Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני ב 10000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר אמין עלי מה נעשה.... אולי אני טועה אבל זו הבחירה שלי. הוא טוען שהספידומטר לא עובד מינואר ושהרכב נוסע בעיר 10 קמ ליום. ברור שאני לוקח לבדיקה לא החלטתי עוד באיזה מוסך. בתחושה שלי 7 8 זה אחלה מחיר אבל המחירון 15 וגם אם צריך לתת 20% הנחה על המותג רנו קליאו זה ירידה קצת גבוהה מדי. אני טועה ?

פורסם

לצורך קבלת פרופורציה -

מכרתי לפני כחצי שנה רנו קליאו B אוטומטית שנת 2000 ב 55% מחיר מחירון.

האוטו נראה כמעט כמו חדש חיצונית ופנימית, 130 ומשהו אלף ק"מ, יד שניה, מטופל במורשה רנו חוץ מבשנה-שנתיים האחרונות. הייתה דליפת גז ממזגן ונעילה מרכזית לא תקינה באחת הדלתות. ועוד כמה שטויות קטנות שאני בטוח שקיימות גם באוטו שאתה רוצה לקנות.

זה המחיר הגבוה ביותר שהצלחתי לקבל לאחר שהאוטו היה מפורסם מעל חודש.

מחיר אטרקטיבי לאוטו שאתה מתאור הוא לדעתי עד 6500 ש"ח, בתנאי שכל יתר הדברים במצב נורמאלי והאוטו מטופל.

פורסם

נראה שלא משנה מה יגידו חברי הפורום אתה ממשיך להתעקש חרף כל נורות האזהרה שמעלים פה. האוטו במצב המעלה מס׳ סימני שאלה להמשך. יחד עם העובדה כי מדובר ברכב שני, כי מדובר בשכנייך וכי אתה מובטל ( ואני מאחל לך שתחזור לעבוד בקרוב) זה לא הרכב הנכון.

אגב, בהתייחס לנסיבות שפרטת הייתי ממליץ לך לשקול בשנית את רכישת הרכב השני, אבל זה כבר פחות מענייננו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני אכן משוכנע שהמוכר איננו סוחר ושרכב 2003 עם 100,000 קמ לא כזה נדיר. המידע ש BUKI נתן מאוד עוזר ומרמז ש 10,000 זה מחיר גבוה מדי ולכן אשקול זאת

אשמח לקבל עוד מידע וכמובן גם מידע על הרכב עצמו - רנו קליאו מומלץ או לא מומלץ ?

פורסם

רנו קליאו B זו אחת המכוניות הטובות בתחום המחירים הז שיצא לי ליהוג עליהן.

היא מודרנית, מאובזרת (מדבר על דגם אוטומטי שהגיע ברמת איבזור גבוהה), די זריזה וחזקה, בעלת צריכת דלק הגיונית, רכה ונוחה.

יופי של אוטו בכלום כסף.

אבל! מחייבת אחזקה קפדנית עם נוזלים ושמנים בדיוק לפי הוראות היצרן, לא סובלת הזנחה וקמצנות בטיפול ובאופן כללי לא זולה לאחזקה. רצוי מאוד לטפל בה במוסך מומחה לרנו. תא מנוע צפוף וגישה בעייתית לחלק מהמכלולים.

אכן 100.000 ק"מ לרכב בן 10-11 זה לא כזה נדיר ויש לא מעט מכוניות עם נסועה אף נמוכה יותר.

נכון, ממוצע שנתי הוא 17.000 ק"מ לשנה, וכמו שיש לא מעט אנשים שעושים בשנה 25.000-30.000 ק"מ, יש גם לא מעט אנשים שעושים בשנה 8000-10.000 ק"מ.

ממוצע זה רק ממוצע, לא מחייב בכלל שכל רכב עם קילומטרז' מתחת לממוצע הוא עם מד מרחק מזוייף.

• תוכן חדש...