Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

נסעתי בכביש הבקעה לכיוון טבריה לפתע מאותת לי שוטר מאחור לעצור בצד, וטוען לי שהוא ראה אותי עוקף בקו הפרדה רצוף, ונתן לי דו"ח עם הזמנה למשפט, ואני אמרתי לו שאין מצב שעקפתי בפס הפרדה רצוף.

כנהג חדש רציתי לדעת מה עלי לעשות?

האם לנסות להגיע להסדר עם התביעה, וא"כ כיצד אני מגיע אליהם?

מה מצפה לי במשפט?

והאם בהסדר עם התביעה בהכרח שיוארך לי ה"נהג חדש"?

פורסם

תעלה לפה סריקה של הדו"ח אם אתה יכול, אני לא מבין סתם נסעת לך בכיף ופתאום עצר אותך שוטר ואמר שעקפת בקו לבן?

היו איתך אנשים ברכב שיכולים לשמש כעדים? תראה ככל הנראה תקבל נהג חדש לעוד שנתיים ואי אפשר לדעת אולי גם שלילה ואם תקבל שלילה לשלושה חודשים אז תצטרך לעשות תאוריה וטסט מחדש.

נראה לי שעורך דין לא יזיק כי זה יכול להיגמר מאוד רע בשבילך.

פורסם

כנגדך עומדים שני שוטרים

כותב הדו"ח ועוד עד נוסף

נסה לסגור עם התביעה על משהו , רצוי אולי גם עו"ד כפי שכתב לך ישראל מחמירים עם העבירה הזו ובצדק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עד היום עמדת התביעה היתה סוגרת עם קנס+ פסילה על תנאי, עמדת התביעה היום זה 3 חודשי פסילה בפועל ואים ניגרם סיכון 6 חודשים.

זה הכול תלוי בנסיבות.

אוסיף ואומר 6153 זה ללא סיכון, 6406 זה עם סיכון, הזימון נרשם על 6153.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אוסיף ואומר 6153 זה ללא סיכון, 6406 זה עם סיכון, הזימון נרשם על 6153.

צודק, כתבתי את דרישת התביעות כרגע וזה בדוק ,אין לו את הנסיבות למרות שסמל הסעיף 6153 זה צריך לבדוק.

• תוכן חדש...