Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמה שהתעקשתי למצוא רכב אחר וחיפשתי הרבה, החלטתי בסוף שאני הולך על מאזדה 3 שמלכתחילה רציתי.

התקציב עד 60,000 מה שמתאים למאזדה 3 2009-2010 מחברת ליסינג.

השאלה היא, האם יש חברות ליסינג מומלצות יותר לקנות מהן? ואילו בעיות יש למאזדה 3 שכדאי לשים לב אליהן בבדיקה?

עריכה אחרונה על ידי hodb
פורסם

אני לא מכיר בעיות כרוניות.

מה שכן מדובר ברכב שנמצא בכמויות ענקיות במגרשי חברות הליסינג והביקוש לא גדול במיוחד.

אני מציע לך לגשת למגרשים שמחזיקים בעיקר רכבים פרטיים כמו כלמוביל טרייד, אוטודיל וטופ טרייד מוטורס (הטרייד אין של דלק מוטורס יבואנית מאזדה).

נסה גם באוטו-סנטר, יש להם לפעמים רכבים פרטיים.

אל תתבייש להתמקח ולבקש איבזור נוסף מהמגרש שבו אתה קונה.

וכמובן הכי חשוב, לבצע בדיקה במכון בדיקה שאתה בוחר, לא להסתמך על הבדיקה שתקבל במגרש.

ממליץ לך להתייעץ בפורום לגבי מכון מומלץ ואמין באיזור שבו אתה רוכש.

פורסם

לא לקנות ממגרשים פרטיים והרכבים בשלמה סיקסט מטופלים במוסכים משלהם.

אלדן ואויס נחשבות לסבירות ואתה מקבל אחריות שנה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

המחירון של רכבים פרטיים גבוה יותר מאשר אלו של הליסינג מה שמאלץ אותי ללכת על אלו של הליסינג כדי להיות עם מאזדה חדשה יותר.

למשל מאזדה אקטיב 2010- 77,000 (יד2- 72,000). ואילו במגרשים של הליסינג קיבלתי הצעות סביב 60-65 (לפני מיקוח).

כמובן שאין סיכוי בעולם שאקנה את הרכב שלי משלמה-סיקסט או אלבר שהן חברות ליסינג מה שאומר שכל ההתנהלות שלהן מקולקלת.

אני יותר מתכוון למגרשי הליסינג של חברות ההשכרה הבינלאומיות (אוויס, באדגט, הרץ, אלדן) ומעניין אותי לדעת מי מהן הכי אמינה.

לגביי מה שנכתב פה למעלה שיש כמויות ענקיות של מאזדה ולכן הביקוש לא גדול ... הרושם שקיבלתי מכל מגרש שביקרתי בו עד עכשיו הוא שמאזדה הן הכי יקרות וזאת מכיוון שיש להן ביקוש גדול מאד, על כל רכב אחר היו מוכנים ישר לרדת במחיר ואילו על מאזדה לא היו מוכנים שקל לרדת.

פורסם

הם סתם מבלבלים לך את המוח.

המחיר נתון למיקוח,זו לא קורולה :)

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אתה אומר שכל המגרשים התארגנו לנפח מחירי מאזדה3?

בכל מקרה טוב לדעת שיש לאן לרדת :arrow:

פורסם

הרכב דיי ממוצע אין סיבה שיקחו עליו מחירון.

אני יכול לברר לך בכמה משחררים אותה לנהג שלקח בליסינג.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

77 אלף למאזדה 3 בת 4 שנים? מנוע 1600?

למנוע 2000 זה מחיר טוב שהייתי משלם על אקזמפלר עם מעט קילומטרז'

לדעתי עקב ההצפה שלו בשוק הוא לא שווה יותר מ55 וגם זה עם ק"מ נמוך.

זה לא שמדובר ברכב נדיר, ובטח עקב הצפת הליסינג שלו יש גם הרבה פרטיים שמורידים מחירים, שווה לבדוק.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

55,000 סכום שנעים לשמוע, אני אקח אותו כסף מקסימלי.

לגביי סובארו B4, אבדוק את העניין.

• תוכן חדש...