Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב גרוע, רמת בטיחות מתחת לכל ביקורת (1.5/5 כוכבים במבחני הריסוק), לא נוח, לא חסכוני, לא טוב בשום דבר, שוק גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דרעק מיט פפר.

חפש אקסנט במקום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דגם הביג נועד להעצים את התארים שנותנים לרכבים האלו.

מצטרף להמצלמה על אקסנט - הרבה יותר טובה מאבאו בכל פרמטר. רמת בטיחות של אבאו מחפירה ולכן עבור כל מי שחשוב לו פרמטר הזה, הרכב נפסל על סף. לא סתם המחירים נמוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דגם הביג נועד להעצים את התארים שנותנים לרכבים האלו.

מצטרף להמצלמה על אקסנט - הרבה יותר טובה מאבאו בכל פרמטר. רמת בטיחות של אבאו מחפירה ולכן עבור כל מי שחשוב לו פרמטר הזה, הרכב נפסל על סף. לא סתם המחירים נמוכים.

דרעק מיט פפר.

חפש אקסנט במקום.

רכב גרוע, רמת בטיחות מתחת לכל ביקורת (1.5/5 כוכבים במבחני הריסוק), לא נוח, לא חסכוני, לא טוב בשום דבר, שוק גרוע.

ומה מבחינת המכניות שלו? בלי שום קשר לבטיחות, הוא נכנס הרבה למוסך? הוא אמין מבחינה מכנית או שגם בזה הוא נכשל? תודה

פורסם

לא הייתה לי אקסנט ולא אבאו,

אבל יצא לי לדבר עם כמה נגדים וקציני רכב בצבא, הם גם ציינו את העובדה שהאבאו גרוע ומתפרק אחרי 100 אלף ק"מ,

האקסנטים בצבא שורדות כמו לא יודע מה, האבאו לא שרדו טוב ולא הראו אמינות טובה מספיק.

עוד אופציה אפשרית היא קיה ריו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכפת לך יותר מעלויות חלפים מאשר מהחיים שלך?-גש לפסיכולוג!

הרכב אולי אמין,אבל האקסנט גם אמינה ועדיפה בכל פרמטר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

גם לא אמין במיוחד בתנאי שהוא זהה מכנית לאופטרה. בחיים לא היה בכל המשפחה המורחבת שלי רכב כזה גרוע מבחינת אמינות (והוא טופל כמו שצריך).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המחיר לא טוב. בזמנו (2011) מכרו כאלה בוגרות ליסינג באיזה מבצע, ב-32K. מאז עברו 3 שנים, ואין מצב שהרכב שווה 25K. תנסה יותר לכיוון של 20K, אולי זאת תהייה עסקה לא רעה.

פורסם
איך השברוטל אווהו ביג? ראיתי אחת עם 85 אלף קמ 1400 שנת 2008 ללא תאונות 25 אלף שקל

הכי מעניין שכאשר הייתי בקומפיוטסט, בדיוק בחנו אחת כזאת, ושאלתי בוחן מה הוא חושב על הרכב. התפלאתי לשמוע שהרכב מאוד מוצלח. :roll:

לפי מה שאני יודע, מנוע שלו קצת חלש למשקל ולא כ"כ חסכוני. מבחינת בטיחות הוא קיבל ציון נמוך בגלל קריסת גג בזמן התהפחות.

אבל לפחות הוא לא רועד כמו המיצובישי החדשה והמתקדמת.8)

אני מסכים שהמחיר די גבוה לרכב הזה בהתחשב לנתונים שציינת.

• תוכן חדש...