Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההבדלים ברמות הגימור בין business לבין R-design?

צמיגי 18 במקום 16 בביזנס.

לעומת זאת, ב-r design הכסא מתכוונן ידנית לעומת חשמלי בביזנס.

ה-r design גם מונמכת ויש לה בולמים שונים.

פורסם
השאלה זה האם מדובר בדגם חדש, כי בתמונות רואים את הדגם הישן. יכול להיות שפשוט התבלבלו עם התמונות (או שלא).

עריכה: הסתכלתי על נתונים הטכניים וזה עוד יותר מבלבל, שמו נתון תאוצה של הדגם החדש, אבל הספק וקג"ם של הישן. הדגם החדש יותר מהיר וחסכוני משמעותית, סוג של פריצת דרך עבור וולוו ותיבת הילוכים היא בת 8 הילוכים פלנטרית במקום 6 הילוכים כפולת מצמד בקודם, לשיקולו של פותח השירשור.

אני לא חושב שיש עוד מהדגם הישן במלאי של היבואן.

פורסם

לפי נתוני המנוע מדובר בדגם החדש

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אמור להיות אצל היבואן השבוע להכיר אותו ואת הרכב, אדווח.

מודה שאני מתעניין ב-s60 לרכישה כשיתאפשר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)
לפי נתוני המנוע מדובר בדגם החדש

לא, המנוע החדש - 245 כ"ס -35.6 קג"ם, בדף המבצע הנתונים של הישן - 240 כ"ס (או שזה סתם נתון שלא קשור לכלום) ו-32.9 קג"ם. גם הצריכת דלק של הישן.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם (נערך)

אז ככה בקצרה, ארחיב יותר בשרשור ייעודי.

ה-S60 נתפשת אצלי כמוצלחת מאד, וזו אחרי נהיגה ממושכת בתנאים שונים - פקקים, בינעירוני מהיר, B roads ומה שביניהן.

הרכב נאה מאד מבחוץ אך עגמומי וקודר מבפנים (ניתן להזמין ריפודי מושבים בהירים בתוספת תשלום, מודה שלא ביררתי עדיין אם ריפודי הסלון עצמו שחורים בכל הגרסאות).

גרסת ה-T5 בעלת כח רב עבור מי שלא מחפש בהמת כבישים (300 כ"ס וצפונה דוגמת ה-S60T6 שממתינה בטרייד אין של וולבו [שאם היו ברשותי המזומנים הייתי רוכש אותה ברגע]). הרכב נוח מאד ומבודד עד למהירות של 160 קמ"ש לערך, אז רעשי הרוח מורגשים בצורה מפתיעה, כך שמעתי. הרכב מתנהג סביר פלוס יחסית לז'אנר ומבחינתי מספק בהחלט אם יש גרזן ייעודי לסופי שבוע.

מערכת הסאונד המובנית מוצלחת מאד לטעמי ומתמודדת היטב עם טווח רחב של צלילים, כולל קטעים מורכבים של פרנק זאפה.

לדברי אנשי היבואן וולבו נחשבת לאמינה מאד לפי סקרים מובילים בעולם (ראיתי מובאות שמעידות על כך) ומבחינת שמירת הערך היבואן שם דגש מיוחד על מערכת טרייד אין עצמאית של מותג וולבו, הנפרדת מ"אוטו סנטר" השייכת לו, ומאפשר במקרים מסוימים התחייבות לביי באק.

עניין שחשוב לי מאד הוא בטיחות הרכב (במיוחד מול הפיאט 500 השברירית בה אני נוסע כיום) וכאן לדעתי אין מתחרים לוולבו.

מבחינתי זו בהחלט אופציה מעניינת לכשיגיע הזמן, ואני ממליץ לך לבדוק אותה לעומק.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הורדתי את הא' מהשם "פרנק"

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...