בכל אופן אם הם מכירים בבעיה ומבחינתם להחליף לך את המסך בגדר האחריות אז אני לא הייתי ולדעתי אתה גם לא אמור לספוג את הירידה בגודל וגם לא בסדרה (כלומר סדרה 4 במקום 5 וכו')

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עדכון.. בדיליי מסויים. אחרי שהמשכתי לסבול מהבעיה של הצבירות בפלזמה החלטתי להתלונן שוב, ולהיות יותר אסרטיבי הפעם.

שלחו טכנאי, הראיתי לו את הבעיה של הצבירות - הוא הסכים שזה לא נראה תקין ודאגתי שהוא ימלא בטופס חוות דעת מפורטת למעבדה והוא לקח את הפלזמה.

כמובן שיצרו איתי קשר כעבור כמה ימים וטענו שאין אחריות על צריבה (הצריבה הקבועה של הלוגו שעליה כביכול לא התלוננתי כי ידעתי שיתנערו מזה).

אחרי שהסברתי לטכנאי את הבעיה האמיתית של הצבירות הוא הבטיח לבדוק שוב. חזר אליי אחרי כמה ימים - לא ראה בעיה.

אמרתי לו שיש לי סרטון שצילמתי שממחיש את הבעיה, ושלחתי לו במייל, בינתיים הוא דאג לי למכשיר חלופי (LED 46").

כעבור חודש בערך יצרו איתי קשר מאלקטרוניקס פרו (המעבדה שנותנת שירות לסמליין) - הם מסכימים שיש תקלה, אבל אין להם אפשרות לתקן אותה, ואין להם מסך זהה, או כל פלזמה אחרת לצורך העניין ולכן הם מציעים 2 אפשרויות :

- UA48H6400, ללא תשלום נוסף, מכשיר חדש עם 3 שנות אחריות. מחיר השוק כרגע 3600 ש"ח.

- UA55H6400 בתוספת תשלום של 2400 ש"ח. מחיר השוק כרגע 5400 ש"ח.

אני שילמתי על שלי 5400 ש"ח (נגיד 5000 בקיזוז המקרן קול) והמחיר כרגע 4600 ש"ח.

נתחיל מזה שאני לא סובל מסכי LCD/LED, אני אוהב תמונה של פלזמה. מעבר לזה - למה אני צריך לרדת בגודל מ-51 ל-48 ?

ואם הם לא מסוגלים לספק גודל מינימלי כמו שהיה לי - למה שלא יספגו את ההפרש בעצמם ?

מעבר לזה - בדקתי ויש מכשיר כמו שלי, של סמליין, לפחות בחנות אחת, כאמור ב-4600 ש"ח.

הם מחכים כרגע לתשובה ממני מה אני מעוניין לעשות - מה מציעים ?

הדגם שאתה מציין- UA55H6400 בתוספת תשלום של 2400 ש"ח. מחיר השוק כרגע 5400 ש"ח.

של סמליין?

זו ו טלויזיה תלת מימד וסמרט !! מהיכן הבאת מחיר שוק של 5400 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דיברתי איתם שוב, ושאלתי את כל השאלות הנ"ל. אז הם טוענים שיש צריבה קבועה במסך ושזה לא מכוסה באחריות, אבל לפנים משורת הדין הם מוכנים לתת לי מענה כדי שאני אצא מרוצה.

אני, כמו שאמרתי, לא התלוננתי בכלל על הצריבה, למרות שגם זה לא אמור לקרות. התלוננתי על בעיה של צבירה דינמית, כל אובייקט קונטרסטי שמוצג על המסך משאיר אחריו שאריות אחרי שהוא אמור להעלם, למשך כמה שניות עד שהוא דועך לגמרי (אפשר לראות את הסרטון שצילמתי, כשהכתב נעלם נשאר אחריו סימן שאפשר עדיין לקרוא לשניה או שתיים, במציאות זה יותר בולט בהרבה).

מבחינתם זה שיש מסך כמו שלי בחנויות זה לא מעניין כי זה לא במלאי של היבואן.

אמרתי לה גם שההפרש במחיר בין ה-48 ל-55 הוא 1800 ש"ח כרגע, אז למה אני צריך לשלם יותר ? היא לא נכנסת לתחשיבים כספיים, זה מה שהיא יכולה להציע מבחינתה.

בקיצור שורש הויכוח הוא שהם לא מכירים בתקלה שהתלוננתי עליה, ומבחינתם הם עושים לי טובה. היא אמרה שאם הייתה תקלה אמיתית שמכוסה באחריות ההצעה שלהם הייתה שונה. אז ביקשתי לדבר עם מנהל המעבדה (שדיברתי איתו בעבר), הוא אמור לחזור אליי, ואז ננסה שוב לראות איך הוא לא רואה את התופעה שאני מדבר עליה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
הדגם שאתה מציין- UA55H6400 בתוספת תשלום של 2400 ש"ח. מחיר השוק כרגע 5400 ש"ח.

של סמליין?

זו ו טלויזיה תלת מימד וסמרט !! מהיכן הבאת מחיר שוק של 5400 ש"ח

צודק, סליחה. שכחתי לבדוק יבואן רשמי. מחיר בפועל של שני הדגמים עם אחריות של סמליין, הבדל עצום במחיר :

48H6400 - מחיר 5290 ש"ח

55H6400 - מחיר 6800 ש"ח

אז כמו שזה נראה כרגע ההצעה שלהם די הוגנת, אם כי יוצא שאני צריך לרדת בגודל או לשלם יותר.

ההפרש במחיר אמור להיות 1500 ש"ח ולא 2400, אז אני אנסה להגיע איתם לתוספת כזאת, או לחילופין אם הם מוכנים לתת לי גם את המכשיר התקול שלי ואני אמכור אותו בכמה שקלים לכסות חלק מהנזק..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...