Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא שקלתי את וולוו כמותג פוטנציאלי לרכישה. אין לי ניסיון עם היבואן, השירות, האמינות וירידת הערך של המותג (העלויות ביטוח מאוד נמוכות בהשוואה לסגמנט). מחפש רכב להחזיק אותו לפחות ל5 שנים (ואף יותר). ככל הנראה, עד תקציב 200 אלף. כרגע רווק ונוסע על שירוקו. מחפש משהו יותר גדול, נוח עם חווית נהיגה מעניינת (לא צריך ספורטיבי), מאוד בטיחותי עם עלויות אחזקה דומות לשירוקו. רוב הזמן מבלה בנסיעות בין עירוניות.

אשמח לקבל מידע ו/או חוו"ד על היבואן והמותג, עלויות נסתרות וכיו"ב.

פורסם

שלום,

יש בבעלותי 3 מכוניות וולוו (2 מתוכן אספנות)

בעבר רכשתי 3 מכוניות וולוו חדשות ( 740, 940 ו-S70 ) האחרונה עדיין איתי.

מדובר ביבואן עם שירות לקוחות מצויין כשצריך אותו, והיתרון הגדול הוא שבד"כ - לא צריך.

עלויות האחזקה סבירות לגמרי, ירידת הערך - ממוצעת לקבוצה כלומר לא מי יודע מה, אבל יש מערך טרייד-אין משומן היטב, והנחה היא לא מילה גסה.

נותר לך רק ללכת לבצע נסיעת מבחן...:lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הS60, מכונית נפלאה, לא נהגתי ב1.6, אבל ה2 ליטר מצויינת, מאוד אהבתי את פנים הרכב והמושב, וגם בסדום ערד היה כיף :)

שווה גם להעיף מבט בV40, בטח תוכל לקנות אחד מאובזרת במחיר של S60 עירומה, ויש להם גם מערכות בטיחות מעניינות.

עבדתי ב"מאיר" שנתיים, החברה מתנהלת באופן ישר ולא שמעתי על קטעים מסריחים.

קשה לי לתת חו"ד מפורטת, אבל כנראה שלא תיפול על עוד צ'מפיון מוטורס.

מבחינת נראות, אני הייתי מעדיף וולבו על פני כל מותג גרמני, מצטער אבל נהגי סדרה 1, דגמי אודי השונים ומרצדס A קךאס החדשה תמיד נראים לי דושבגס (לא מתכוון להעלית אף אחד מבעלי הרכבים הנ"ל, לא אישי).

פורסם

בתור אחד שנסע ב-s60, תשתדל שלא לקחת את המנוע 1.6, בגלל השילוב שלו עם גיר כפול מצמדים.

מדובר ברכב יפה מכל זוית ולדעתי, אחד היפים בקטגוריה שלו.

המנוע 2.0 החדש מעולה ומרגיש חזק וזורם עם הגיר הפלאנטרי. בכל מקרה, אל תקנה את רמת הגימור הבסיסית ותנסה לרכוש את רמת הגימור הגבוהה יותר או את ה-r design היותר ״ספורטיבית״.

פורסם

סהכ בסדר. הרכבים טובים למדי. בהחלט ניתן לגמוע מרחקים במהירות ובנוחות.

היו במשפחה 940 טורבו וצמד s80, אחת מהן עדיין ישנה.

יש לקחת בחשבון שחלפים, יכולים להיות יקרים לעיתים. (דוגמת ריבוי המחשבים השונים ברכב), ואפילו לא יביישו מחירי גרמניות יקרות.

M-TECH E46

פורסם

קח בחשבון שב-200 אלף אתה מקבל רכב ערום לגמרי מאיבזור. אם יש לך יכולת למתוח מעט את התקציב, אז בקצת פחות מ-230K יש לך שתי גרסאות שמאובזרות מספיק (ושונה), תבחר לפי טעמך.

פורסם

זה הדגם המאובזר במחיר של הפשוט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

השאלה זה האם מדובר בדגם חדש, כי בתמונות רואים את הדגם הישן. יכול להיות שפשוט התבלבלו עם התמונות (או שלא).

עריכה: הסתכלתי על נתונים הטכניים וזה עוד יותר מבלבל, שמו נתון תאוצה של הדגם החדש, אבל הספק וקג"ם של הישן. הדגם החדש יותר מהיר וחסכוני משמעותית, סוג של פריצת דרך עבור וולוו ותיבת הילוכים היא בת 8 הילוכים פלנטרית במקום 6 הילוכים כפולת מצמד בקודם, לשיקולו של פותח השירשור.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

תודה לכולם על כל התגובות. מישהו יכול להתייחס אל נושא האמינות? האם לצפות לאמינות סטייל VAG או שיותר טוב? הבנתי שהגיר החדש הוא אותו גיר שטויוטה משתמשים בו.

@עומר ב: מה ז"א "הנחה נמוכה מידי"? אפשר להוציא הנחות בכאלה סדרי גודל ישר מהסוכנות? (כמו הסכום הנקוב במוטו-דיל?)

אם לא אפשרי פה, אז בפרטי בבקשה.

פורסם

תשמע, שים לב שיש לה הנחה של 11% בלבד, ברוב המכוניות זה כבר יותר יותר קרוב ל20 אחוז.

בוא נגיד שאם אתה מקבל 10-15 א' ש"ח הנחה בוולבו אחת חדשה, נראה לי שעדיף לך מאשר להיות יד שניה על רכב כ"כ יקר ושגם ככה שמירת המחיר שלו לא מהמשובחות.

האם זה אפשרי? במקרה הספציפי הזה אני לא יודע, אבל היו דברים מעולם, ולא מעטים.

• תוכן חדש...