Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס a class

dudi d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים הגיע הזמן להחליף את האודי a1 שלי חשבתי בכיוון של הa class החדשה דגם a200 רציתי לדעת אם מישהו התנסה ויכול להעיד על נוחות נסיעה צריכת דלק ביצועים.תודה לעוזרים וחג שמח

שיפוצים..

פורסם
רק אתה יכול להחליט מה טוב לך. בצע נסיעת מבחן. תוכל לדעת הכל מלבד צריכת הדלק.

התגובה הזאת דיי מיתרת את משמעות הפורום לא ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
התגובה הזאת דיי מיתרת את משמעות הפורום לא ?

לא, ממש לא.

איך אמורים לענות על משהו סוביקטיבי כ"כ כמו השאלות שמדי פעם צצות ושואלות האם כדאי לרכוש כבר XYZ?

"כדאי" זה מושג כ"כ רחב ועמום.

הוא שאל על נוחות הנסיעה והביצועים - ההאצה 0-100 מפורסמת בכל אתר רכבים שמתעסק בעניין. אם זה מספיק לפותח הדיון או לא זה רק הוא יכול לדעת אחרי ש"ירגיש" = נסיעת מבחן.

כנ"ל לגבי הנוחות.

דוגמא נוספת - כשהגיעה ה-C1 לארץ ב-2012 נדמה לי עשו עליה כמה מבחני רכב ואם אני לא טועה בכולם נכתב שהיא מכונית עירונית ושהם "לא היו יוצאים איתה לכביש בין עירוני" - במילים הללו. מזל שהלכו והתנסנו בעצמנו ולא שאלנו שאלה כזו בפורום. עם ה-C1 שלנו עשינו כבר 60K ק"מ רובם בבין עירוני, ירדנו גם לים המלח וגם לאילת פעמיים.

פורסם

ביצועים מסתכמים בעוד כמה דברים חוץ מהאצה בין 0-100

למשל האצות ביניים , כיצד מרגיש ההגה , האם יש קשר לכביש ועוד הרבה נתונים.

ברור שלפני שרוכשים רכב כזה מבצעים נסיעת מבחן , אבל גם בנסיעה של חצי שעה עד שעה קשה לדעת הכל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...