Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איפה ראית שכתבתי שב ואל תעשה ?

ולפעמים גם שב ואל תעשה זו עצה טובה ולראיה פות"ש מהכסף שנפסק לו שילם לשמאי , בזבז שלושה ארבעה ימים ונשאר עם 1000 ש"ח ביד.

עריכה אחרונה על ידי igalr
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למען הסר ספק, אני מאוד מודה לכל מי שייעץ לי פה, בלעדיהם לא הייתי יודע/מוכן לחלוטין למשפט בלעדיכם, ואים ספק שהידע הזה יעזור לי בעתיד.

במקרה זה לצערי השופט החליט את החלטתו עוד לפני המשפט.

וכמובן שהסכום הזה עדיף על כלום, למרות הימי חופש.

הביקורות היחידה שלי היא על מערכת המשפט/שופט.

תודה לכולכם.

פורסם
6) לא תמיד מקבלים עוגמת נפש.

אני אתקן אותך, למעט במקרים יחידים ומיוחדים אף פעם לא מקבלים עוגמת נפש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בוודאי שהיה, אבל הוא בא עם פסק דין מוכן.

יש אפשרות להביע חוות דעת על שופטים?

ניתן לערער על החלטת השופט למרות שהסכמתי לתנאים?

אין חובה לשלם לי את כל הערכת השמאי?

אגב לגבי העוגמת נפש הוא אפילו לא התייחס לזה, למרות שציינתי שימי העבודה שלי יקרים, הוא לא התייחס.

אגב למרות שהנתבעת סירבה לשלם, לאחר תקופה שלחו לי מכתב מחברת הביטוח שלה להגשת מסמכים היעדר תביעות חשבונית תיקון וכדומה, לא נענתי על פי הנחיית עורך הדין מהביטוח.

השופט אמר שלא הייתי צריך לעשות פרינציפ(?).

מאוד לא אהבתי את התנהגותו, הזדהה עם בעל מרצדס תוך כדי ציחקוקים על עלות החלקים בזמן שהנתבעת במצב לא טוב, במשפט הקודם.

פורסם

אז לא פירטת כאן את כל השתלשלות האירועים.

אחרי שהגשת תביעה היא פנתה לחברת הביטוח שלה וכן הסכימה לשלם? ואתה בכל זאת הלכת לתביעה?

אפשר להבין את שיקול הדעת של השופט, שמצד אחד רואה שאתה לא מוותר על משפט ומצד שני לא טורח אפילו לתקן את הרכב..

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
עידכון:התביעה הוגשה על סך 3 התקבל 60% מהסכום, הורדה של המעמ מהערכת השמאי וסכום שהשופט החליט לנכון.

נציג חברת הביטוח של הנתבע בא לבד.

האמת, ממש לא מרוצה, עדיף מכלום, האוטו לא תוקן לכן השופט טען שאין הוכחות(הוחלף), ונתן את הארכת השמאי לא כולל מעמ ושכר טירחתו(הערכה צנועה מטאוד) לא נענה לנתינת ימי חופש/אחר.

הגעתי לשרשור הזה תוך כדי חיפוש. אינני עו"ד אבל לזכרוני, במצב זה קימות כמה אפשרויות:

1. הנזק תוקן ויש קבלה

תוצאה- אתה מקבל את הסכום הרשום בקבלה, כולל מע"מ (אם אתה לא עצמאי)

2. הנזק לא תוקן, והרכב עדיין בבעלותך.

אתה מקבל את הסכום כולל מע"מ לפי הערכת שמאי

3. הרכב לא תוקן וכבר נמכר הלאה.

יש בעיה כי ההנחה היא שהתמורה עבור הרכב שנמכר, אמנם נמוכה יותר מאשר ברכב זהה שלא עבר תאונה כזו, אבל ההפרש הוא פחות מהנזק המלא. לכן השופט במקרה זה יתן לך פחות.

כבר למדתי שההגיון של עולם המשפט הוא לפעמים לא אותו הגיון שלנו, האנשים הרגילים, אבל בענין משפטי צריך להסתדר עם הכללים שלהם.

יהודה

פורסם

השרשור הזה מלפני שנה וחצי. אני משער שהנושא כבר נפתר .

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...