Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק הפיתרון, משום שאני מניח שכשאתה ממלא אויר אתה ממלא על צמיג חם(נסעת עליו מס קילומטרים ועוד בקיץ) הלחץ שאתה ממלא בתחנה הדלק גבוה בכעשר עד עשרים אחוז מלחץ בצמיג קר שאליו מתייחסות המלצות היצרן.

לפי התמונה אני כמעט(לא רואים צד השני של הסולייה) שמדובר בחוסר לחץ אויר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ליאור, מה הלחץ המומלץ אצלך מקדימה? עוד דבר, הפנדה שלך היא מודל 2006.. אם הבעיה אצלך היא מהמפעל, מה עשיתם בשנים קודמות? האם החלפת זוג קדמיים כל 15 אלף ק"מ?!

לחץ אוויר אני ממלא 32 בדרך כלל, אני רואה באינטרנט שכתוב שצריך 30..

לפני שהפנדה היתה אצלי היא היתה אצל אמא שלי והיא נסעה רק בעיר ומעט אז כנראה שזה שחק פחות, ב2011 קיבלתי אותה עם 30 אלף ק"מ... אז הבעיות אם היו לא היו מתגלות ככה. אני כבר נוסע יותר ומגיע למהירויות גבוהות לפעמים מה שמשפיע על הצמיגים יותר.

מוזר שיש בכלל קשר בין הפנדות, הצורה החדשה לא מיוצרת באותו מפעל אפילו.. אולי יש חלקי מתלה דומים, או שזה סתם קטע של פיאט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

vladclar ואחרים, העלתי תמונה נוספת של השחיקה. זה נראה לכם אופייני לצמיג קדמי דנדש עם 13,000 ק"מ?

[ATTACH=CONFIG]383515[/ATTACH]

חבר'ה, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי האם זו שחיקה נורמלית\סבירה או שמדובר בשחיקה מואצת\מוגזמת..
:idea:
פורסם
חבר'ה, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי האם זו שחיקה נורמלית\סבירה או שמדובר בשחיקה מואצת\מוגזמת..

סע לשלום המפפחות בפנים

פורסם
סע לשלום המפפחות בפנים

תודה, הרגעת אותי.. :-) להדיוט שמכיר שחיקה של גומי רק מסוליית הנעל שלו זה נראה כאילו מדובר בנעל שצריכה להיזרק בקרוב מאד לפח...

פורסם

יכול להיות שאתה מסובב לעתים תכופות את ההגה כשהרכב עומד במקום (נגיד יציאה מחניה)?

אני מסובב את ההגה כשהרכב בתנועה בלבד.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כן, קורה לי שצריך לעשות זאת ולתמרן הרבה כשאני נייח כי מגרש החנייה מעמיד אתגרים אפילו לרכב קטן, אבל זה נעשה רק אחת לשבוע. במהלך השבוע אני חונה במקום אחר.

אני רק לא מבין איך נתלש לי גומי מהאזור שמחבר בין הדופן לסולייה (ניתן לראות זאת בתמונה הראשונה שצירפתי).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם השימוש שלך בצמיגים (אם ניתן להגדיר דבר כזה) הוא סביר (ז"א מה שתיארת -

לא מתגרזן עם הרכב, לא נוסע בדרכי עפר מקפיד על לחץ אויר מתאים וכו') מה שאתה מתאר

(הינתקות של חלקי צמיג) ייתכן ונגרם מצמיג באיכות ירודה או פגם בייצור (היו לאחרונה שני

פוסטים לפחות על זה).

מה שהייתי מוסיף לדבריך (ניתן גם להצליב בין הצמיגים) הוא לבדוק כווני פרונט קדמי וגם בסרן

האחורי (אם ישנה גם שחיקה שאיננה אחידה בסוליית הצמיג).

מה זה בדיוק מתגרזן? איך עושים זאת

כשגרתי ביערות בחול אכן היה לי גרזן ברכב, כי לפעמים הפלו עצים בפתאומיות בסערות והיה צריך לפנות את הדרך כדי להימלט

אבל, להתגרזן עם הרכב? מה זה בדיוק?

פורסם

אם לא הצלחת באמת להבין, בהקשר הזה, מדובר על כל פעולה שתיקח את הצמיג לקצה היכולת שלו (פרפור בהאצה מעמידה, בלימות חירום, פניות על סף היכולת או מעבר לסף- החלקות).

פורסם

אהא, כלומר לנהוג כמו מופרע.

מסוכן ומיותר!

בלאי לרכב.. מילא

אבל סיכוי גבוה גם לבלאי לנהג, לנוסעים ברכב ולאחרים בסביבה

בדיקות קצה יכולת יש לעשות במעבדה המיועדת לכך המתמחה באיתור כשלים ולא בסיכון חיים.

ולי זה הזכיר את השעות שהיינו מכים בגרזנים לסלק גזע שחוסם לנו את הכביש

• תוכן חדש...