Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TIming Belt Replacement Ferrari 355 Berlinetta

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פרוקסימה,

בתור אדם שהשפה העברית חשובה לו, אכפת לך לשנות את שם המשתמש שלך לכזה ישראלי ובשפה העברית?

אגב, שופוני זו מילה בעברית?

אם מציק לך השופוני אתה רשאי לדלג על הודעות, לא פרסמתי חובת קריאה ואני אענה למשתמש שכותב באנגלית באיזו שפה שבא לי כולל צ׳רקסית.

אחלה יום.

יש לא מעט ישראלים\יהודים שגרים בחו״ל שקל להם יותר להתבטא באנגלית וקל להם יותר להבין כשפונים אליהם באנגלית, כדי למנוע מבוכה מפותח השרשור (באם הוא משתייך למי מאלה שציינתי) עניתי לו באנגלית שהיא בפעם המאה- שפת חובה שניה בארץ ישראל.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

פרוקסימה, הבהרת את הנקודה שלך כבר בהודעה הראשונה, ענו לך. אוהב/לא אוהב את התשובה, שחרר בבקשה.

עד שבן אדם מנוסה עם תחום שמבחינתנו הוא אקזוטיקה משקיע ומעלה לפה נושא שקצת שונה ומעמיק יותר מטורבו חשמלי לפאביה,

דברים כאלה רק מרחיקים ומרוקנים את הפורום מתכנים איכותיים.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai
כתבתי "סקודה" פאביה ואז הוזהרתי לא להגיד את השם המפורש

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נו סבבה פרוקסימה, אני שקרן,באמת עונה באנגלית כדי להרשים פה את החבר׳ה (אולי המורה שלי לאנגלית מהתיכון חברה פה ורואה, תראי איזה יופי אני יודע present simple!!!).

למען הסר ספק, האנגלית שלי סבירה אבל רחוקה ממושלמת ושומו שמיים- יש לי מבטא ישראלי כך שממש אין לי מה להשוויץ, רק כיבדתי את פותח השרשור.

העברית חשובה לי מאוד אך יחד עם זאת לא לשם כך התכנסנו, יש דיסלקטים שאוהבים מכוניות, יש אנשים שפרשו מלימודים בגיל צעיר והכתיבה\קריאה שלהם לא מושלמת, יש כאלה שסתם לא מתחבר להם טוב, אז לא נעיף את כולם נכון?

נתקן אותם היכן שזה יכול לשפר אותם בלי לפגוע בהם, נעלים עין כשאפשר, אכרי עקול גם עט המשפת הקלוקל הזא הפשר להוין, אם רק מתאמצים קצת ידידי.

הכל בגישה טובה ידידי אבל באמת מיותר לשים לינק במיוחד כדי לקרוא לי שקרן....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חלאס.

מיצינו את הדיון!

לחזור לנושא השרשור בבקשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפרארי נוסעת בכבישים בעל הרכב התקשר לספר שהוא מרוצה. בתוכנית שלו לחורף הוא רוצה להרכיב הנדלינג קיט. באמת מסכן האוטו לא אוחז מספיק טוב במצב סטוק בישבילו. תודה לכל הקוראים והמגיבים,

גדי

• תוכן חדש...