Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוכבים לי במגירה שני מוצרים אלקטרוניים שמידי פעם אני משתמש בגופות שלהם לכל מיני שטויות.

מוצר אחד זו מצלמה דיגיטלית רגילה, והשני זו מצלמת DVR לרכב

לשניהם מסך LCD, אך ללא כניסה להצגת וידאו (לא קיים שום חיבור תיקני)

אל המסך מתחבר כבל רחב.

האם ניתן להתחבר אל מסך כזה באמצעים פשוטים יחסית?

השאיפה היא להתחבר בסוף עם "בננה צהובה"/ RCA/ Composite (הקף בעיגול את השם שאתה אוהב יותר)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

אני אפתח ויאמר שאם אתה מנסה תוכנתית להגיע לשם, הסיכויים מזעריים במקרה הטוב ולא קיימים בכל השאר.

מצד שני עם קצת ידע באלק' הכל אפשרי. (בEBAY\DX המסכים האלה עם הכניסות נמכרות בגרושים, ולכן אני משער שזה בשביל החוויה)

דבר ראשון למצוא באינטרנט סקיצה של המכשירים.

משם פירוק זהיר, על הלוח עצמו סביר למצוא כניסת וידאו יעודית (יתכן שהוא משמש גם לדגמים יותר בכירים או מכשירים אחרים לחלוטין ושם כן יש שימוש בכניסה הזו) - משם הלחמת "שקע" נקבה ובא לציון גואל.

במידה ואין כזה, אפשר לבדוק אפשרות להסבה אבל התמיכה לא מבוטחת בעליל,

מכאן כבר דרוש תואר בהנדסת אלק', לצרוב על הלוח תוכנה ואולי איכשהו לגרום לו לתמוך.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היות ואתה מדבר על מסך LCD של מצלמות דיגיטליות,

אין שום סיבה נראית לעין שבשלב מסויים הם יעברו לדומיין האנלוגי (COMPOSITE לדוגמה),

כך שהייתי מהמר על זה שאין לך מה לעשות עם הגופות הנ"ל.

• תוכן חדש...