Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לספר על חוויית הקניה שעברתי עם החבר'ה האלה.

לפני כשלוש שבועות הזמנתי ערכה לתיקוני צבע מקומיים של paint4U דרך איביי לפי קוד הצבע של הרכב שלי.

החבילה נשלחה מייד וקיבלתי אותה רק היום. למה? דואר ישראל המהולל. החבילה הגיעה בתוך שקית אטומה של הדואר, כשאריזת הקרטון קרועה וחסר לי הלכה השקופה והפוליש שצריכים להגיע עם הערכה. אופס, נהרס בהעברה.

התעצבני על הדואר ולקחתי טופס תלונה- ואז הגעתי למסקנה שבאותה מידה אני יכול לשים את המכתב הזה בכותל.

שלחתי מייל לpaint4U עם שתי שאלות: 1. האים יש לו מה לעשות מהצד שלו (כשולח- הלקוח ששילם לדואר) 2. אם אני יכול לרכוש את הפריטים החסרים בנפרד.

אחרי חצי שעה קיבלתי תשובה - מצטערים על האי-נעימות. אנחנו שולחים לך את הפריטים החסרים. בחינם.

שורה תחתונה- אחלה שרות. הם לא חייבים לי שום דבר אבל רוצים שאני אהיה מרוצה. את המוצר עוד לא ניסיתי.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אחלה שירות, 3 שבועות זה זמן סביר מאיביי לדואר ישראל (אני מאמין, ארה"ב?).

אני מחכה ל8!!! לא יותר ולא פחות!! חבילות מאיביי. חלקם זה פוליש ופלסטלינה בשביל פרויקט הדיטיילינג הראשון שלי ואני תקוע בגלל דואר ישראל.

רוב החבילות הוזמנו באמצע אפריל. יש גם מתחילת אפריל.

פורסם

הערכה מאנגליה, והיא מהדברים האחרונים שהזמנתי

אני מחכה כבר מעל לחודשיים ללייזר ירוק מסין, חודש בערך לפלסטלינה סינית וחודש לכרטיסים להופעה של הרולינג סטונז בארץ. בטוח שיש עוד משהו ששכחתי.

אבל זה לא הכוונה של השירשור. זה שרשור של "כל הכבוד לPaint4U! יש על מי לסמוך."

פורסם

באמת כל הכבוד אבל אם מדובר רק על הפוליש והלכה היית יכול ללכת גם לפחח ולרכוש לכה (בבקבוק הקטן הזה אולי אפילו לקבל) ופוליש בנפרד, היה חוסך לך המתנה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נכון, אבל אני לא מבין שום דבר בלכה. יכול להיות יש סוגים שונים ומה שמגיע בערכה יושב יותר טוב עם הצבע שלהם?

פורסם

גם אני הייתי מאוד מרוצה מהשירות שלהם. ענו לי על כל השאלות ושלחו מהר. הפוליש בערכה הוא די אגרסיבי ומיועד להסרת סימני השיוף. לגימור מושלם תצטרך פוליש פיניש ממש עדין אבל זה לא קריטי

פורסם

מתעלק ושואל, איזה ערכה בדיוק אני צריך כדי לתקן בעצם סימני פתיחת דלתות ? scratch master kit ?

השאלה השניה היא מה חוות דעתך בעצם מהישום ? קשה קל ? מניב תוצאות טובות פחות טובות ? אם יש לך תמונות אשמח לראות.

COCOdetailing

פורסם

אני עוד לא ניסיתי לעבוד עם הערכה כי חסר לי חלק מהחומרים (הלכה בעיקר)

אבל אני כנראה מזמין מהם ערכה נוספת בימים הקרובים בשביל הרכב של ההורים

פורסם

פותח שרשור, כשגם לי נהרסה החבילה אז לפי התגובה של הדואר הגעתי למסקנה שכל הריצות אחרי התלונה והחתימות שצריך להשיג והטפסים יעלו לי יותר מאשר הזמנה מחודשת.

כל כך עצוב שהדואר שנמצא במדינתנו עובד כל כך לא יעיל וכל כך אפתי ולא אכפתי ללקוחות המקומיים ודווקא ההתחשבות הגדולה מגיעה מאיזה מוכר במדינה זרה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני הזמנתי וקיבלתי את המוצר הזה נגד מכות בדלתות משכנים מעצבנים שלא למדו לפתוח דלת כמו שצריך כשחונים קרוב מידי:

http://www.ebay.com/itm/CAR-SIDE-Door-Magnetic-Body-Guard-2EA-One-side-Chevy-Malibu-Cruze-Cruze5-/191157346398?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c81dda05e&vxp=mtr

ומשום מה החבילה הועברה למשרד התחבורה ושם החליטו לחייב אותי 35 ש"ח נוספים בעבור שחרור החבילה מאחר ומדובר במוצר שמצריך אישור מיוחד של משרד התחבורה :shock:

פורסם

אני לא מתכוון לשלוח אפילו תלונה.

הרי לא יפטרו את הבבונים שזורקים חבילות כאילו אנשים לא שילמו עליהן.

אני בעיקר רוצה שאנשים ידעו מה זה שרות טוב ולמה אפשר לשאוף. אולי אם מספיק אנשים יכירו שרות טוב מהו, אז אולי הם ידרשו את זה גם מהדואר.

פורסם

גם אצלי השכנים פותחים דלתות על האוטו ובמיוחד הילדים שלהם שלא מבינים מה זה לפתוח דלת בעדינות. הכנף שלי נראית כבר כמו מסננת מהמכות שלהם.

כשיהיה לי כוח אשתמש בערכה אבל מה זה שווה אם למחרת ידפקו שוב?

לדבר איתם זה חסר סיכוי

• תוכן חדש...