Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני ב 10000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתיעץ לגבי קניית רכב שני. מאחר ואני מובטל הכסף מאוד חשוב מצאתי רנו קליאו 2003 בסביבות 100,000 ק"מ וטסט רק בינואר 2015.

מחירון של הרכב בסביבות 15,000 אבל ישנם מספר בעיות : 1. הספידומטר לא עובד מינואר ( אני מאמין לחלוטין שהק"מ המצוין נכון אבל יש לתקן את הבעיה) 2. הרכב קיבל מכה בדלת הנהג ובגלל הכיפוף כשפותחים את הדלת יש רעידות לדלת - לא דבר אקוטי אבל יותר נושא של יופי 3. מראת צד שמאל קבלה מכה ויש להחליפה. הבעלים טוען שתיקון כל 3 הנושאים האלו הוא 1700 ש"ח במסך שלו

הצעתי לבעלים לקחת את הרכב למוסך ובמידה ואין פגיעת שאסי או בעיות בגיר לקחת את הרכב ב 10,000 ש"ח

מה דעתכם האם זו עיסקה טובה ? הרכב מרגיש שנוסע טוב בכללי

תודה

פורסם

כמה זמן הספידומטר לא עובד? 100K לרכב שנת 2003 נשמע חשוד. אולי הספידומטר לא עובד 10 שנים?

אולי שיחרו עם הורדת הקילומטרים והרסו את הספידומטר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובה המהירה

הבעלים שכנים שלי והרכב בבעלותם כבר 6 שנים האישה נוהגת מהבית לגנים וחזרה הם טוענים שהספידומטר התקלקל בינואר ואני מאמין להם

יותר חשוב לי להבין עם המחיר של 10000 הוא טוב או עדין גבוה מדי

פורסם

השוק חלשששש לרנו ובטח לדגם ולשנתון הזה. מנסיון.

תן להם להתבשל לנסות למכור וכשיתייאשו - תוריד עוד במחיר.

אני פרסמתי ביד 2 רכב זהה 1400, וקיבלתי רק 2 טלפונים על פני 3 חודשים. אף אחד מהם לא בא לבדוק.

אומנם הקילומטראז אטרקטיבי לal4, אפילו מאד אבל אפשר עוד להוריד במחיר

פורסם

מעבר לעובדה שהק"מ חשוד,

חשוב לוודא איך הרכב הזה תוחזק,

לרנו מאותה תקופה יש רגישות גבוהה יחסית במערכת החשמל ובגיר האוטומטי הידוע לשמצה.

לא ציינת אם מדובר ברכב אוטומטי או ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב אוטומטי והמחיר הוא אחרי הרבה " התבשלות"

כמובן שאשמח להבין עם המחיר 10000 הוא אטרקטיבי מול המחירון והתקלות הידועות וגם חוות דעת על הרכב

שוב תודה

פורסם

לפי הנתונים שנתת אי אפשר לדעת אם המחיר אטרקטיבי, אם האוטו עבר 400Kק"מ, המחיר בכלל לא אטרקטיבי. אני מצטער, אבל אני לא קונה את הסיפורים על 100K שהבעלים מנסה לספר לך.

במקרה האוטו אצל סוחר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האוטו אפילו לא מפורסם כרגע... נסה להניח שהסיפור נכון כמה צריך לשלם על רנו קליאו עם הבעיות שציינתי 2003 וק"מ 100,000 ?

פורסם

צריך לבדוק את הרכב במוסך מומחה כדי להבין עד כמה הרכב שווה. אולי המתלים מפורקים, צריך לעשות ברקסים, צמיגים, מצבר וכד' - כל זה ביחד יעלה לך כימעט כמו מחיר הקניה.

תעשה סקר שוק, תבדוק בכמה מוכרים רכבים עם נתונים דומים. נסה להתמקח, תגיד "עכשיו אני בא עם 7000 במזומן".

100K זה לא סביר בעליל, פילו אבא שלי עשה יותר קילומטרז' ברכב שלו.

פורסם

חיפוש ביד 2 בכל הארץ על רכבי רנו משנת 2002 ו 2003 עם פחות מ 100000 ק"מ מוצא 17 רכבים פרטים ... אולי אבא בכל זאת נוסע לא מעט ?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=&FromYear=2002&UntilYear=2003&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=10000&KM=100000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

פורסם

מה גם שלא הייתי קונה רכב משכנים, אם המנוע יפסיק לעבוד לאחר חודש?

אמנם אין לך שום טיעון משפטי וזה בסדר, אבל האם תוכל להסתכל עליהם בעיניים בלי לחשוב שהם דפקו אותך?

מדובר במיוחד על רכב שכבר יש בו בעיות ובמחיר נמוך (אם כי לדעתי הוא שווה חצי מזה).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

קשה...

ננסה שוב. רנו קלאו 2003 אוטומטי מחירון 150000 טסט בינואר 2015

בעיות : 1. בעיה בספידומטר 2. הרכב קיבל מכה בדלת הנהג ובגלל הכיפוף כשפותחים את הדלת יש רעידות לדלת - לא דבר אקוטי אבל יותר נושא של יופי 3. מראת צד שמאל קבלה מכה ויש להחליפה.

האם במידה ואין פגיעת שאסי או בעיות בגיר לקחת את הרכב ב 10,000 ש"ח

מה דעתכם האם זו עיסקה טובה ? האם הרכב טוב ? הרכב מרגיש שנוסע טוב בכללי

לא שכנים, לא מאהבת, וספידמטר נכון !!

תודה

פורסם

אותי הק"מ הנמוך מטריד פחות ויותר מטריד שהספידומטר לא פועל (כי אז הק"מ בפועל צריך להיות גבוה יותר. עד כמה ? איני יודע אבל זה פתח לבעיות).

אוטומטי ? הייתי מתרחק ומחפש רק ידניות.

חוץ מזה ייתכן שיש עוד רג'קטים.

אולי ב-8-7K הייתי לוקח (רכבים בשנתון האילו ועוד אוטומטיים ועוד AL4 - זה קצת סיכון. ייתכן שלגיר יש עוד זמן עד לשיפוץ. ייתכן שלא).

אתה מתכוון בכלל לבדוק את הרכב (זה או אחר) לפני קנייה ? (אני שואל ברצינות)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...