Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע באיביי שתי מודעות מכירה פעילות. בשני המקרים אני מעוניין לפרסם שאני מוכן לשלוח לכל העולם (worldwide), אבל משום מה המודעה מתפרסמת כשהאפשרות היחידה למשלוח היא לארה"ב.

אם מישהו יודע היכן אני יכול לשנות את זה ויוכל לעזור לי, אהיה אסיר תודה.

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב, זה היה מהיר:

בסעיף Add shipping details צריך לבחור ב- Add or remove options. בחלון שנפתח יש לבחור בסעיף International shipping ולסמן וי בתת-הסעיף Show international services and options .

תודה לכל מי שעזר :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אני מציע לך להיות קצת יותר סלקטיבי.

1. תוריד מדינות שיש איסור בחוק לנהל סחר מולן (סוריה למשל)

2. שקול להוריד מדינות שידועות כבעייתיות במיוחד מבחינת דואר (איטליה ועוד)

3. בדוק כמה יעלה לך לשלוח. ייתכן שיש מדינות שמחיר המשלוח אליהן יהיה יקר במיוחד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

באיזה עניינים רוסיה בעייתית אם אפשר לדעת בבקשה?

אני שולח המון לרוסיה ומלבד מקרה אחד של בנאדם נוכל שתכנן את המקרה לא היה לי שום בעיה.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

כשאני מוכר משהו אני פשוט כותב שחור על גבי לבן שאני מוגבל באזורי השילוח של דואר ישראל ואם יש לכם ספקות, תשאלו.

שלחתי גם לאיטליה והכל עבר בסדר.

פורסם

תודה רבה.

משהו מוזר לגמרי ששמתי לב אליו: משום מה סוריה ואיראן אינן מופיעות ברשימת המדינות שאליהן אינני שולח.

לאחר שנעזרתי באתר של הדואר, הכנסתי לרשימה את לוב, אפגניסטן, פקיסטן, בחרין, עיראק, כוית, לבנון, קטר, ערב הסעודית ומאע"מ.

• תוכן חדש...