Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפאת תקציב אני מדבר על שנת 2008 קילומטרז מתחת ל100k ורק אוטומט.

קראתי המון על שני הרכבים ולא הצלחתי להבין אם הטיפטרוניק שב307 הוא גם אותו AL4 ששנוי במחלוקת או שזה גיר אחר.

לאיזה שינוי מהותי לצפות בהתחשב שזה רכב שני אחרי פונטו 2002 אוטומט.

מצאתי 207 טרנדי שעומדת בדרישות שלי וגם 307 ציפ אם אני זוכר נכון. קילומטרז 90-100 סאן רוף בשביל הפינוק ועומד בתקציב.

מה מהם אמין יותר. נוח יותר. זול יותר לתחזוק?

איך מאתרים תקלות גיר או אחרות לפני רכישה?

תודה רבה על העזרה

פורסם

שני הרכבים לא מאותה הקטגוריה. ה-207 היא מחליפתה של ה-206 בקטגוריית הסופר מיני, מנוע 1.6 120 כ"ס עם גיר AL4.

ה-307 בקטגוריית המשפחתיות, כלומר הרכב יותר גדול ומרווח, רובן עם מנוע 1.6 110 כ"ס גם כן גיר AL4.

פורסם

שני רכבים שונים לחלוטין כפי שציין קודמי.

שניהם באמת עם גיר ה AL4.

מבחינת אמינות הן דומות, צריך מזל וצריך למצוא רכב שמור.

בשני המקרים יהיה נכון לקנות רכב שהיה בידיים פרטיות וטופל במוסכים מורשים.

הרכבים רגישים לאחזקה לקויה.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ב 307 יש מנוע NFU הישן והטוב של פיז'ו, ללא שרשרת תיזמון, ללא וולוטרוניק, ללא תזמון שסתומים משתנה.

ב 207 יש מנוע פרינס שפותח בשיתוף BMW, יותר מורכב ורגיש. אומנם רוב הבעית בגירסת הטורבו שלו ולא באטמוספרית שיש ב 207 אבל בכל זאת.

מבין השתיים האלו הייתי כנראה בוחר ב 307, למרות שמדובר בדגם "זקן" יותר (שנת הצגה 2002 לעומת 2006 ב 207).

כן, קטגוריה שונה אבל בכל זאת לא מדובר בהבדל ענק, שתי המכוניות מתאימות בערך לאותו מכלול שימושים, 307 מעט גדולה יותר ומרווחת וזה יתרון.

לא כ"כ מתחבר לעיצוב חיצוני של 207.

מה שכן, מודל 2008 זה המודל האחרון בו שווקה 307, ולא נמכרו הרבה מכוניות במודל הזה. רובן מוקדמות יותר, וב 2009 כבר הגיעה 308.

תבדוק גם סיטרואן C4 דור ראשון שקיימת עד תחילת 2011 ובעלת מכלולים (מנוע-גיר) זהים לשל 307.

• תוכן חדש...