Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי עוד שלוש שבועות מבחן קבלה לקורס מנהל רשת CCNA שיהיה מורכב כולו משאלות אמריקאיות (30 כנראה).קיבלתי קובץ של 400 מושגים שאני צריך לדעת במדוייק.

יש המלצות איך לשנן את החומר? כי מזמן לא חרשתי כמו שצריך...

אגב את חלק מהמושגים אני מכיר אבל את הרוב אני לא מכיר,מה שהצחיק אותי שKSP ו IVORY מופיעות במושגים שצריך ללמוד :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש כמה שיטות שינון. אצל רוב האנשים יש גבול לכמה אפשר לדחוס בפרק זמן מסוים, ולכן לומדים בהדרגה.

400 מושגים ל21 ימים זה יוצא בערך 19 מושגים ביום. תתחיל מללמוד 6-7 מושגים [כמה שאתה מרגיש שזה בסדר]. תלמד אותם היטב ותחזור עליהם כמה שצריך עד שתכיר אותם. לאחר מכן עבור לקבוצה נוספת של 6-7 מושגים ולמד אותה כמות זמן מסוימת. אחרי שאתה מסיים עם הקבוצה השנייה, חזור לקבוצה הראשונה של המושגים. אם תדע את כולם, מצוין, אם לא נסה לעבור עליהם שוב [בד"כ יש אחד או שניים שלא זוכרים]. וככה חוזר חלילה.

ביום למחרת, לפני שאתה מתחיל את ה19 הבאים, תעבור בזריזות על אלו שלמדת אתמול. מה שאתה זוכר, מצוין, העקשנים שלא נכנסים לראש תוסיף לרשימה שלך. אני הייתי מתחיל מקצת יותר מושגים, למשל 25 ביום או 30. זה אפשרי מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא צריך להיות קשה במיוחד, מן הסתם אתה מכיר את התחום ומכיר, לפחות בכלליות, את רוב המושגים, שים אותם במסגרת הגיונית ותחסוך לעצמך את רוב השינון.

אם קיבלת את קובץ המושגים רק כשלושה שבועות לפני הקורס, זה די ברור שהם לא רוצים שתשנן אלא תדע.

פורסם

ניקו פ. תודה על הטיפ!

saay222 כנראה אתה צודק ואני אתחיל קודם כל בסינון מושגים שאני מכיר/יכול להסיק מה המשמעות שלהם בלי לדעת אותם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אפשר לקבל את רשימת המושגים

(רק כדי לראות כמה הם באמת רלוונטים לccna שעברתי לפני עשור)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איפה הקורס?

אני עושה אותו כתוספת להנדסאי אלקטרוניקה,צ׳ופר מסיסקו.

תתחיל מלצאת מהפורום ולהתחיל ללמוד :)

ת׳אמת אני מהמשוגעים שלא מצליחים לשבת ברצף וכל פעם עושים הפסקת מחשב.

אפשר לקבל את רשימת המושגים

(רק כדי לראות כמה הם באמת רלוונטים לccna שעברתי לפני עשור)

מחר בבוקר אני אשלח לך את הקובץ,כרגע אני בפלאפון.

• תוכן חדש...