Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים לpioneer AVH-X2550BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם רכשתי מכשיר pioneer AVH-X2550BT,

ביצעתי חיפוש בפורום מצאתי משהו לא ברור אז אני שואל כאן ,

המכשיר שלי תומך ב

App Radio , רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כבל כזה באיביי (אשמח לקישור) , הבנתי שמדובר בשני כבלים אחד קונים באפל, ואת השני קונים בפיוניר או כל חנות, הדבר המצחיק פה זה 1100ש"ח ל2 הכבלים כדי שאוכל לראות את האפליקציות על המכשיר ,

הרשו לי לגחח חח,

לכן הלכתי לשאול מספר חנויות והיה להם שני תשובות ,

אחת זה פשוט לקנות את הכבלים .

שתיים זה לקנות מתאם מיוחד בלוטוס שגם עושה את אותה עבודה בדיוק , אבל היתרון שלו שאני לא מוגבל רק במכשיר אחד, אני יכול בכל מכשיר לראות את האפלקציות במידה ואשדרג מכשיר (פלאפון) , שלא כמו הכבלים, שאני נשאר מחוייב לאייפון 5S לדוגמא.

(המחיר 1300ש"ח)

ברשותי אייפון 5S

בקשתי היא , לדעת האם אפשר לקנות את המתאם הזה באיביי אם כן , אשמח לקישור.

(אם לא/שזה יקר בחו"ל גם/כל סיבה אחרת),

בכול מקרה תביאו לי בבקשה קישור לכבלים שיתאימו לי לדאבל דין .

תודה מראש לכולם.:roll:

(מנהלים אם לא כתבתי פה משהו לטעמכם אבקש לצנזר, אבל לא למחוק שרשור זה תודה)

עריכה אחרונה על ידי oren1994

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

אני בדיוק כמוך עם אותו מכשיר וקניתי את הכבל של פיוניר באייבי ב400 שקל ונשאר לי רק הכבלים של אפל...

פורסם

אז הינה, המידע הזה יעזור גם לך , אולי יש קישור יותר זול מ400 ש"ח ,

בוא ניתן למומחים לשפוך קצת אור בנושא ,

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

בגלל הדגם הספציפי שיש לכם, אתם יכולים להתחבר רק דרך המתאם של Pioneer ולא תמצא זול יותר מ400 ש"ח באיביי

אפשר ולנסות לעקוף את המתאם של פיונייר ע"י קניית כבל RGB TO VGA וכבל USB פשוט, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד, כי כנראה הקופסה שבאמצע מתרגמת או מצליבה אותות משני הכבלים. בכל מקרה אפשר לנסות אם יש לכם כבלים ספייר

יש עוד שאלה - האם באייפון 5S אפרדיו יעבוד בכלל?

פורסם

בבקשה

http://www.ebay.com/itm/New-PIONEER-CD-IV202AV-AppRadio-VGA-Interface-Cable-Kit-iPhone-5-to-Receiver-

/121350470537?pt=US_Car_Audio_Video_Interconnect_Cables&hash=item1c410d3b89#ht_3473wt_1312

בנוסף תצטרך לרכוש מתאם Lightning to VGA... עוד 200 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-Apple-Lightning-To-VGA-Adapter-MD825ZM-A-/371059301892?pt=US_Tablet_eReader_Chargers_Sync_Cables&hash=item5664db9e04#ht_8201wt_1312

ולפני שאתה מוציא 600 ש"ח מהכיס, עדיף שתבדוק אם אפשר לחבר 5S לאפרדיו. כי אני שמעתי רק על 5

פורסם (נערך)

הנה מצאתי הוכחה כלשהי שכנראה 5S עובד, אבל תתפסו אותי בלינק :-)

http://www.appradioworld.com/2013/09/iphone-5s-issue-fixed-fully-compatible.html

דרך אגב, מה שאמרו לך לגבי מתאם בלוטוס, לדעתי האישית זה בולשיט. כי פרוטוקול בלוטוס תומך רק בהעברת אודיו ולא וידאו

אם זה היה אפשרי לא היו מכנסים את כל הבלאגן הזה עם כבלים.

עריכה אחרונה על ידי tigorek
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...