Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים.

וזה למה. כי לשומע הממוצע. אין את היכולת האמתית לתת ערכה לסטריאו איכותי לסרט. מול "ההרגשה" של 5.1 דמיוני של מערכת סבירה +

נ.ב.

הוורפידל דימונד לא זכו לביקורות מדהימות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך אוזן טובה במיוחד כדי להבדיל בין ההצעה שלי להצעות האחרות של החברים כאן.

אולי מה שעשוי להיות חסר הוא "כיוון" (במובן של, מה לחפש כדי להעריך איכות של מערכת) וכמובן בשלות מוסיקלית מסוימת (במילים אחרות, להבין שיכולת "הרעדת קירות" של סטאפ היא לא מאפיין חיובי, אלא שלילי דווקא וכו').

הדיימונד הם ברירת המחדל בתקציב זעום, גם כיום.

:idea:
פורסם

אני אתן לך דוגמא.

לחבר שיש לו מערכת סטריאו אכותית. רמקולים פראדיגם טוואר + פוואר של אונקיו סטריאו ישן ואיכותי.

לשמוע הופעה בטלוויזיה זה חוויה.

אבל לראות סרט.

יש לו מגבר של ימהה בן 7-10 בערך. עם כניסת 5.1. מחובר למחשב שמפענך את הכול.

וסט רמקולים אני חושב ימהה או פנסוניק (סט של 5.1 קטנים). והתוצאה הרבה יותר כפיית (הסאונד פחות מלא ומדוייק)

אבל האפקטים מורגשים יותר. יש יותר חוויה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עדיין הייתי מעדיף את הסטריאו של חבר שלך מאשר ה-5.1 שלו, בסרטים. אני חסיד קיצוני של איכות על פני כמות.

בלי קשר אלי, פותח השרשור בפרוש כותב שהרוב המוחלט של התכנים יהיה ממקור סטריאופוני. לא להמליץ בפניו לדבוק במערכת סטריאו על פני ק"ב הוא לתת לו עצת אחיתופל.

:idea:
פורסם (נערך)

אני שמח שעוררתי דיון פורה בנושא מערכות סאונד פה :)

קודם כל אני מודה לכם על ההכוונה והתמיכה. למען דורות הבאים, אני אעדכן בממצאים הסופיים.

אחרי חפירה די רצינית בלוחות של יד 2 ואתרים אחרים הרמתי ידיים. בעיקר הבעייתיות היא ברמקולים - חוסר יכולת להשוות לסטים אחרים. לפעמים שמים לב לדקויות בהבדלים רק כאשר משווים משהו למשנהו.

נסגרתי בוודאות שאני רוצה סראונד והלכתי לשמוע כמה סטים בביג בוקס, ואיש מאוד נחמד עזר לי בסבלנות וכיוון אותי. לצערי הסטים ששמעתי ואהבתי של JAMO היו יקרים מדי עבורי.

בגלל שרציתי כבר לסיים את הסיפור הזה, היום הלכתי לחנות בתל אביב עם מחירים סבירים ומבחר טוב שניתן לשמוע ולהתרשם וסגרתי סיפור. התלבטתי ארוכות בין שני סטים שהגיעו אצלי לגמר:

- מורל פרימו 8, בלבן "פנינה"

- הרמן קרדון HKTS16

שמעתי את הרמקולים עם מקור סטריאו בלבד ללא סאב וופר, כדי לעמוד על טיבם. אמרו לי שבסראונד כל סט ישמע פצצה.

שניהם היו מאוד לטעמי - צליל בהיר ופתוח עם טרבל טוב.

בסוף החלטתי על המורל בעיקר בגלל הדיוק וחדות הצליל, העיצוב וגם בגלל שהתרשמתי מסט דומה מאוד לפני מספר שנים ועכשיו הגשמתי סוג של משאלת לב קטנה :)

מבחינת הרסיבר - התלבטתי בין ההרמן קרדון AVR158 לבין הפיוניר VSX 423 K, שהוצע לי במחיר מפתה מאוד.

בחרתי בפיוניר בגלל התכונות העדיפות שלו - דימוי סראונד משוכלל יותר, יכולת כיול באמצעות מיקרופון, PASS THROUGH ועוצמת הגברה עדיפה כמו כן תנאי האחריות שלו עדיפים.

זהו, התחדשתי במערכת נחמדה מאוד שעונה על כל הדרישות שלי, וכנראה גם טיפה מעבר. הייתה אומנם חריגה בתקציב, אך בסופו של דבר עשיתי בחירה לפי טעמי וללא פשרות.

אמנם לא הנעה אחורית, אבל אני מקווה שזה לפחות משהו בכיוון של פיז'ו 208 GTI :lol:

שוב תודה,

יואב

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

יואב :arrow:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש!

נשמע שבחרת רכיבים מצויינים,

מורל גאווה לאומית, אני מכיר אותם יותר מתחום הרכב ושם הם VALUE FOR MONEY מצויין ומשתווים לרמקולים שלעיתים עולים פי 2.

אני משער שהמצב דומה גם ברמקולים ביתיים, ככה זה שאתה לא צריך לשלם מיסים על ייבוא...

אני אישית הייתי הולך על הHK אבל זה סתם כי אני אוהב אותם ויש לי דעות קדומות (לא מבוססות) על פיוניר,

בכל מקרה נראה שמראש הלכת על חברות שקשה מאוד ליפול איתם בטווח מחירים הזה.

פורסם (נערך)

תודה. ניסיתי לשמוע סטים זולים יותר ועם שמות עלומים יותר, אך מהר מאוד שומעים את ההבדל.

גם אני מאוד נהנה מסט של מורל (דוטק אוביישן + MT22) באוטו כבר 8 שנים :) נקווה שבאמת יש התאמה בין סטריאו לרכב ולבין הביתי.

נ.ב. נשבע לך שברסיבר הזה של פיוניר אין דולפינים :lol:

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

יואב :arrow:

• תוכן חדש...