Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה הקדמה של הרסיבר אם אין לו את המפענח המתאים?

אתה מתעקש על מפענח שכבר לא משתמשים בו, מה תעשה עם רסיבר שיודע לפענח DTS בסרטי DD5.1?

אתה לא יודע כמה זה מעצבן לקנות רסיבר ורמקולים 5.1 ולשמוע בסטריאו בגלל שהרסיבר שבחרת לא יודע לפענח את המדיה שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע בפיוניר דיוטי פרי?

נכון הוא חלש יחסית. (אבל לסטים שהבאתי לך הוא מספיק)

מבחינת פיענוח הוא סביר+

ומחיר סבבה ...

קפיצת מדרגה זה מגברים של 2000 שקל למשומש. בן 3 או 4

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עד כמה שאני יודע, רוב הסרטים כבר משוחררים ב-DD5.1 ולא ב-DTS.

הפוך, גוטה.

קידוד דולבי הוא פחות מתקדם מDTS

אם יש מקודד DTS אז בהכרח יש דולבי, להפך- ממש לא מחייב.

DTS באיכות יותר טובה משמעותית מדולבי.

פורסם

אני לא מבין למה חבל לטרוח? אני יודע שיש דברים מאוד מאוד איכותיים בתחום, אך כרגע אני לא בשלב של להשקיע בזה יותר מדי. מחפש פתרון סביר בעלות לא גבוהה.

לגבי נושא הפורמטים. אני יודע שאני צריך פרו-לוג'יק, עדיף 2 כמובן - לטובת כל המקורות הלא איכותיים שיזרמו פנימה.

דולבי דיגיטל, זה כבר סטנדרט די ישן אבל נפוץ מאוד.

די טי אס - אני רוצה תמיכה בזה, כי התכנים האיכותיים באמת, באים עם פורמט כזה - סאונד לא מכווץ ברמה טובה.

כל החדשים שהופיעו, שאני אפילו לא מכיר את כולם - כמו DTS HD וכו'. אני יודע שככל הנראה לא תהיה לי תמיכה בזה, אבל גם לא בטוח שאני אשים לב להבדלים עם הציוד שיהיה לי בשלב הזה. עשיתי בדיקה אצל חבר על דמואים שבאים עם הקידוד DTS היותר מתקדם, ועדיין ניתן לנגן אותם, עם DTS רגיל, כמובן על חשבון הפסד מסוים באיכות.

תודה

יואב :arrow:

פורסם

הוא מבקש איביזה ואתה ממליץ לו על אופנוע. האיש רוצה לשמוע סרטים בסראונד, למה להמליץ לו על סטריאו? אני רואה סרטים עם מערכת 5.1 משולבת של סוני עם הספק של 1000 וואט ונהנה מאוד למרות שזו פשרה, לא באמת מעניין אותי שיכולתי לקבל סאונד עגול יותר משני רמקולים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה לא אותו דבר, כי בתקציב כזה מערכת סטריאו טובה מספיק יכולה לייצר בימת צליל תלת מימדית משכנעת יותר מאשר 5.1 עלוב.

אה, לא.

פורסם (נערך)

אכן, טיעון מאד מבוסס. בהתחשב בזה שפותח השרשור מתכוון לעשות שימוש בתכנים המורכבים מ"סטרימינג של שידורי טלוויזיה ורדיו מהמחשב (XBMC) ולפעמים סרטים באיכות HD עם סאונד היקפי, בשאיפה DTS." - כלומר בעיקר תכני 2.0 - ההמלצה שלי תקפה שבעתיים.

אבל, כנראה שאת עיניך שלך לא אוכל לפקוח, אם לשפוט לפי הסמלון שלך.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן :-)

פשוט שיעשע אותי, פעם ראשונה שאני שומע שמישהו מתייחס ל"עומק במה" במערכת שעולה פחות מ10000 שקל.

ב2000 שקל הוא יוכל לקנות מערכת סראונד עלובה או מערכת סטראו *קצת* פחות עלובה,

אבל עדיין לא אחת ש"טובה מספיק יכולה לייצר בימת צליל תלת מימדית משכנעת"

פורסם (נערך)

הכל יחסי. מכיר את המונח? דווקא ככל שאתה יורד בתקציב, למצוא משהו שמתוכנן לעשות מוסיקה ולא סתם להוציא רעש הופך קשה יותר ויותר. במחיר של 2000 ש"ח אין ליצרן מערכת 5.1 "עומק אסטרטגי" שמאפשר לו לתכנן מוצר נאמן למוסיקה. הוורפדייל עליהם המלצתי הם אמנם הקטנים ביותר בקו מוצרי הכניסה (דיימונד), אבל תהיה בטוח שהם עדיין עומדים בסטנדרטים גבוהים בהרבה ממה שתוכל לספק מערכת 5.1 כלשהי - ממש מעצם השתייכותם למשפחה הזו.

כנ"ל גם לרסיבר סטריאו עליו המלצתי.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

"אבל תהיה בטוח שהם עדיין עומדים בסטנדרטים גבוהים בהרבה ממה שתוכל לספק מערכת 5.1 כלשהי - ממש מעצם השתייכותם למשפחה הזו."

זה משפט שאני בכלל לא מסכים איתו.

למה?

המערכת שלי מורכבת ממערכת סטראו מוכפלת + סאב + סנטר.

אז ברור שבמחיר שלה יכלתי להשיג מערכת סטראו אחת יותר טובה, אבל עדיין אם אני חוצה את המערכת שלי ל2 אני מקבל 2 מערכות טובות מאוד (יותר טובות נניח מ95% מהזבל שנמכר בחנויות)

למה עצם זה שהמערכת היא סראונד אוטומטית מוריד את האיכות שלה, רק "מעצם השתייכותה למשפחה הזו"?

פורסם

כשאמרתי משפחה לא התכוונתי ל"משפחת הסטריאו" אלא למשפחת הדיימונד של וורפדייל. אלו אולי הרמקולים עם ה-best bang for the buck בעולם, בתקציבים צנועים כמו אלו שפותח השרשור מדבר עליהם.

• תוכן חדש...