Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טראנו 3000 שנת 2003 , לפני חצי שנה עשיתי "ראש מנוע" במוסך של חבר של אבא שלי..

בתכלס אין לי מושג מה הוא עשה, ואני לא יודע מה זה אומר בדיוק, וקיבלתי אחריות 3 חודשים.

עכשיו שוב עולה חשד שיש בעיה בראש המנוע, ז"א באטם ראש, מה שקורה, מים מהרדיאטור עוברים למיכל עיבוי ולא חוזרים יותר מידי

לרדיאטור עצמו, בבוקר שאני בודק מים משתחרר לחץ מהרדיאטור, אמרו לי שהלחץ מגיע מהמנוע, בנוסף לזה בזמן שהרכב חם הצינור של הרדיאטור

בלחץ גדול ואי אפשר למחוץ אותו בכלל...

כבר עברתי למוסך אחר שאמר שיכול להיות שהכניסו לי אטם לא מקורי בראש הקודם..

אני לא יודע מה לעשות כי זה ים כסף.. ואני לא יודע במה זה כרוך.

האם ראש מנוע מתייחס רק להחלפת האטם? הבנתי שצריך ליישר את הראש שיוף של משהו, זה חלק מהעבודה?

אשמח לכל עזרה\עצה בנושא..

אני מחיפה

תדוה

פורסם

הרדיאטור צריך להיות מלא עד הסוף, ובעודפים חצי, לא מעבירים מהעודפים לרדיאטור, הרכב מתחמם?

הרכב זורק מים מהרדיאטור לעודפים, ולא מחזיר? אולי יש בעיה בפקק, שמו לך רדיאטור מתאים?

פורסם

לא בדקתי,והאמת שיש רעש של משאבה לא הכי תקינה, אבל אני לא יודע אם זה באמת מהמשאבה,

אחרי עליות (כרמל) הרעש נשמע, רק שהרכב במאמץ וגם אחרי זה..

איך אפשר לדעת בוודאות שזה משאבה (איך בודקים? רק מוסך?)

מה גורם ללחץ הגבוה בצנרת של הדריאטור?

פורסם

בא נתחיל עם "חבר של אבא שלי... ,"- קבלת אחריות ל3 חדשים והבעייה התעוררה אחרי 6. זה מספיק קרוב כדי לטעון שהעבודה לא בוצעה כיאות (כמובן אם יוכח שהבעייה בראש מנוע ). לאור זאת אני ממליץ :

א. בדוק אם המוסך מוסך מורשה ?

ב. בדוק אם רשום באיגוד המוסכים ?

ג. גש אם האבא למוסך ושמע מה הוא אומר ?

אני לא נרתע מהגשת תביעה אם אכן ראש המנוע לא תוקן כיאות

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

במנועים האלו אם יש מעבר למים או דחיסה למערכת הקירור מחליפים ראש בחדש אחרת הבעיה חוזרת

עם הבלוק בדרך כלל אין בעיה

יש עוד כמה טריקים חשובים שמרכיבים את הראש לבלוק שאם לא מכירים לא מקפידים אז יש נזילות ובעיות

פורסם

אם המים לא חוזרים לרדיאטור אז הפקק לא תקין.

• תוכן חדש...