Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיון התנקשות ברכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח כוס מים קרים, שתה לאט ותביט על משהו יפה. זו הדרך לשכוח את מה שהיה ולהמשיך בחיים שלך.

אולי אף פעם לא תבין מה קרה ולמה.

לדעתי היית צריך לתת לו להתרחק, לשכוח מהסיפור. בין אם עשית משהו שהרגיז אותו, בין אם הוא מתנקש פסיכופט. לא כדאי לברר.

היתה טעות לרדוף אחריו במהירות לא חוקית (ספרת את זה לשוטר בטלפון?) ואולי תוך סיכון שלך ושל נהגים אחרים. רק חסר לך שניידת היתה תופסת אותך ולך תספר להם שההוא שברח התנכל לך.

השמטרה לא תעשה דבר. לא קרה כלום לאף אחד, ואין שום עדות לתמוך במה שאתה אומר. נסה להיות במקומם ותחשב מה היית אתה עושה עם סיפור כזה.

חבל להמשיך להתרגז. לך לא יהיה שום דבר טוב מהכעס. תשמח שלא קרה כלום ותמשיך קדימה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשביל מה צריך משטרה ?

בעיקר בשביל להגן על הרכוש של אח"מים למיניהם :

למשל הרכב של פנינה רוזנבלום, אז הם פתאום פועלים מאד מהר :

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/847/594.html

אל תשמיץ סתם, לרכב היה מכשיר איתור ולכן גם היה קל לאתר את הרכב.

אתה יודע כמה רכבים מוציאים מהשטחים לאחר שנגנבו?

אתה יודע כמה גניבות מסכלים ביום?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בשביל מה יש משטרה בישראל ליופי

אני לא מבין צריך לקחת את החוק לידיים ?

תודה לך

משטרת ישראל מטפלת בעבירות פליליות, עבירת תעבורה היא לא פלילית.

משטרת התנועה מטפלת בעבירות תנועה, אך אין לשוטר תנועה סמכות לעצור אדם או להביא אותו לחקירה.

אגב אם תיקח את החוק לידיים זה כבר כן יהיה פלילי ואז משטרת ישראל תשמח לטפל בזה, וזו כבר אופרה אחרת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

משטרת התנועה מטפלת בעבירות תנועה, אך אין לשוטר תנועה סמכות לעצור אדם או להביא אותו לחקירה.

אגב אם תיקח את החוק לידיים זה כבר כן יהיה פלילי ואז משטרת ישראל תשמח לטפל בזה, וזו כבר אופרה אחרת.

קשקוש מוחלט.

משטרת התנועה היא חלק ממשטרת ישראל בתור התחלה. זה לא משטרה נפרדת.

שוטר תנועה שרואה עבירת רכוש ושוטר סיור שרואה עבירת תנועה שניהם יכולים לפעול.

דבר שני, עבירות תעבורה זה עבירות פליליות לחלוטין, ההבדל הוא רק שיש להם רישום נפרד והם ללא קלון.

דבר שלישי, סמכויות שוטר תנועה זהות לגמרי לסמכויות כל שוטר אחר כולל מעצר והבאה לחקירה.

פורסם

אתה רומז שההכשרה לשוטר תנועה היא הכשרה זהה לשוטר סיור או יס"מ? או שהסמכויות שלהם זהות?

הרי ההכשרה של שוטר סיור ושוטר יס"מ שונות וכך גם הסמכויות שלהם, אז מכאן ועד שוטר תנועה? המרחק כמו מפה עד הירח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה רומז שההכשרה לשוטר תנועה היא הכשרה זהה לשוטר סיור או יס"מ? או שהסמכויות שלהם זהות?

הרי ההכשרה של שוטר סיור ושוטר יס"מ שונות וכך גם הסמכויות שלהם, אז מכאן ועד שוטר תנועה? המרחק כמו מפה עד הירח.

אני לא רומז שום דבר, אני אומר בפה מלא.

כל שוטר במשטרת ישראל עובר קורס שוטרים בסיסי (ואחר"כ קורס למקצוע שלו). לאחר קורס שוטרים כל שוטר רשאי לשאת נשק ומחזיק בסמכויות מעצר.

שוטר תנועה רשאי לעצור (ועושים את זה גם לא מעט ד"א, מלא שיכורים שמנסים לברוח עם הרכבים כל סופ"ש) וכמובן שמביאים אותם לחקירה והמשך טיפול בתחנה.

פורסם

אז מה אתה אומר?

מצד אחד אתה מודה בפירוש שההכשרות הן שונות ומצד שני אתה טוען שההכשרות הן זהות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אז מה אתה אומר?

מצד אחד אתה מודה בפירוש שההכשרות הן שונות ומצד שני אתה טוען שההכשרות הן זהות.

שמע, לא יודע מה יש לך אם כל ההתחכמויות האלה. זה כאילו אתה פשוט סתום ולא מבין עברית.

לא כזה קשה להבין. יש הכשרה בסיסית אחידה לכולם וסמכויות שוטר זהות לכול שוטר במשטרת ישראל, לאחר מכן עוברים הכשרה ספציפית כל אחד במקצוע שלו. וחוץ מזה מה קשור עכשיו איזה הסמכה עוברים ולא עוברים למה שכתבתי לך במקור?

ואני יחזיר אותך להודעה המקורית שלך:

שוטר תנועה רשאי לעצור, רשאי לעכב,רשאי לקחת חקירה.

שוטר "רגיל" (לא ברור לי מה הכוונה.. סיור?), כל שוטר, יכול לכתוב לך דו"ח תנועה עם יש לו פנקס דוחות, אם לא הוא לוקח פרטים כותב דו"ח לבן בתחנה ומימירים את זה. כמה לא מסובך ככה פשוט.

פורסם

אני לא סתום, אני יודע היטב מה אני כותב, ואצלי בדברים אתה לא תמצא פרדוקסים.

אולי גם לשוטר תנועה יש סמכות לחקור תיק רצח? ואולי תיק אונס? אולי מחר שוטר תנועה יבוא אליך הביתה לעצור אותך. :brickwall:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אני לא סתום, אני יודע היטב מה אני כותב, ואצלי בדברים אתה לא תמצא פרדוקסים.

אולי גם לשוטר תנועה יש סמכות לחקור תיק רצח? ואולי תיק אונס? אולי מחר שוטר תנועה יבוא אליך הביתה לעצור אותך. :brickwall:

אתה מערבב דברים לא קשורים. יש נהלים פנימיים (כובע על הראש בדו"ח למשל) של משטרת ישראל ויש סמכויות שוטר בסיסיות.

אם תיאורתית מפכ"ל המשטרה או סתם מפקד תחנה ישרט לחלוטין ויחליט שחסר שוטרים לחקור תיק רצח ובא לו לתגבר אותם בשוטר ממשטרת התנועה, אז שוטר תנועה יחקור תיק רצח. וד"א, שוטרי תנועה בהחלט תיגברו במעצרים.

בכל מקרה אין קשר בין מה שקורה בפועל ופעילות שעושה כל שוטר לבין הסמכויות שלו.

בקיצור, עייפתי מהחפירות, עייפתי מזה שאתה כל פעם משנה נושא ומסיט ומסיף עוד שאלות עד שכבר ההודעה המקורית (והשגויה לחלוטין שלך) לא רלוונטית וקשורה בכלל לשאלה הנוכחית, לא אגיב כאן יותר.

עריכה אחרונה על ידי mudale222
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה מערבב דברים לא קשורים. יש נהלים פנימיים (כובע על הראש בדו"ח למשל) של משטרת ישראל ויש סמכויות שוטר בסיסיות.

מאיפה לעזזאל הגיעה האגדה האורבנית הזו,

ואיך היא חילחלה כל כך עמוק שאפילו בפורום רכבים מאמינים לשטות הזו?

פורסם
מאיפה לעזזאל הגיעה האגדה האורבנית הזו,

ואיך היא חילחלה כל כך עמוק שאפילו בפורום רכבים מאמינים לשטות הזו?

לפני מיליון שנה היה נוהל פנימי כזה בשביל ששוטרים יראו טוב (כמו שמגבניק"ים הולכים עם כומתות על הראש בשביל להראות ייצוגיים), כמובן שזה היה נוהל פנימי בלבד שלא קשור בכלל למי שחטף את הדו"ח. אגב נראה לי שהוא כבר לא קיים.

פורסם

אם תיאורתית מפכ"ל המשטרה או סתם מפקד תחנה ישרט לחלוטין ויחליט שחסר שוטרים לחקור תיק רצח ובא לו לתגבר אותם בשוטר ממשטרת התנועה, אז שוטר תנועה יחקור תיק רצח. וד"א, שוטרי תנועה בהחלט תיגברו במעצרים.

בכל מקרה אין קשר בין מה שקורה בפועל ופעילות שעושה כל שוטר לבין הסמכויות שלו.

בקיצור, עייפתי מהחפירות, עייפתי מזה שאתה כל פעם משנה נושא ומסיט ומסיף עוד שאלות עד שכבר ההודעה המקורית (והשגויה לחלוטין שלך) לא רלוונטית וקשורה בכלל לשאלה הנוכחית, לא אגיב כאן יותר.

תבדיל בין נהלים ובין סמכויות ובין הכשרות.

הסיבה ששוטרי מתנ"א לא חוקרים מקרי רצח או אונס או פריצות לבתים היא לא בגלל נהלים.

זה בגלל הכשרות וסמכויות.

תנסה להגיע לבית משפט עם תיק חקירה שבוצע ע"י "חוקר מתנ"א", התביעה המחוזית תעצור אותך הרבה לפני כן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,

היום קיבלתי מכתב שהנושא בחקירה.

אני אמשיך לעדכן יום מלבלב.

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

• תוכן חדש...