Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיון התנקשות ברכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 3 אפשרויות:

1. הוא ניסה "להתנקם" בך על משהו שעשית מחוץ לכביש.

2. הוא ניסה "להתנקם" בך על משהו שביצעת על הכביש, תמרון שנראה לו מזלזל בך או משהו כזה

3. הוא בחר אותך רנדומלית וניסה לפגוע בך בלי סיבה מיוחדת. מנסיון גם זה יכול לקרות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכטן,אולי המצלמה לא הייתה עוזרת במקרה הזה,אבל אם הייתה פגיעה ברכב,זה היה עוזר בתביעה להראות מה היה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טוב, אני מזמין DVR - שכנעתם אותי!

תודיע (או תכתוב) מה אתה רוכש (DVR 037 המפורסמת?),אני אחריך :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

יכול להיות שאולי הפרשנות שלך לא נכונה ?

אולי זה נהג שעשה טעות לא שם לב שאתה במסלול שאליו הוא מנסה לפנות, כמעט מתנגש בך מתעשת ומסובב את ההגה חזק חזרה למסלול שלו אבל מתחיל לעשות זיגזגים, בהמשך הוא רואה שאתה רודף אחריו ואז הוא נבהל ומנסה לברוח הוא רואה שאתה לא מרפה וממשיך להאיץ מפחד שמי יודע מה תעשה לו ... ושניכם טסים על הכביש....

ראיתי פעם סיטואציה דומה על הכביש כשנהג שרצה לעקוף לא ראה שיש רכב במסלול המקביל הפנה את ההגה בחזקה והמזל שהרכב המקביל היה מספיק עירני וגם הוא חתך לשוליים מספיק מהר ואף אחד לא נפגע, אבל שם הם המשיכו לנסוע בלי מרדף.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

איך הוא לא ראה הוא הסתכל עליי ואז עשה פרצוף כזה מוזר ולקח תנופה לתת לי מכה

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

הבעיה במקרים כאלו שאם אין הוכחות יהיה לך יותר יקר להכנס לכל ההליך הזה. ככה זה עובד לצערי, הנהגים הדפוקים יוצאים בלי כלום

פורסם
הבעיה במקרים כאלו שאם אין הוכחות יהיה לך יותר יקר להכנס לכל ההליך הזה. ככה זה עובד לצערי, הנהגים הדפוקים יוצאים בלי כלום

השאלה אם לפחות יעצרו אותו

ותוך כמה זמן יזמינו אותי ואותו לעימות אם בכלל, יזמינו/יעצרו?

פורסם

לא עוצרים על עבירות תעבורה, לעולם.

לא יהיה עימות, אתה תעבור "חקירה" בה תספר את מה שאתה טוען, אולי יזמנו אותו ל"חקירה" ואולי לא, הוא יגיד שהוא לא יודע על מה מדובר.

בזה ייסגר הסיפור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא עוצרים על עבירות תעבורה, לעולם.

לא יהיה עימות, אתה תעבור "חקירה" בה תספר את מה שאתה טוען, אולי יזמנו אותו ל"חקירה" ואולי לא, הוא יגיד שהוא לא יודע על מה מדובר.

בזה ייסגר הסיפור.

בשביל מה יש משטרה בישראל ליופי

אני לא מבין צריך לקחת את החוק לידיים ?

תודה לך

פורסם
בשביל מה יש משטרה בישראל ליופי

אני לא מבין צריך לקחת את החוק לידיים ?

תודה לך

בשביל מה צריך משטרה ?

בעיקר בשביל להגן על הרכוש של אח"מים למיניהם :

למשל הרכב של פנינה רוזנבלום, אז הם פתאום פועלים מאד מהר :